Készül a Full Spectrum Warrior folytatása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játék egy hatalmas többjátékos részt is kap majd, valamint a Full Spectrum Warrior továbbfejlesztett MI-jét használják majd a készítõk hozzá. Itt is csapatunkat irányítva haladhatunk majd elõre és küzdhetünk ellenfeleinkkel. Komoly, a való életben is létezõ fegyverarzenál várja a játékosokat, hogy végigküzdjék magukat a tizenkét pályán. További újdonságként megjelennek majd a páncélozott jármûvek is, melyeket szintén irányíthatunk majd.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Játszátok Xboxon, azon meg sem riccent!
Amúgy pont a napokban kezdtem el vele újra játszani, (mert már szét Halo2 online-multiztam magam <#vigyor1>#vigyor1>), és tényleg hangulatos, érdekes, újszerû. Csak annyi baj van vele, hogy a játék fele után kissé unalmas lesz már. De mindegy, ez egy egyedi játék, a 2. rész remélem változatosabb lesz egy kicsit!
Amúgy pont a napokban kezdtem el vele újra játszani, (mert már szét Halo2 online-multiztam magam <#vigyor1>#vigyor1>), és tényleg hangulatos, érdekes, újszerû. Csak annyi baj van vele, hogy a játék fele után kissé unalmas lesz már. De mindegy, ez egy egyedi játék, a 2. rész remélem változatosabb lesz egy kicsit!
R Ö R G E
Én direkte örültem hogy nem FPS lett végre valami uitás
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Hát igen, voltak ilyen "gyerekbetegségei", de nekem nagyon tetszett, végre nem egy megyek-hentelek, típusú játék volt...
Én már várom a folytatást😊
Én már várom a folytatást😊
Az elsõben volt co-op mód, én játszottam haverommal: egyik csapatot õ, a másikat pedig én irányítottam. A probléma maga az irányítás volt. pl.: nem lehetet tetszõleges célpontra koncentrálni a tûzet + ha megadtál valamilyen ellenfelet célpontként, akkor is kb. fél perc volt mire feléfordultak, amíg persze a csapat felét leszedték....
Az ötlet jó, a megvalósítás tragikus...
Az ötlet jó, a megvalósítás tragikus...
Gondolom majd ehhez is atomreaktor kell...
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●