1524
-
#82 Szerintem a brazil-görög meccs eredménye:3-1 lesz! -
Csesza #81 várgyuk a köv. meccset!!!! -
Rudee #80 Mexikó jobb, de a japánok többet készülhettek. Reális az egy gólos győzelem. -
Csesza #79 jah énis láttam!!!! :P -
#78 Félreütöttél a billentyűzeten :P -
Rudee #77 Vége, telitalálat. -
Csesza #76 eddig Rudee tippje a legjobb!!!! -
Csesza #75 -
#74 1-2 O.o -
Csesza #73 1-1 -
#72 Nem szóltam! :DDD -
Rudee #71 1-1, szép gól volt. -
#70 De én közelebb vagyok hozzá! :P
Meg hát eddig nem úgy néz ki, hogy 2. félidőben még 4 gól esne :D -
Csesza #69 az enyém is bejöhet nég 1-4 :P -
#68 1-0 Japánnak :P
Eddig még bejöhet a tippem [ 2-0 ] :D -
Rudee #67 Japán-Mexikó 1-2
Brazília-Görögo. 4-2 -
#66 japán-mexikó 0-2
Brazil-Görög 3-1 -
#65 japcsi - mexikó 0-0
brazíl - görög 2-0 -
Csesza #64 Az "auszik" meglepetésre készülnek
Frankfurt, június 16., 14.45 Nem foglalkoznak a németek elleni meccsel.
Az ausztrál válogatott szövetségi kapitánya, Frank Farina szerint egyáltalán nem kizárt, hogy csapata nyeri a Kupát. Biztos benne, hogy a tegnapi vereség (4-3) ellenére "túlélik" a csoportmeccseket, a folytatásban pedig bármire - így a végső győzelemre is - képesnek tartja játékosait, akik közül nyolcan Európában szerepelnek (egyébként főleg erre bazíroz a 40 éves szakember).
Más kérdés, hogy a kontinensnyi ország válogatottja a résztvevők közül a legalacsonyabban jegyzett: mindössze az 50. helyen áll a világranglistán…
nb1.hu -
Csesza #63 sztem
japcsi - mex. 1-4
brazíl - görög 1-0 -
#62 Tippjeim:
Japán-Mexikó 2-0
Brazília-Görögország 3-1 -
Csesza #61 igen, csak ismétlésben!!!!!!!! -
#60 sztem élőben nem adnak, csak ismétlésben. -
#59 htx!
hajrá brazilok! =o) -
Csesza #58 Aloisi a góllövő-lista élén
Frankfurt, június 16., 13.10 A kanadai táblázatot is ausztrál vezeti.
Ballack holtversenyben a második
Alaposan bekezdtek a csapatok a Konföderációs Kupán, az első játéknap 2 mérkőzésén ugyanis 10 gól esett. A góllövő listán az ausztrál Aloisio került az élre 2 találatával, őt követik az egy-egy gólos Riquelme, Saviola, Skoko, Ballack, Kuranyi, Mertesacker, Podolski és Guemamdia.
A kanadai táblázaton is ausztrál áll az élen, Skoko 1 gólt és 2 asszisztot jegyzett, míg Aloisi mutatója 2 (2+0), akárcsak Ballacké (1+1), Guemamdiáé (1+1) és Friedriché (0+2).
nb1.hu -
Csesza #57 Riquelme a meccs utáni interjúja:
Juan Román Riquelme
*
Az egyik német kolléga találóan jegyezte meg, míg Riquelmére vártunk, akit a Tunézia ellen 2-1-re megnyert meccs után Argentína legjobbjának választottak az újságírók:
- Argentína csapata tulajdonképpen már készen áll a világbajnokságra...
Szavait - amelyekkel nem igazán lehetett vitatkozni - később gyakorlatilag megerősítette Riquelme is. Honlapunk az augusztusi, magyarok elleni meccsről is megpróbálta faggatni - hiába - a pampák csillagát.
- Elég simának tűnt, bár a vége azért rázósra sikeredett...
- Kétségtelen, hogy a mérkőzés első részében sok helyzetet kialakítottunk, de ez részben a tunéziai védők hibáinak volt betudható. Saviola például két-három gólt is szerezhetett volna, de ezek a helyzetek kimaradtak, ráadásul utána egy tizenegyest is ítéltek ellenünk.
- Mégis meggyőzőnek tűntek...
- Szerintem a fordulópontot a mi gólunk jelentette, azt követően már kissé nyugodtabban játszhattunk.
- Amikor odaállt a tizenegyeshez, nem zavarta, hogy előtte már kimaradt egy a mérkőzésen?
- Ugyan, miért zavart volna? Argentínában is rendszeresen én lőttem a tizenegyeseket, és bár magam is hagytam már ki, soha nem fordult meg a fejemben, hogy félnem kellene egy büntető elvégzése miatt.
- Második góljukat kisebb vita követte...
- Én úgy vélem, hogy kifejezetten látványos volt, és Galletti érdeme, aki remekül hozta helyzetbe Saviolát. A játékvezetővel egyébként nem szeretnék foglalkozni, mert ő is csak ember, adjuk meg neki is a hibázás lehetőségét.
- Fontos volt ez a győzelem?
- A győzelem minden tornán fontos, főleg hogy sikerrel induljon a sorozat, a mostani győzelmünknek ez a legfőbb értéke. No meg az, hogy az argentin válogatott az utóbbi időben többször is eltérő összeállításban játszott, elég csak arra gondolni, hogy más csapat kapott ki világbajnoki selejtezőn Ecuadortól, egy másik verte meg Brazíliát, és most egy harmadik győzött Tunézia ellen. Azt gondolom, hogy ez az argentin futball erejét jelzi, szerencsére bő a keret, és nem okoz gondot, ha néhány kulcsjátékos éppen nem lép pályára.
- Távolodjunk el a válogatottól: marad, vagy megy...
- Mármint a Villarrealban? Nos, ami az egyéni jövőmet illeti, most már biztos, hogy maradok a Villarrealban. Köztudott, hogy az előző két idényt kölcsönjátékosként töltöttem ott, és nagyszerűen éreztem magamat. Ráadásul a harmadik helyen végeztünk a bajnokságban, és ez a klub fennállása óta a legjobb helyezés. Az eredeti szerződésem alapján vissza kellett volna térnem a Barcelonához, sőt, arról is szó volt, hogy a katalánok kölcsönadnak az Atletico Madridnak, ha ott Carklos Bianchi lesz az edző. A torna előtti napokban azonban a két klub megállapodott abban, hogy továbbra is a Villarreal játékosa leszek.
- Augusztusban Magyarországra utaznak a válogatottal. Ön is ott lesz a csapatban?
- Nézze, egy megnyert meccs után vagyunk, június közepén, így még nem tudhatom, és nem is foglalkoztat, hogy mi lesz augusztusban. A mérkőzésről természetesen mi is hallottunk a napokban, de csak annyit tudunk a magyarokról, hogy régen nagyon jó csapatuk volt, és emlékszem, hogy gyerekként még én is láttam valamelyik tornán ellenünk játszani őket. Azt hiszem, akkor mi nyertünk, és remélem, hogy ez augusztusban is így lesz, mert jövőre világbajnokok akarunk lenni, és egy világbajnoknak mindenkit le kell győznie.
-
Csesza #56 Brazília-Görögország
Stílusok háborúja
Lipcse, június 16., 10.55 Egy meccsen minden lehetséges.
Lipcse, csütörtök, 21.00
Carlos Alberto Parreira (Brazília): - Sok sztárom hiányzik, de azt hiszem Ronaldinho és Robinho mindenkit kárpótolnak majd. Csatáraink mindenképpen "provokálni" fogják a görög védelmet, és az a különbség dönt majd, hogy a mieink szabadon kreálhatnak, megkötöttség nélkül játszhatnak majd. Az argentinoktól elszenvedett vereség után mindenki tisztában van a felelősségével, és ez is döntő lehet.
Otto Rehhagel (Görögország): - Nem játszhatunk minden nap Brazília ellen, és játékosaim ennek megfelelő hangulatban várják a találkozót. Csodálatos élmény lehet ez mindannyiunk számára, és azt mondom, amit a tavalyi Európa-bajnokságon végig hangoztattam: lehet, hogy tízből kilencszer a brazilok nyernének, de egy meccsen minden lehetséges.
A várható összeállítások
Brazília: Dida - Cicinho, Lucio, Roque Junior, Gilberto - Emerson, Zé Roberto, Kaká, Ronaldinho - Robinho, Adriano
Görögország: Nikopolidis - Katsouranis, Seitaridis, Goumas, Kirjakos - Fissas, Bassinas, Zagorakis, Giannakopoulos - Karagounis, Charisteas
nb1.hu -
Csesza #55 ja -
#54 látom ez központi kérdés lett P -
#53 na?
eurosport -on adják? -
#52 htxvm -
Csesza #51 -
#50 Nem műxik a link! -
Csesza #49 hahaha -
Csesza #48 vagy pegig ez -
#47 Vagy pedig ez! -
#46 A szakértők egybehangzó véleménye szerint a két dél-amerikai együttes, azaz a brazil és az argentin párharca lesz a június 29-i frankfurti döntő. Az elmúlt egy évben kétszer is találkozott egymással a két óriás: a világbajnoki selejtezőkben Brazíliában 3-0-ás hazai győzelem született, míg a "visszavágón" 3-1-re az argentinok diadalmaskodtak.
A világbajnok selecao egy-két kivételtől eltekintve a legerősebb keretével utazik Németországba, hiszen "csak" Roberto Carlos, Cafú és Ronaldo hiányzik majd. Hasonlóan erős csapattal érkeznek az augusztus 17-én a Puskás Ferenc Stadionban pályára lépő argentinok is.
-
Csesza #45 pffff hát akkor ott az internet!!!!
háttt akkoor itt van ez -
#44 azér kérdeztem,hogy ne kelljen átmászni a nagyszobába :DDD -
#43 nem