Kiképzés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nézzétek meg a Man on Firet (A tûzben edzett férfi), hát az sem volt gyenge film... 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
LOL<#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2><#taps>#taps><#falbav>#falbav><#guluszem1>#guluszem1><#csodalk>#csodalk><#boxer>#boxer>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
anélkül nem sok értelme van az egésznek
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
nekem nagyon tetszett, de tényleg írhatnál azért többet róla... 😊
ha nyitottál egy topikot a múviról, akkor elmesélnéd a történetét, és a tanuságot is amit levontál a filmbõl?
köszike
Nekem nagyon elnyerte a tetszésemet ez a film.
Nektek hogyan tetszett?