Vin Diesel alakítja Hitmant
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bár az ilyen volumenû gigászi mozikhoz igazán nincs is szükség színészre, felesleges. Forgatókönyv se kell, csak összezavarná õket az alkotásban.
Csatlakozom azokhoz, akik szerint VD tökéletes választás... (és azokhoz, akik szerint nem színész.)
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Christian Bale-t én is csípem.
De azért nem kell egy klisés filmtõl (genetikai módosításokkal elõállított szupergyilkológép aki öntudatára ébred ) filmbõl valami nagyot várni.
Én Hitman fan vagyok, de megszállottan. De roppant nehéz ebbõl a történetbõl drámai érrtékeket elõcsalni.
Nem úgy a klasszikus Leon a Profiból.
Arra akartam kilyukadni hogy ha túlságosan ragaszkodnak a játékhoz a film készítõi akkor szerintem(!) szar lesz a film.
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
A régi TV -ken csak régi mûsorokatlehet nézni?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
amugy tényleg, belegondolok, egy kis jolszervezett akciot össze lehet dobni, max hasonlitana az ocean's sorozatra😛
mondjuk a hitman 2.-ben az estélyes pálya, vagy az olasz maffiozo villájábol is ki lehetne egy jo zenével kerekiteni, egy adrenalinos kis részt...
ha sztoryt raknak bele, akkor a játéktol nagyon el fog ütni, ha pedig nem raknak bele akkor miért nézzük meg???
amugy a szinész nem jo választás...amugyis, erre a szerepre egy idösebb, higgadtabb ember kéne, mint ez...szerintem
\"There is no respawn or load game in real life!\"
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
ráadásúl szerintem a riddik simán volt ilyen csendes gyirkos ami bármivel képes ölni. ráadásúl ha VDre ráhúznak 1 öltönyt máris nem néz ki rambónak, plusz függõleges csikozással még a szikár alkat is fokozható.
nemtom mér veszi mindenki ténynek, h nem képes rendesen eljátszani, meg olyan lesz mint a FnF vagy a riddik.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
(mielõtt valaki belekötne, tessék megnézni a tombraider1-nek a bevezetõ animját...)
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Szerintem ott volt elbaszva, mikor az elsõ Mr. Universe megkapta azt a híres szerepet..
hogy is hívják? Sean Conery? 😊))) aztán õ lett a színészisten, sok sok filmmel. Na reméljük a legjobbakat, hogy ez a csávó is megtanulja a színészmesterséget, elvégre a súlyzózás nem teszi lehetetlenné egy tanult mesterség elsajátítását 😉
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Hát ezt nem hittem volna 😄DDDDDDD