Banlieue 13
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
luc besson 6 éve nem rendezett filmet.
Az utolsó 10perc tényleg..
Igen, kitûnõ film, kitûnõ színészekkel.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Otthon nem szeretek filmet nézni 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
nem tom, fura tényleg, pedig mindig figyelem az filmeket...
lehet hogy kiesett egy idõ a memóriámból?
lehet hogy kiesett egy idõ a memóriámból?
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
a 36 ellenben egy nagyon erõs film volt. hogy lehet errõl nem hallani?😊
még az sg-n is volt/van róla kritika
még az sg-n is volt/van róla kritika
nem kell moziba menni, ahhoz, hogy megnézd😊
szerintem annyira nem kiemelkedõ, kissé tucat a vége felé, de az xxx2-nél simén jobb.
szerintem annyira nem kiemelkedõ, kissé tucat a vége felé, de az xxx2-nél simén jobb.
Egy francia film.
hmm.
Lehet, hogy jó, de én már félek moziba menni, mert mindig valami ócskaságot fogok ki 😊
Ezalól kivétel egyedül a 36 volt az utóbbi idõben.
Lehet, hogy jó, de én már félek moziba menni, mert mindig valami ócskaságot fogok ki 😊
Ezalól kivétel egyedül a 36 volt az utóbbi idõben.
Szitu:
"Párizs - 2013. Fal különíti el az elgettósodott külvárosokat. Nincs többé jog, nincsenek szabályok, nincs törvény. Csak a bandák korlátlan uralma. Aki nem hal meg elsõre, az csupán haladékot nyer és várhat sorára.
Damien a rendõrség elitjéhez tartozik. Egy különleges bevetési csoport tisztje, szakértõje a harctudományoknak, de mestere a beépülési technikáknak is. Gyors, pontos akciókkal és nagy erõbevetéssel képes végigvinni a feladatokat.
Ezúttal pályafutása legmeredekebb megbízatását kapja a kormánytól: a 13-as körzet legnagyobb hatalommal bíró bandája, a rettegett Taha (Bibi Naceri) és emberei megszereztek egy tömegpusztító fegyvert."
"Párizs - 2013. Fal különíti el az elgettósodott külvárosokat. Nincs többé jog, nincsenek szabályok, nincs törvény. Csak a bandák korlátlan uralma. Aki nem hal meg elsõre, az csupán haladékot nyer és várhat sorára.
Damien a rendõrség elitjéhez tartozik. Egy különleges bevetési csoport tisztje, szakértõje a harctudományoknak, de mestere a beépülési technikáknak is. Gyors, pontos akciókkal és nagy erõbevetéssel képes végigvinni a feladatokat.
Ezúttal pályafutása legmeredekebb megbízatását kapja a kormánytól: a 13-as körzet legnagyobb hatalommal bíró bandája, a rettegett Taha (Bibi Naceri) és emberei megszereztek egy tömegpusztító fegyvert."
Nagyon jó francia akciófilm, nemrég kezdték el játszani, mindenkinek csak ajánlani tudom. Reálisan megmutatja a jövõt, gondolok itt pl a szemétre, és a bûnözésre..A zene is filmhez illõ, összességében mínusz pontot egy belassított golyó jelenetért kap tõlem. A vox 75%-ot adott neki, én is hasonlóan 75-80 százalékot adok neki.<#eljen>#eljen>