1524
-
Csesza #202 nana!!!!
nemszeretném ha ilyen meccsek lennének!!!! -
#201 Görögo.-Japán 1-0
Mexikó-Brazília 0-1 -
Rudee #200 Görögo.-Japán 2-2
Mexikó-Brazília 1-4 -
Csesza #199 ööö enyimé:
Görög - Japcsi 1-3
Mex. - Braz. 3-3 -
#198 Görög -Japán:2:2
Mexiko-Brazilia:0:2 -
#197 Tipp:
Görögo. - Japók 1-1
Mexikó - Brazilía 1-3 -
Csesza #196 Mexikó-Brazília
Veszélyesebbek a görögöknél
Hannover, június 19., 8.45 Csak magukra figyelnek a mexikóiak.
Hannover, vasárnap, 20.45
Ricardo Lavolpe (Mexikó): - Nekem csak egyetlen gondom van: még nem tudom, hogy pályára léphet-e a vádliját fájlaló Rafael Marquez. A meccsen egyébként mi sem a látványosságra törekszünk majd, hanem a célnak, a győzelemnek rendelünk alá mindent. A japánok elleni győzelem miatt abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy csak magunkra kell figyelnünk, az ellenfélre nem.
Carlos Alberto Parreira (Brazília): - Mexikó támadójátéka sokkal veszélyesebb, mint Görögországé, ezért most nem a szép játékra törekszünk majd, hanem csak arra, hogy nyerjük meg a mérkőzést. Ha ez nem sikerül, akkor még nem lesz biztos a helyünk az elődöntőben, és a harmadik csoportmeccsünkön nem adhatok lehetőséget az eddig még nem játszó játékosaimnak.
A várható összeállítások
Mexikó: Sanchez - Carmona, Osorio, Galindo, Salcido - Pardo, Zinha, Pineda, Perez - Fonseca, Borgetti
Brazília: Dida - Cicinho, Lucio, Roque Junior, Gilberto - Kaká, Emerson, Zé Roberto, Ronaldinho - Robinho, Adriano
-
Csesza #195 Görögország-Japán
A folytatás reményében
Frankfurt, június 19., 8.40 A döntetlen egyik csapatnak sem jó.
Frankfurt, vasárnap, 18.00
Otto Rehhagel (Görögország): - Csapatkapitányomra, Zagorakisra sajnos nem számíthatok, ő ugyanis elutazott Olaszországba. Szerencsére visszatérhet azonban Mihalis Kapsis, akárcsak a csütörtökön kisebb sérülés szenvedő Seitaridis és Kyrgiakos.
Zico (Japán): - Mexikó ellen "megszenvedtük" a magas labdákat, ami azért fordulhatott elő, mert a japánok nem túl nagynövésűek, és a legmagasabb védőm, Yuji Nakawaza nem lehet itt velünk. Jobban oda kell figyelnünk majd, mert a görögök ellen is végzetesek lehetnek azok a hibák, amelyeket Mexikó ellen elkövettünk.
A várható összeállítások
Görögország: Nikopolidis - Vyntra, Goumas, Basinas, Fyssas - Kyrgiakos, Giannakopoulos, Karagounis, Katsouranis - Charisteas, Vryzas
Japán: Kawaguchi - Kaji, Tanaka, Miyamoto, Santos - Ogasawara, H. Nakata, Fukunishi, Nakamura - Yanagisawa, Tamada
-
Rudee #194 Lehmann a kapuba se való. -
#193 :D -
#192 Akkor Lehmann sem való. -
Rudee #191 Lehet rájöttek hogy már nem való oda. -
#190 Kahn miért nem játszott? -
#189 TÓNI B+ :DDD -
Csesza #188 öööhhhmmmm!!!! :D -
#187 Jóóóóóvan, ilyen laPdát én is belőttem volna :)) -
#186 2-4 -
#185 ehh :D -
#184 Ne szarakodjatok, lássátok már be, hogy Rüºtü a világ legjobb játékosa! :) -
#183 hallod szaros.....pofátlan ne legyél -
R9 #182 toni? :DDD -
#181 egy ISTEN , olyan mint Toni! -
#180 Na kezd izgalmassá válni a dolog, de szerintem ennyi marad az eredmény. -
#179 hudeszar............:DD -
#178 bagoly mondja verébnek ..... -
R9 #177 gabber ez santana topic? -
R9 #176 na megvolt a nyaralás :D
hajrá brazilok!! -
#175 -
#174 Santana helyzet volt :D -
#173 Na végre a másik oldalon is egy jól.
Bár úgysincs esélyük már az Ausztráloknak. -
#172 Jó a meccs, csak kicsit egyoldalú :) -
#171 Santana játszik!!!!!!
-
#170 A Tunézia - Németország meccs eredményét. -
mikuc #169 Köszi.
Remélem a másik meccs is bejön. -
Csesza #168 minek az eredményét???? -
#167 Ahh, kár, hogy elárulták az eredményt a Sport1-en. -
Csesza #166 ha a tippem bejön a köv. meccsre akkor egy jó meccsett láthatunk majd!!!! -
Csesza #165 nyertééééé -
#164 Ja hogy a német meccsen már vége az első félidőnek?:P Akkor az a tipp törölve. -
#163 németország-tunézia 1-2
ausztrália-argentína 0-2