Űrhajós látványosságok az EgoSofttól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rombolj rá az EVE Online MMORPG gyöngyszemre, és máris egy élettel teli, cool grafikájú ûrhajós-kereskedõs gammában találod magad. És még karakterfejlõdés is van. Jók az off cuccok, de két pillanat alatt megúnja az ember.

Eve Online

Zsolo007
Hát nagyon nem értek veled egyet, az X bukott azon hogy nem volt normális story és túl nyitott volt, de az x2nél ez a probléma már nem állt fent. Ott már volt rendes story ennek köszönhetõen igenis egy nagyon jó játék lett belõle. Én magam is sokat játszottam vele. Hogy az Elite-et lekörözte e azt nem tudom mert azzal sosem játszottam, de nem tartom valószínûnek....

Mondjuk elég kemény feladat vár minden fejlesztõre, manapság már nem csak a minél elõbbi megtérülés miatt kell minnél elõbb kijönni a progival, hanem mert elég gyorsan avul el a grafika, ha még egy félévet rászánnak esetleg, lehet már nem fog nagyot ütni...

Az összes X játék a nehézkes és lassú játékmeneten, a játékélménynél bukott...

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

grafikai etalont konnyeb letrhozni, mint jatekelmenyben nagyot nyujtani...