Jövõ héten jön a GeForce 7800

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
"...11 nanométeres gyártástechnológiával készül..."
Nem kéne az Inquirert addig "fikázni", amíg ilyenek csúsznak át... :)
ezen egész baráti hûtés van, némely korábbihoz képest, amiknél nem láttam a kártyát a hûtõtõl:) én már azt várom, hogy a cpu-kon és gpu-kon ne sima hõelvezetõ fémsapka legyen, hanem egyenesen gyorszorítós csonkok vízhûtéshez:):) amíg ilyenek nincsenek, addig nem is melegszenek olyan "nagyon".. :):)

\"The voices are back... Excellent.\"

Van rajta SLI csati... :)

Bizonyára a SM2.0-ás (és az SM3.0-ás, de abból még kevés van) effektek is szépen futnak rajta... :P

DooM III, FarCry?

Nem mondom, hogy ezek miatt érdemes lenne váltani,de hogy nem futnak jól GeF4-en az tuti.

Amit a DVI(-I) csatlakozó jobbszélén látsz, elkülönülõ érintkezõket: na az az analóg jel-kimenet. (Tehát csak egy DVI-VGA adapter kell, mint már elhangzott.)

Ez már 110nm-es, miközben az elõzõ gen. 130. Tehát lehetséges, hogy nem is fogyaszt sokkal többet a korábbi csúcsnál. (Nem 1,5x többet, ahhoz képest, hogy 1,5x annyi a renderelõ futószalag, mint a 6800GT-ben.) És ne feledjük azt sem, hogy ez a csúcs-fogyasztás. Alapjáraton jóval kevesebb.

Cicero
Fájl>Hosszútávú memória>Mentés>DVI-VGA adapter <#idiota>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Hehe.... nekem is GF4200Ti-m van, és már mióta "várom", hogy lecserélhessem abból kifolyólag, hogy valami nem fut jól...
Na mind1, maradhat még egy picit....<#beka3>

Mar regen kitalaltak a DVI-VGA adaptert, tobbek kozt a MacMinihez is csomagolnak egyet.

Cicero
Egyébként meg a GV-3D1 Dual 6600GT-ben kettõ GPU van, és így kettõ hûtõ. Nemhinném hogy kevesebbet fogyasztana, és kiemelem ez csak gyári hûtés, ha jó teljesítményt akarsz, veszel bele egy zalmant :]][/i]

Cicero
Szerintem nem kell hozzá új ház, ahogy viszonyítom a tranzisztorok méretéhez a videókárytát simán belefog férni egy normál ATX-be. Egy fura dolog, csak TFT monitor kimenet van. Akkor most mivan? <#fejvakaras> Új monitor? <#idiota>

Cicero
És ez még csak a gyári hûtéssel :|

Cicero
Jah és gondolom csak PCI-E :)))

Na azért a sok örök elégedetlennek nem kellene eljátszani, hogy 150 ezer forint olyan hû de sok, meg, hogy megfizethetetlen, meg, hogy bankot kell hozzá rabolni.
Ez az ár szerintem teljesen elfogadható, tekintve azt, hogy cserébe az elérhetõ legjobbat kapod.
Azt meg senki nem állította, hogy ez a kártya mindenkinek elérhetõ, a csórók számára természetesen csak álom marad, mint még ezen kívül sok más ennél fontosabb dolog is.

Azt sem értem miért kell csodálkozni a 110W-os fogyasztáson! Mire számítottatok, 5W lesz??? Azért van rajta a hûtés, hogy ilyen fogyasztás mellett is megfelelõen mûködjön. Vagy netán nem bírod fizetni a villanyszámlát? Akkor neked nagyobb gondod is van ennél a kártyánál.
Ha valaki sokallja az írja át a fizika törvényeit, vagy a jelenlegi törvények mellett csináljob jobbat, de legjobb lesz ha lemegy afganisztánba kecskepásztornak és akkor távolról sem egy videokártya fogyasztás lesz a fõ gondja!

grebber
SLI-ba jó lenne ez havi 1 milliós villanyszámla.

Next PC upgrade: 2022

Cicero
Áááá!!!4 Most akarok venni GeForce 6800GT-t!!4 <#boxer><#rinya>

Remélem, lesz hozzá SLI támogatás is, önmagában mit ér ez a kari ..
lol :) :) :) :)

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

az alsókategória, ha lesz... a középkategóriát fogja megalázni (6600GT)

nesze neked találgatás! :)
a középkategória, ha lesz... a jelenlegi csúcskategóriát kenterbe fogja verni :DDDD

Methylisocloro
Az pedig 2 zsák pénz, és az a hülye aki annyiért megveszi a kártyát

És a teljesítmény adatok, tesztek? Legalább egy kis találgatás?

2 zsák pénz neked 130e ft? nem elég hogy csúnya de még hülye is vagy
asysoft
Remélem lesz...

/*WTF?!*/

Pharaoh
7000-ezres sorozatból csak felsõkategóriás lesz? 7600 nem lesz?

bertino
Ja, és akkor mindenkinek elérhetõ, igazad van, gyûjthetünk rá vakulásig

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mennyit fogyaszt egy ati x800 XT PE?
pf. már mióta ti4200 van a gépemben, persze minden kezd egyszer elavulni, de nekem ahhoz a néhány játékhoz tökéletesen megfelelel:)lehet le kéne cserélni, de nincs kedvem bankot rabolni most:)

Ennek a kártyának kezd havi díjja lenni, 110w! azon kívül hogy minden sz*rral telepakolják terveznek is valamit ezeken a kártyákon mert nem ugy nézz ki

Szerintem 130 körül lesz. Azért az nem két zsák pénz.

110W!!!!! na elmehetnek a Pi....ba!!!!!
[HUN]PAStheLoD
Hhúú és ehhez majd 2 zsák pénz kell.. mert új táp ehhez is alap. Meg új ház, hogy beférjen.

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

← ElőzőOldal 2 / 2