17
UEFA Champions League
-
#17 Az a baj, hogy én ott csak settinget vagymit találok. -
#16 Ez már lerágott csont van aki nem akarja szenvedtetni magát a PC-s topikokban hogy jaj hogy indul meg milyen patch meg milyen crack kell hozzá stb.Ami kijön konzolra igen is lehessen neki külön topikja. -
#15 jha aha akkor a uefának is nyugottan lehet még nyitni emberek, labdák, stadionok, címmel... nem??? nem tom mért lenne más a GTA-san -
#14 A GTA SA más, mert ha beírod a topikkeresőbe, hogy San Andreas, és kiad fegyverek, autók stb. topikokat, akkor még tudsz választani, hogy melyik érdekel jobban.
Viszont az nagyon hibás, ha a Champions League-nek két topikja van, mert ha egyszer egy rendes user nem nyit egy harmadikat, hanem a meglévőkben próbál rátalálni a válaszra, akkor mindkét topikot végig kell néznie. -
#13 :DDD -
#12 Ez jó ötlet. -
Rudee #11 Gondolom itt is úgy működik, mint a PCs verzióban:
Play Now-nál a kontroller kiválasztó képernyő alján felváltva villog a game settings és az unlockables felirat. Utóbbinál lehet bekapcsolni őket. -
#10 és akkor mivan hamár van ilyen téma, konzolnál nics... na??? kész röhely amit ti is csináltok csak egy példa GTA san topic hm..... külön CJ.-nek egy topic akkor külön a fegyvereknek, autóknak stb.... és ez igaz az összes PC-s forumon megtalálható gémre mindegyikből van minimum 3 -
#9 Ehhhe, voltam zárás előtt, istenem.... Be kéne vezetni, hogy a témanyitásnál először csak egy automatikus kérelem megy a szerkesztőknek, és csak ha jóváhagyják nyílik a topik. -
cyrus #8 ujregeknek ilyen kellene :
-
#7 Ja van ilyen téma csak nem konzolban.
Na? Gondolom akkor tudok olvasni. Itt mindenki agyebész egyébbként? -
#6 -
#5 banplzhtx -
#4 Nagyon ügyes vagy, de úgy tűnik olvasni még nem tudsz. -
#3 jah látom írtál már bele, de mivel nem válaszoltak gondoltad nyitsz egy újat
gratulálok -
#2 Van már ilyen topik!
Kereső rlz
ehun van e
lustaság roxx -
#1 Helló!
Nem tudjátok, hogy mit lehet kezdeni a megnyer cuccokkal? Mármint a labda, mezek ilyesmi? Már egy kivételével megnyertem mind de nem történik semmi :(
Hogy tudom előhozni őket? Például a téli pálya vagy mi.