Konföderációs Kupa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
én utálom a realt de sokkal jobban kedvez a spanyol bajnokság neki mint az angol!!!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
"Gondoltuk, hogy nem lesz könynyû, mert a mexikóiak félelmetesen gyorsak, ráadásul kitûnõen passzolnak. Ami engem illet, borzasztó, hogy nem lehetek ott a döntõben, de talán csakugyan megérdemeltem a kiállítást, mert kicsit magasra emeltem a lábam. Sérülést mindenesetre nem akartam okozni" - mélázott Javier Saviola.
A szövetségi kapitány, José Pekerman nem tudta visszatartani a könnyeit, amikor szóba került, tanítványai miért játszottak fekete karszalaggal. Nos, az Independiente 17 éves kapusa, Emiliano Molina éppen vasárnap hunyt el, 12 nappal azután, hogy súlyosan megsérült egy autóbalesetben - a tragédia az egész argentin futballtársadalmat megrázta. "Szomorú nap ez Argentínában, jóllehet a mi diadalunknak mindenki örül. Kétségtelen, hogy nem futballoztunk túl jól, de sokat tettünk a továbbjutásért, egy másodpercre sem törõdtünk bele a döntetlenbe. A vereség akkor sem fordult meg a fejünkben, amikor hátrányban voltunk. Elégedett vagyok, mert a csapat pontosan úgy reagált, ahogyan szerettem volna" - állapította meg a szakember.
Kollégája, Lavolpe nem volt teljesen kibékülve az olasz bíró ténykedésével. "Roppant szoros párharcot vívtunk. Azt reméltem, egy találat elég lesz, de ha valaki vezet Argentína ellen, keményen meg kell dolgoznia azért is, hogy kiszabaduljon a térfelérõl. Nem is ment nekünk igazán jól, nagy nyomás alatt voltunk. Nem tagadom, problémásnak éreztem Rosetti néhány ítéletét, Coloccininek például piros lapot kellett volna adnia. Nekünk is nagyhatalommá kell válnunk, hogy egyenlõ bánásmódra számíthassunk" - mondta gúnyosan az egyébként argentin mester.
Ja elárulom, hogy JUnior nem játszott a 2004-es Copa America döntõn a Nacional de Lima -ban
NS, 2005-06-28
Bár eddig a Real Madrid tûnt a legesélyesebbnek a brazil Robinho (képünkön) szerzõdtetésére, az Arsenal új, 14 millió fontos ajánlattal állt elõ.
A 21 éves támadóért a Real Madrid 10 milliót ajánlott, és a játékos ügynökével már alá is írt egy opciós szerzõdést. Ám ha a Santos másképp dönt, ez a paktum semmis lehet, tehát van némi esélye a londoni gárdának.
Szar Bayern, szar Bayern :)
szerintem 2-1 braziloknak
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
németo. - mex. 2-2 büntetõkkel N.o. nyer
argentín - brazíl 3-1
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.