5
-
TheZsenyka #5 Rombolj rá az EVE Online MMORPG gyöngyszemre, és máris egy élettel teli, cool grafikájú űrhajós-kereskedős gammában találod magad. És még karakterfejlődés is van. Jók az off cuccok, de két pillanat alatt megúnja az ember.
Eve Online -
#4 Hát nagyon nem értek veled egyet, az X bukott azon hogy nem volt normális story és túl nyitott volt, de az x2nél ez a probléma már nem állt fent. Ott már volt rendes story ennek köszönhetően igenis egy nagyon jó játék lett belőle. Én magam is sokat játszottam vele. Hogy az Elite-et lekörözte e azt nem tudom mert azzal sosem játszottam, de nem tartom valószínűnek.... -
echo #3 Mondjuk elég kemény feladat vár minden fejlesztőre, manapság már nem csak a minél előbbi megtérülés miatt kell minnél előbb kijönni a progival, hanem mert elég gyorsan avul el a grafika, ha még egy félévet rászánnak esetleg, lehet már nem fog nagyot ütni... -
Drawain #2 Az összes X játék a nehézkes és lassú játékmeneten, a játékélménynél bukott... -
tomo #1 grafikai etalont konnyeb letrhozni, mint jatekelmenyben nagyot nyujtani...