1524
-
#443 Nos ha a "fizikailag gyenge" hsz-t ennyire sértőnek veszed.Nem is tudom, hol van ebben a Real fikázása? -
Rudee #442 Az utolsó mondat eleje rendben van, nem is érdekel. Én nem írhatok a szent Juvéról, de hallgassam végig a madridiak fikázását? Egyből gondoltam. -
#441 Nem ROnaldon meg Adrianon akadtam ki hanem pl a 401-miatt, meg úgy általában a megnyilvánulásaid miatt. de nem kell érdekelnie, csak szóltam -
#440 -
R9 #439 94-es vb-n igen -
Rudee #438 Szerinted Ronaldo ajándékba kapta a kupákat meg érmeket? -
R9 #437 az független hogy mit nyert meg mit csinál -
Rudee #436 Hol volt nagy arcom? Adriano 23 évesen egy olasz kupa elnyerésével már jobb mint az a Ronaldo, aki a megnyerhető kupákból csak eggyel nem büszkélkedhet? Ha igen akkor csak sajnálni tudlak. -
Rudee #435 #426ot olvastad esetleg? Nem véletlenül írtam, hogy pár év múlva lehetne összehasonlítani őket. -
pilboy #434 talált süllyedt -
#433 Már ne is haragudj, de ez nagy marhaság, mivel Ronaldo idősebb is, több lehetősége volt a bizonyításra, de Adrianora sem lehet semmi panasz.
Nem jött össze neki a tegnapi meccs, de egyik csapatban sincs mind a 11 (plusz cserék) játékos csúcsformában.
Szóval, ha még Vincze Ottót vagy Gyepes Gábort szólnád le, lenne benne valami (bár azokat sem nagyon értem meg, akik csak szídni tudják a magyar válogatottat), de Adriano szídása teljesen jogtalan. -
#432 1.Mexico
2.Brazília
3.Japán
4.Görögország -
#431 Hogy áll a Brazilok csoportja? -
#430 hát a tegnapi Brazil meccs nem volt vmi egetrengető... egyetértek Rudeeval nem Adriano meccse volt a tegnapi, majd legközelebb.
a görög - mexico meccsen tetszett a mexico kapus hatalmas bravúrja mikor mellé ütötte a labdát. -
#429 Most tényleg azon akartok vitázni hofgy melyik a jobb mikor majdnem kiestek? P -
#428 Rudee visszavehetnél már egy kicsit az arcodból,sztem nem csak engem zavar. -
Rudee #427 *le is -
Rudee #426 Ronaldohoz meg kb 5-6 év múlva lehet hasonlítani, addigra talán leis rak valamit az asztalra. Addig csak a túlsztároltságban van Ronnie előtt... -
Rudee #425 Tegnapi meccsről volt szó, szerintem örült mikor lecserélték, nem kellett továb szenvednie. -
R9 #424 Nemcsinál semmit? Ajánlom figyelmedbe ezt a linket,itt nézegesd az összefoglalokat és meglátod hogy az a semmi mennyi is igazából.Ronaldonál sokkal jobb volt! -
#423 Huhh de mázlijuk van -
R9 #422 ne is akard -
#421 -
#420 hú még van két perc -
#419 Hajrá Japán! -
#418 YEPPPPPP
megérdemelték -
#417 Szép! -
#416 akkor megbeszéltük -
#415 még mindig nincs tárhelyed te keciek? :DD -
#414 LOL
Az nem Jimmy Jump volt? :DDDDDDDDDDDDDDD -
#413 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#412 :ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ -
Rudee #411 Nőkről szó sem esett :DD -
#410 Na végre szóbakerült a III. kerület.
Nincs egy jó csapat sem itt, kéne találni szponzorokat, és csinálni egy ütőképes III. kerületet :D -
#409 nem lehetne már a margitot itt hanyagolni? -
#408 ja Ronaldinho a legjobb brazil
ohhhhhhhhhhhhhhhhh -
Rudee #407 Lehetne Ő a III. Kerület csatára is, attól még nem találja el a kaput. Madridba látni se akarnám. -
pilboy #406 mert nem a Realban játszik -
#405 Fontosabb a technika.
Azért Adriano is játszik néha szépen, de a legideálisabb testfelépítés szerintem Ronaldinhoé és Lucioé. Magasak, de nem túl izmosak, viszont nem is picik, mint Robinho. -
Rudee #404 Adriano erős felépítésű, mégse csinál szart se. Nem kell 90 kiló izom hogy valaki jó játékos legyen.