10
-
#10 talán először biztosíthatnák minden faluban a tiszta ivóvizet, vagy közúti összeköttetést a városolkkal stb. Talán vannak fontosabb dolgok is, mint hogy a falusi ember "szextelefonáljon". A szextelefont viccnek szántam, de erős üzleti érdekeket sejtek a háttérben. Így nem lehet előbbre jutni. -
#9 248 milliárd euró: hát vazze ezt értelmesebben is elkölthetnk, pl a fairtrade program bővítésére. Nem beszélve gyógyszerekről! Etc ...
De igen, a telefonálásért lehet majd pénzt kérni. -
#8 Különben nem tudom mért kell erőltetni az életet az élhetetlenben. Viszik ki a kannás vizet a sivatagba.. annyi pénzbő már áttelepíthetnék őket mittomén valahova, ahol még van hely.. ázsiába , ott már úgyis mind1. Na, de komolyan, az afrikai országoknak adott segélyek többsége átverés, kapnak kombányt, hogy vehessenek bele benzint.. most elengednek egy csomó adósságot, a felszabaduló pénzből nem hiszem h. a lakók életkörülményeit javítanák majd a kiskirályok.. -
Emmegki #7 Ahol nincs tiszta víz meg éheznek az emberek, ott nem a telefon a legnagyobb hiánycikk. Vezetékes telefonhálózat helyett vezetékes vízhálózat kéne. -
#6 Majd hívnak az alKaidások a sivatag közepéről h. fogjul ejtettek egy puputevét.. -
#5 Ez hülye demagógia. -
Alfa Of NS #4 Es mi van ha a terroristak kezere kerul? -
#3 Legalább tunak szólni h. VIZET! -
#2 Helyeken még az alapvető életkörűlmények is hiányoznak, de telefon az kell. -
#1 Olcsóbb lenne lebombázni azt a 800K falut , nem ? Csak megmondjuk h. terroristákat rejtegetnek, USA már repül is :/
A kezdeményezés meg jó dolog, csak félő, hogy nem lesz belőle semmi. A 800K-ból a felében szerintem úgyis szétlopják a dolgokat, vagy megcsinálják, aztán tönkremegy , és úgy is marad :C