Konföderációs Kupa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiába...Interes

Rudee
Az olasz és a spanyol bajnokság ég és föld, a Ligában sokkal nagyobb fegyver a technika.

Szar Bayern, szar Bayern :)

báttyó02
<#eljen>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
hát arsenalba fõleg gyenge

Taranov
igy van, Angliában legalább nagy a tempó, ki kell gyúrnia magát 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Breki33
nem biztos Henry is az Angoloknál indult be
lószart....
én utálom a realt de sokkal jobban kedvez a spanyol bajnokság neki mint az angol!!!!

Breki33
fizikailag oda is gyenge :-)
Taranov
Az Arsenalba jobb lenne szerintem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Breki33
továbbra is veretlen csapatban megoszlanak a vélemények a Mexikó elleni sikerrõl. "Én már akkor tudtam, hogy ezen a meccsen nem bukhatunk el, mielõtt elkezdõdtek volna a büntetõk" - jelentette ki Javier Zanetti. Aztán elmagyarázta, azért volt ilyen "jól értesült" már a hosszabbítás végén, mert ez volt a 100. válogatottsága (az örökranglistán csupán hattal szorul az élen álló Diego Simeone mögé), és érezte, nem végzõdhet rosszul. "Meg kellett szenvednünk ezért a sikerért, de megérte. Nagyon büszke vagyok a jubileumomra és arra, hogy a világ minden sarkában képviselhettem a hazámat" - tette hozzá a 31 éves klasszis, akit a mérkõzés legjobbjának válaszottak.

"Gondoltuk, hogy nem lesz könynyû, mert a mexikóiak félelmetesen gyorsak, ráadásul kitûnõen passzolnak. Ami engem illet, borzasztó, hogy nem lehetek ott a döntõben, de talán csakugyan megérdemeltem a kiállítást, mert kicsit magasra emeltem a lábam. Sérülést mindenesetre nem akartam okozni" - mélázott Javier Saviola.

A szövetségi kapitány, José Pekerman nem tudta visszatartani a könnyeit, amikor szóba került, tanítványai miért játszottak fekete karszalaggal. Nos, az Independiente 17 éves kapusa, Emiliano Molina éppen vasárnap hunyt el, 12 nappal azután, hogy súlyosan megsérült egy autóbalesetben - a tragédia az egész argentin futballtársadalmat megrázta. "Szomorú nap ez Argentínában, jóllehet a mi diadalunknak mindenki örül. Kétségtelen, hogy nem futballoztunk túl jól, de sokat tettünk a továbbjutásért, egy másodpercre sem törõdtünk bele a döntetlenbe. A vereség akkor sem fordult meg a fejünkben, amikor hátrányban voltunk. Elégedett vagyok, mert a csapat pontosan úgy reagált, ahogyan szerettem volna" - állapította meg a szakember.

Kollégája, Lavolpe nem volt teljesen kibékülve az olasz bíró ténykedésével. "Roppant szoros párharcot vívtunk. Azt reméltem, egy találat elég lesz, de ha valaki vezet Argentína ellen, keményen meg kell dolgoznia azért is, hogy kiszabaduljon a térfelérõl. Nem is ment nekünk igazán jól, nagy nyomás alatt voltunk. Nem tagadom, problémásnak éreztem Rosetti néhány ítéletét, Coloccininek például piros lapot kellett volna adnia. Nekünk is nagyhatalommá kell válnunk, hogy egyenlõ bánásmódra számíthassunk" - mondta gúnyosan az egyébként argentin mester.
Breki33
Errõl volt szó korábban

Ja elárulom, hogy JUnior nem játszott a 2004-es Copa America döntõn a Nacional de Lima -ban

ez hogy jön ide?<#vigyor3>

Breki33
Premier League: az Arsenalnak is kell Robinho

NS, 2005-06-28

Bár eddig a Real Madrid tûnt a legesélyesebbnek a brazil Robinho (képünkön) szerzõdtetésére, az Arsenal új, 14 millió fontos ajánlattal állt elõ.

A 21 éves támadóért a Real Madrid 10 milliót ajánlott, és a játékos ügynökével már alá is írt egy opciós szerzõdést. Ám ha a Santos másképp dönt, ez a paktum semmis lehet, tehát van némi esélye a londoni gárdának.

Breki33
utolsó két meccsen nem sok akciógolt rugtak a brazilok

ARgentina 3-at

copa america döntõ <#vigyor1>

Breki33
hát öngólt még úgyse lõtt
Rudee
De röhögnék ha pont Roque Junior lõné a gyõztes gólt <#vigyor2>

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
ja tapasztalatot nyernek P

bizunk Juniorban P
báttyó02
nanee<#vigyor1>

báttyó02
remélem a brazilok nyernek<#miaz>

szerintem 2-1 braziloknak

Breki33
legyen P
sztem
németo. - mex. 2-2 büntetõkkel N.o. nyer
argentín - brazíl 3-1

Breki33
Németország - Mexikó 2 - 1
Argentina-Brazilia 3 - 2
mégis döntõsök

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
A Brazilok a görögökön kívül vertek meg egyáltalán vkit a csoportmeccseken?

Breki33
Ha azt nézzük milyen sztárok hiányxoznak még az argentin csapatból.....

BEckenbauer jól tippelt
9csöves9
az elõzõ meccseken sem élvezte nagyon a kapitány bizalmát, sztem szimplán csak nem akarta betenni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

végülis bejött<#crazya>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Hangianix
A keselos gyilkos kinezetu Tevez miert nem jatszott? Ket sarga? (Nem lattam a meccset, csak a hosszabbitastol)

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Taranov
Rosszul végzõdött ez a meccs, de a 11-es párbaj ilyen 😞

Breki33
kifogás???????????

megint hülyeséget beszélsz
jó kifogás

Breki33
pontosan

csak persze a Brazilok többet pihenhetnek a döntõre
Meggymag
Ezt a sportot nem érdemre jáccák. A tizenegyesek meg fõleg nem arról szólnak. Ha Argentína úgy jáccott volna ill úgy nyomott volna mint ahogy azt tette a gólhátrány után az egyenlítésig akkor a mexikóiak sehol se lettek volna. Nemtom miért nem eröltették. A tizik viszont csak azért jók mert így legalább eldõl a meccs és nem azért mert az nyer aki jobbvolt vagy valami ilyesmi. Szerencse vagy nem azt mindenki döntse el de azért azt az 1 tizit is ki kellett védeni és az nem volt szerencse.. Ennyi. Hajrá Argentína és szép volt Mexikó!!

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Breki33
dehogynem

magus755
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

McFrost
<#mf3><#mf3><#mf3>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Gorvik
yyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Gorvik
yeeeeeeaaaaaaahhhhhhhh

McFrost
nem, Argentina pá-pá! nem érdemlik meg....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

sztem a balf@sz Lux továbbviszi az argentinokat<#eplus2><#idiota>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Breki33
yeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssss
Gorvik
Mer megérdemelték

McFrost
mákos gecik....

Gorvik
Ez is milyen vót má'

gabber_saviola
fenébe

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
Már megérdemelték.