ENSZ-program - "Telefoncsatlakozást minden embernek!"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
talán elõször biztosíthatnák minden faluban a tiszta ivóvizet, vagy közúti összeköttetést a városolkkal stb. Talán vannak fontosabb dolgok is, mint hogy a falusi ember "szextelefonáljon". A szextelefont viccnek szántam, de erõs üzleti érdekeket sejtek a háttérben. Így nem lehet elõbbre jutni.
248 milliárd euró: hát vazze ezt értelmesebben is elkölthetnk, pl a fairtrade program bõvítésére. Nem beszélve gyógyszerekrõl! Etc ...
De igen, a telefonálásért lehet majd pénzt kérni.
De igen, a telefonálásért lehet majd pénzt kérni.
Különben nem tudom mért kell erõltetni az életet az élhetetlenben. Viszik ki a kannás vizet a sivatagba.. annyi pénzbõ már áttelepíthetnék õket mittomén valahova, ahol még van hely.. ázsiába , ott már úgyis mind1. Na, de komolyan, az afrikai országoknak adott segélyek többsége átverés, kapnak kombányt, hogy vehessenek bele benzint.. most elengednek egy csomó adósságot, a felszabaduló pénzbõl nem hiszem h. a lakók életkörülményeit javítanák majd a kiskirályok..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Ahol nincs tiszta víz meg éheznek az emberek, ott nem a telefon a legnagyobb hiánycikk. Vezetékes telefonhálózat helyett vezetékes vízhálózat kéne.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Majd hívnak az alKaidások a sivatag közepérõl h. fogjul ejtettek egy puputevét..
Ez hülye demagógia.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Es mi van ha a terroristak kezere kerul? <#idiota>#idiota>
Olcsóbb lenne lebombázni azt a 800K falut , nem ? Csak megmondjuk h. terroristákat rejtegetnek, USA már repül is :/
A kezdeményezés meg jó dolog, csak félõ, hogy nem lesz belõle semmi. A 800K-ból a felében szerintem úgyis szétlopják a dolgokat, vagy megcsinálják, aztán tönkremegy , és úgy is marad :C
A kezdeményezés meg jó dolog, csak félõ, hogy nem lesz belõle semmi. A 800K-ból a felében szerintem úgyis szétlopják a dolgokat, vagy megcsinálják, aztán tönkremegy , és úgy is marad :C