103
1 honap a parod nelkul, otletek az enyhitesre ?
-
#103 lOOl
:D -
#102 Ezek mennek, meg a bárányfelhők. -
#101 Sajnos én is 1 hónapig vagyok kinnt, én már nehezen bírom, minden este telefon, hétvégén vagy netközelben meg skype. nem jó ez a kamionozás :S -
KandurExe #100 ma es mi tortent veletek? visszament a leanyzo? olyan mint egy idoutazas :) -
KandurExe #99 ez tok komoly igy vegig olvasni :DDD -
#98 kurvának? -
#97 kurvára fogadj vissza -
#96 így 8 év után már nem kellesz -
#95 már itthon vagyok -
#94 bárúgylenne -
Axl Rose #93 Még -
Puntigamer #92 ON: elég szar, mi is alig bírunk ki egy hetet egymás nélkül:( hálistennek bp-en lakunk mindketten, így gyakran tudunk találkozni:) -
Jhon Balu #91 naon örülök neki! -
#90 a parod azt jelenti: "párod" -
#89 nahhh ezzel tokeletesen egyet ertek... En nem birom nelkule ki 1 hetnel tovabb... Amikor kulfoldre kellett utaznom 10 napra mar a 3. napon minden bajom volt miatt... De utana mar minden jo lett, es a mai napig mindennap latjuk egymast... -
#88 mi az a parod ???? :O -
Jhon Balu #87 ha nembirod ki nélküle vagy neengedd el vagy menj vele teis.... -
#86 Normális! Ismerősöm teremfocizik. Anno az Újpestben játszott nagypályán, itt lakik/lakott a házban -
#85 milyen foci ez? amcsi vagy normális (soccer) mert azt amcsiban nem nagyon szeretik -
Chief #84 vagy lődd fejbe magad! -
JohnPetrucci #83 Legalább lehet kurvázni...... -
#82 Bár csak ott tartanánk :D De még nem :) -
#81 én lassan 5. napja nem láttam az asszonyt....kezdek becsavarodni :D
napersze azért annyira nem súlyos a dolog :D -
#80 nem. de te is drogozz -
Axl Rose #79 Most az a bajod hogy nem bírsz ki nélküle 1 hetet, pár év múlva az lesz a bajod, hogy miért nem megy el valahova egyedül, legalább 1 hétre -
#78 Pilu nem nadzojjok. Ez az amcsi dolog komoly :) Nah de ezt ne itt vitassuk meg -
pilboy #77 ne nadzójjá -
#76 Hát nem tudom. Elég nehéz ügy, nem akarom sem őt, sem a családomat itt hagyni. Max ha egy próbajátékra be tud szervezni az ismerős, akkor kiviszem őt is arra az 1-2 hétre... de ez még messze van, előbb a sráccal kéne beszélnem, csak nem tudom, mikor jön haza -
#75 te azt csinálod ? -
#74 és inkább elmész anyagmozgatónak ?
kint azért van lehetőséged ... -
#73 Nekem ez az egy hét is sok amit most külön töltünk. Pénteken utazott el anyjához, szombaton jön haza elvileg. Tegnap felhívtam, és azt mondta, hogy lehet, hogy 2 hétig kell maradnia. Utána írt sms-t, hogy nem fog addig maradni, mert nem bírja ki. Amikor haza kéne jönnie szombaton, akkor leszünk 1 hónaposak.
Én meg tervezgettem olyat, hogy kimegyek Amerikába focizni (ismerősöm kint focizik, bizti be tudna szervezni legalább próbajátékra). Hát ha most belegondolok, hogy 1 napot nem bírok ki nélküle... inkább maradok itthon :D -
#72 drogozz -
#71 családon belül -
#70 17 évesen együtt élsz vele? -
Vlala #69 nem bírnám ki. -
#68 jézusom! a kis rinyapinák szoktak így nyávogni. -
keeper2 #67 Na látod. Az úszás az jó lesz. Átúszod a dunát (hosszában), és már le is telt a 29 nap :)
Húha, megint gonosz napom van. -
#66 turelem + en ? aaaa :D uszas jo lesz + lesz egy 1hetes party, a 4bol az is -1 :D -
#65 nézz vmi más elfoglaltság után, pl makettezé :) -
#64 :D_SA:DS_:DS_:DS_A