Coupling
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.comedycentral.hu/shows/guides-TV/comedy-central/
4. évad tényleg gyenge. Nem csak azért, mert nincs benne Jeff és kb. egy hasonló karakterrel akarták helyettesíteni, hanem egyszerûen kifogyott az írókból a szufla és mintha saját magukat másolnák.
Ha nem láttad, akkor nézd meg! Mert tényleg jó.
De te most akkor nem láttad a sorozatot? Mert lejjebb nem ezt írtad...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"Having a girlfriend, is like ...legalized sex."
Ha van barátnõd, az olyan mintha ....legalizálnák a szexet.
viszont nálam a keresõ nem találja meg ezt a fórumot
üzenném ezt az okosoknak :-)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
TV2-n meg nem csoda, hogy megbukott. Csütörtök éjjel nem sokan nézik. Én is csak véletlenül kaptam el 1-1 részt.
Gracie Barra
Itt megvásárolható:-)
http://dsandler.org/erinmak/synopses.php/Coupling
itt az összehasonlítás.
JAJJ,d e nagy baromság:))
méghogy megelõzte a helyszínelõket.
szegény srác, elõször is az amerikai verziót hasonlítja a többi sorozathoz ( azt az amerikait, ami 4(!!) rész után megbukott és lekerült a mûsorról), másrészt igazolásul benyom egy táblázatot a reklámpercek díjáról, amiben a coupling valóban veri a CSI-t... nokomment:)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ha meg a színvonal tényleg olyan mint a Jóbarátokban, akkor nincs vele semmi baj, csak nemtudom, hogyan van elõadva a sok szex benne, ezért írtam, hogy el tudom képzelni a színvonalát, de aztán lehet, hogy tévedek
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A színvonal olyan, mint a jóbarátoké, ez nem tudom neked jó-e vagy sem. De megnyugtatlak, hogy nem fekete vipera, vagy 'szerelem ösvényei' kategória <#vigyor2>#vigyor2>
"Itthon hatalmas bukás volt a sorozat, köszönhetõen a TV2-nek, aki az elsõ vetítésnél minimális reklámozás nélkül is a késõ esti sávba rakta, idétlen címmel, és akkor még csodálkoznak, hogy alig nézte valaki. Pedig az USA-ban (és még csak nem is az angoloknál, ahonnan a sorozat származik!!) nézettségben megelõzte a CSI - Helyszínelõket, a 24-et, a The Simpsonst, és közel azonos nézettséget ért el, mint a Jóbarátok forrás. Ha a szánalmas Jóban rosszban helyett betennék este 7-re, talán nagyobb sikere lett volna"
forrás
ha az eredetit, akkor lehet örülni - bár már volt anno a tévében itthon
Mûsoron: csütörtök késõ este, TV2.
BBC honlap
IMDB
Ha valaki digitalizálná akár csak a hangot is, király lenne.