84
-
#42 Ennek simán elég egy 400-450W táp, amennyiben persze nem Codegen van ráírva... -
szombi #41 Ugyan már!
Nekem egy Geforce4 MX440-em van, és tökéletesen meg vagyok elégedve vele.
Még a húzósabb játékok is akadály nélkül mennek vele.
Ne felejtsétek el, ha egy bazierős videókari alá kis gépet(1.2-1.8 GHz, főleg AMD) teszel, akkor nem érsz vele többet.
De fordítva már jobb a helyzet: P4 3.0G és dual-DDR alatt az én karim ,,csodákra képes'' -
Akuma #40 800-220=580(W)
ugye nem gondolod komolyan, hogy egy számítógép vga kártya nélkül is 580 wattot fogyaszt???? ne keltsétek már a pánikot, mert a sok hozzánemértő még el is hiszi!!!! -
dez #39 Minek 800W? -
#38 Nekem is ti4200 őm van, jó kis kari ez. -
#37 Csak nem akadna a Tomb Raider 1 -
#36 A gef4 ti 4200 nál befejeztem a sok hulladék pc game hw el való követését.. -
#35 220W egy 800W-os táp elég is lessz neki. -
#34 Lehet, hogy vennem kéne 2db ot belőle?
SLI ben tudhat valamit.... -
LBandi #33 Hát jah mert könyökböl megverem :D -
#32 "...11 nanométeres gyártástechnológiával készül..."
Nem kéne az Inquirert addig "fikázni", amíg ilyenek csúsznak át... :)
-
waterman #31 ezen egész baráti hűtés van, némely korábbihoz képest, amiknél nem láttam a kártyát a hűtőtől:) én már azt várom, hogy a cpu-kon és gpu-kon ne sima hőelvezető fémsapka legyen, hanem egyenesen gyorszorítós csonkok vízhűtéshez:):) amíg ilyenek nincsenek, addig nem is melegszenek olyan "nagyon".. :):) -
dez #30 Van rajta SLI csati... :) -
dez #29 Bizonyára a SM2.0-ás (és az SM3.0-ás, de abból még kevés van) effektek is szépen futnak rajta... :P -
BiroAndras #28 DooM III, FarCry?
Nem mondom, hogy ezek miatt érdemes lenne váltani,de hogy nem futnak jól GeF4-en az tuti. -
dez #27 Amit a DVI(-I) csatlakozó jobbszélén látsz, elkülönülő érintkezőket: na az az analóg jel-kimenet. (Tehát csak egy DVI-VGA adapter kell, mint már elhangzott.) -
dez #26 Ez már 110nm-es, miközben az előző gen. 130. Tehát lehetséges, hogy nem is fogyaszt sokkal többet a korábbi csúcsnál. (Nem 1,5x többet, ahhoz képest, hogy 1,5x annyi a renderelő futószalag, mint a 6800GT[?]-ben.) És ne feledjük azt sem, hogy ez a csúcs-fogyasztás. Alapjáraton jóval kevesebb. -
Cicero #25 Fájl>Hosszútávú memória>Mentés>DVI-VGA adapter -
LowEnd #24 Hehe.... nekem is GF4200Ti-m van, és már mióta "várom", hogy lecserélhessem abból kifolyólag, hogy valami nem fut jól...
Na mind1, maradhat még egy picit.... -
Zoldalma #23 Mar regen kitalaltak a DVI-VGA adaptert, tobbek kozt a MacMinihez is csomagolnak egyet. -
Cicero #22 Egyébként meg a GV-3D1 Dual 6600GT-ben kettő GPU van, és így kettő hűtő. Nemhinném hogy kevesebbet fogyasztana, és kiemelem [b]ez csak gyári hűtés, ha jó teljesítményt akarsz, veszel bele egy zalmant :]][/I] -
Cicero #21 Szerintem nem kell hozzá új ház, ahogy viszonyítom a tranzisztorok méretéhez a videókárytát simán belefog férni egy normál ATX-be. Egy fura dolog, csak TFT monitor kimenet van. Akkor most mivan? Új monitor? -
Cicero #20 És ez még csak a gyári hűtéssel :| -
Cicero #19 Jah és gondolom csak PCI-E :))) -
archkoven #18 Na azért a sok örök elégedetlennek nem kellene eljátszani, hogy 150 ezer forint olyan hű de sok, meg, hogy megfizethetetlen, meg, hogy bankot kell hozzá rabolni.
Ez az ár szerintem teljesen elfogadható, tekintve azt, hogy cserébe az elérhető legjobbat kapod.
Azt meg senki nem állította, hogy ez a kártya mindenkinek elérhető, a csórók számára természetesen csak álom marad, mint még ezen kívül sok más ennél fontosabb dolog is.
Azt sem értem miért kell csodálkozni a 110W-os fogyasztáson! Mire számítottatok, 5W lesz??? Azért van rajta a hűtés, hogy ilyen fogyasztás mellett is megfelelően működjön. Vagy netán nem bírod fizetni a villanyszámlát? Akkor neked nagyobb gondod is van ennél a kártyánál.
Ha valaki sokallja az írja át a fizika törvényeit, vagy a jelenlegi törvények mellett csináljob jobbat, de legjobb lesz ha lemegy afganisztánba kecskepásztornak és akkor távolról sem egy videokártya fogyasztás lesz a fő gondja!
-
#17 SLI-ba jó lenne ez havi 1 milliós villanyszámla. -
Cicero #16 Áááá!!!4 Most akarok venni GeForce 6800GT-t!!4 -
HUmanEmber41st #15 Remélem, lesz hozzá SLI támogatás is, önmagában mit ér ez a kari ..
lol :) :) :) :) -
Akuma #14 az alsókategória, ha lesz... a középkategóriát fogja megalázni (6600GT) -
Akuma #13 nesze neked találgatás! :)
a középkategória, ha lesz... a jelenlegi csúcskategóriát kenterbe fogja verni :DDDD -
#12 Az pedig 2 zsák pénz, és az a hülye aki annyiért megveszi a kártyát -
BiroAndras #11 És a teljesítmény adatok, tesztek? Legalább egy kis találgatás?
-
L3oN #10 2 zsák pénz neked 130e ft? nem elég hogy csúnya de még hülye is vagy -
#9 Remélem lesz... -
#8 7000-ezres sorozatból csak felsőkategóriás lesz? 7600 nem lesz? -
#7 Ja, és akkor mindenkinek elérhető, igazad van, gyűjthetünk rá vakulásig -
Picador #6 Mennyit fogyaszt egy ati x800 XT PE? -
SaubyBoy #5 pf. már mióta ti4200 van a gépemben, persze minden kezd egyszer elavulni, de nekem ahhoz a néhány játékhoz tökéletesen megfelelel:)lehet le kéne cserélni, de nincs kedvem bankot rabolni most:)
-
Vucli #4 Ennek a kártyának kezd havi díjja lenni, 110w! azon kívül hogy minden sz*rral telepakolják terveznek is valamit ezeken a kártyákon mert nem ugy nézz ki -
TheZsenyka #3 Szerintem 130 körül lesz. Azért az nem két zsák pénz.