13
B 13 - A Bűnös Negyed
-
winnie #13 luc besson 6 éve nem rendezett filmet. -
#12 nem hiszem el hogy azert mert luc besson rendez egy filmet, es francia, ezert ellehet adni. -
flashX #11 Az utolsó 10perc tényleg.. -
#10 Igen, kitűnő film, kitűnő színészekkel. -
#9 Otthon nem szeretek filmet nézni :) -
#8 nem tom, fura tényleg, pedig mindig figyelem az filmeket...
lehet hogy kiesett egy idő a memóriámból? -
winnie #7 a 36 ellenben egy nagyon erős film volt. hogy lehet erről nem hallani?:)
még az sg-n is volt/van róla kritika -
winnie #6 nem kell moziba menni, ahhoz, hogy megnézd:)
szerintem annyira nem kiemelkedő, kissé tucat a vége felé, de az xxx2-nél simén jobb. -
#5 Egy francia film. -
#4 mi az a 36? -
#3 hmm.
Lehet, hogy jó, de én már félek moziba menni, mert mindig valami ócskaságot fogok ki :)
Ezalól kivétel egyedül a 36 volt az utóbbi időben. -
flashX #2 Szitu:
"Párizs - 2013. Fal különíti el az elgettósodott külvárosokat. Nincs többé jog, nincsenek szabályok, nincs törvény. Csak a bandák korlátlan uralma. Aki nem hal meg elsőre, az csupán haladékot nyer és várhat sorára.
Damien a rendőrség elitjéhez tartozik. Egy különleges bevetési csoport tisztje, szakértője a harctudományoknak, de mestere a beépülési technikáknak is. Gyors, pontos akciókkal és nagy erőbevetéssel képes végigvinni a feladatokat.
Ezúttal pályafutása legmeredekebb megbízatását kapja a kormánytól: a 13-as körzet legnagyobb hatalommal bíró bandája, a rettegett Taha (Bibi Naceri) és emberei megszereztek egy tömegpusztító fegyvert." -
flashX #1 Nagyon jó francia akciófilm, nemrég kezdték el játszani, mindenkinek csak ajánlani tudom. Reálisan megmutatja a jövőt, gondolok itt pl a szemétre, és a bűnözésre..A zene is filmhez illő, összességében mínusz pontot egy belassított golyó jelenetért kap tőlem. A vox 75%-ot adott neki, én is hasonlóan 75-80 százalékot adok neki.