Konföderációs Kupa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a sok divat most ott áll a stadion pénztáránál,fotóztatja,hogy õ mekkora szurkoló,rühellem az ilyet!Bezzeg válogatott meccsekre basznak eljönni!Én már csak abban reménykedem,hogy a fele csapat nem jön el.Ha Juve ellen játszanánk,akkor én is kimennék,de az teljesen más,mert én válogatott meccsekre is elszoktam járni,ha idõm engedi(persze nem pesti vagyok)
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
ZSoltika ezzel a szöveggel itt nemsokra mész.
Két csapat játszott egymással.
Egyik amelyik mindenáron vissza akart vágni a múltkori zakójáért mikor elsõ félidõben aztse tudták hol van a labda.
Másik meg egy Argentin válogatott aki kulcsemberei nélkül játszott.
Mint írtam 4 azaz négy ember volt azonos (talán olvass vissza)
Másik meg, hogy ha Dida nem véd ilyen jól illetve az Argentin kapus jobban véd és megadnak egy teljesen jogos 11-est sokkal szorosabb lett volna.
Szval ne légy biztos divetdrukker barátom, hogy legközelebb a kedvenceid nyernek :-)
Két csapat játszott egymással.
Egyik amelyik mindenáron vissza akart vágni a múltkori zakójáért mikor elsõ félidõben aztse tudták hol van a labda.
Másik meg egy Argentin válogatott aki kulcsemberei nélkül játszott.
Mint írtam 4 azaz négy ember volt azonos (talán olvass vissza)
Másik meg, hogy ha Dida nem véd ilyen jól illetve az Argentin kapus jobban véd és megadnak egy teljesen jogos 11-est sokkal szorosabb lett volna.
Szval ne légy biztos divetdrukker barátom, hogy legközelebb a kedvenceid nyernek :-)
gondolkozz még kicsit szolj ha összejött.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Máshol is ennyi.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Itt egy összefoglaló.
Szar Bayern, szar Bayern :)
sziasztok nem tod valaki a döntöröl videot hol lehet találni????
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
Tudom, hogy egyaltalán nem illik ide, bocs, hogy ide írok ilyesmit, de:
Nem kell valakinek jegy a Real Madrid - Magyarország meccsre? 15 ezer forit egy jegy és van 20 db jegyem.
Nem kell valakinek jegy a Real Madrid - Magyarország meccsre? 15 ezer forit egy jegy és van 20 db jegyem.
http://sum41.uw.hu
az istenek ismét megmutatták mi is az a foci <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
viszont Adriano-ban becsülöm, hogy szinte helyzet nélkül lõ gólt.
Jó mondjuk egy klasszis kapusnak ezeket illene végenie.
Jó mondjuk egy klasszis kapusnak ezeket illene végenie.
hát szerintem ez az egyetlen jó meccsük volt holott szinte a legerõsebb csapattal utaztak ki, viszont a csoportmeccseken nem sokat mutattak
Csak egyszer olvasnál vissza figyelmesen és nem keresnél okot hogy írhass nekem valami hülyeséget.
Szar Bayern, szar Bayern :)
jó most azzal h megnyerték semmi bajom sincs...
de én ronaldinhonak vagy riquelmének adtam volna hiszen õk télleg sokat dolgoztak...(vagy még Ballacknak de neki csak akkor h nem lett volna más lehetõség 😛)
de én ronaldinhonak vagy riquelmének adtam volna hiszen õk télleg sokat dolgoztak...(vagy még Ballacknak de neki csak akkor h nem lett volna más lehetõség 😛)
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
"attól még nem találja el a kaput", "túlsztárolt"
azért én örülnék, ha pl a magyar válogatottban egy ilyen játékos lenne, aki nem találja el a kaput, de vhogy mégis gólt lõ<#wow1>#wow1>
de sztem Milánóban az Inter fanatikusok sem sírnak azért, mert csak 16 gólt lõtt a bajnokságban (ez nem biztos, csak így emléxem<#wow3>#wow3>)
De hát a Konföd. Kupa gólkirálya és a legutóbbi Copa America gólkirálya túlsztárolt és nem találja el a kaput... jah és nem csinál szart se<#eljen>#eljen><#kuss>#kuss>
azért én örülnék, ha pl a magyar válogatottban egy ilyen játékos lenne, aki nem találja el a kaput, de vhogy mégis gólt lõ<#wow1>#wow1>
de sztem Milánóban az Inter fanatikusok sem sírnak azért, mert csak 16 gólt lõtt a bajnokságban (ez nem biztos, csak így emléxem<#wow3>#wow3>)
De hát a Konföd. Kupa gólkirálya és a legutóbbi Copa America gólkirálya túlsztárolt és nem találja el a kaput... jah és nem csinál szart se<#eljen>#eljen><#kuss>#kuss>
http://www.powerplaymanager.com/r57633
A jövõ évi világbajnokság után távozik posztjáról Carlos Alberto Parreira,
a Konföderációs Kupa szerda esti döntõjét megnyerõ brazil válogatott szövetségi kapitánya.
- Biztosan nem fogom meghosszabbítani a vb után lejáró szerzõdésemet,
függetlenül attól, hogy hányadik helyen végzünk - jelentette be a 62 éves
mester, aki már harmadik megbízatását tölti a világbajnok gárda kispadján:
1983-ban nyolc hónap elteltével menesztették, míg 1994-ben - 24 év szünet
után - vb-aranyra vezette tanítványait.
Az 1970-es világbajnokságon még erõnléti edzõként dolgozó Parreira volt
szövetségi kapitány Kuvaitban, az Egyesült Arab Emírségekben és
Szaúd-Arábiában is, míg klubtrénerként hazai egyesületek mellett a spanyol
Valencia, a török Fenerbahce és az amerikai New York MetroStars alkalmazta
a Konföderációs Kupa szerda esti döntõjét megnyerõ brazil válogatott szövetségi kapitánya.
- Biztosan nem fogom meghosszabbítani a vb után lejáró szerzõdésemet,
függetlenül attól, hogy hányadik helyen végzünk - jelentette be a 62 éves
mester, aki már harmadik megbízatását tölti a világbajnok gárda kispadján:
1983-ban nyolc hónap elteltével menesztették, míg 1994-ben - 24 év szünet
után - vb-aranyra vezette tanítványait.
Az 1970-es világbajnokságon még erõnléti edzõként dolgozó Parreira volt
szövetségi kapitány Kuvaitban, az Egyesült Arab Emírségekben és
Szaúd-Arábiában is, míg klubtrénerként hazai egyesületek mellett a spanyol
Valencia, a török Fenerbahce és az amerikai New York MetroStars alkalmazta
Argentína: Abbondanizeri- Coloccini, Ayala, Heinze- Lucho Gonzalez (J. Zanetti, 70.), Mascherano, Riquelme, Sorin, Kily Gonzalez- Saviola (Tevez, 82.), Crespo.
ARGENTÍNA: Lux - J. Zanetti, Coloccini, Placente, Heinze - Bernardi, Cambiasso (Aimar, 56.), Riquelme, Sorín - Delgado (Galletti, 81.), Figueroa (Tévez, 72.)
Érdekes ha jól számolom 4 ember ugyanaz....
ARGENTÍNA: Lux - J. Zanetti, Coloccini, Placente, Heinze - Bernardi, Cambiasso (Aimar, 56.), Riquelme, Sorín - Delgado (Galletti, 81.), Figueroa (Tévez, 72.)
Érdekes ha jól számolom 4 ember ugyanaz....
többet nem találtam hirtelen de ha kell még szólj!!!!!!! <#vigyor1>#vigyor1>
nah most buktál le... <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1>