1524
-
#1003 Elég össze szokott kis csapat. Afrika kupán. lazán lefocizták a sztárokkal tűzdelt Elefántcsontpartot. -
Rudee #1002 Zidan, Shawky.
Itt a keret. -
Dean Winchester #1001 valaki mondhatna egy két egyiptomi játékost mert egyse ugrik be :(
mido az egyiptomi ugye?
Amugy Donovan befog találni az olasz kapuba figyeljétek meg!
mintahogy megmondtam h 5-0 lesz a spanyol-zéland meccs is ;) -
#1000 klikk -
#999 gólokat ha tud valaki linkelni majd tegye meg. köszönöm. -
Dean Winchester #998 még 1 gól kellett volna a spanyoloknak és ők is ott lennének a rekorderek között miszerint is 6 góllos különbséggel nyernek. -
Dean Winchester #997 ja épp irni akartam :D mert most említette saud arabia nevét a komi mondom lehet elnéztem :) -
karajjj #996 jólesz az szaud arábiának inkább
Germany 8 – 0 Saudi Arabia Sapporo Dome, Sapporo
-
Dean Winchester #995 tényleg Raul miért nincs a keretben? -
Dean Winchester #994 ja azt mondta a kommentátor :D
vb csoport mecs..
egyébként ezek a zélandiak meg kifáratak az olaszokelleni meccsen :( -
Rudee #993 Azerbajdzsán VBn? -
karajjj #992 attól függ kire tettél... :D -
rebel7 #991 sztetek bejön a 0-2es handycap?:D -
Dean Winchester #990 áá lehet mind a német-azer 8-0 vb első csoportmecsen---
de lehet lejebb adják és pihennek cseleznek azt egy 5-0 lesz :) -
#989 Spanyolok jól adják :D -
Dean Winchester #988 az egész mecsen irhatod :D
meglesz Új-Zéland negatív rekordja :D
Franciaország 5-0ra verte ez volt elvileg a legrosszabb vereségük Kon. kupán .... -
Monoton #987 K.O. :) -
Rudee #986 Vagy nem :D -
Rudee #985 Na majd a szöglet után Ramos lövi a negyediket. -
Monoton #984 Torres rendesen bekezdett :) -
Takezó #983 ejj, Torres Ferenczi Pista 39-ét akarja ma megdönteni egy meccs alatt?:D -
karajjj #982 ejjj, ez lesz vagy 0:10 :D -
Rudee #981 5-3 csak akkor lesz, ha valamelyik spanyol a szünet után elfelejti, hogy a másik kapura kell támadni :) -
Takezó #980 oké, legyen két góllal, de legalább 5:3: ) -
Takezó #979 na, úgy látom, ez már normálisabb meccs lesz, az Új-Zélandiaknak is volt már egy-két szép megmozdulása -
Dean Winchester #978 azt megértem,de azért egy olaszországnak azért illett volna egy uj zélandot siman megvernie!
gilardino nem 20 éves :)
egyébként meg a konf kupára készülő csapatból válogatták ki a játékosokat az uj zéland elleni mecsre :D
na de 1-0
reméljük 2 góllal nyernek a spanyolok és kész !
egyébként most hallom bosque alatt még nem kapott ki és nem is ikszelt a spanyol gárda :| 11 meccs 11 győzelem -
Rudee #977 Szépen betekerte. -
Monoton #976 6' [0 - 1] F. Torres :) -
Rudee #975 Az az olasz csapat 20 évesekből állt, a spanyolok meg szinte teljesen az EB győztes kerettel mennek. -
#974 az egy barátságos meccs volt, sok következtetést nem érdemes levonni belőle, ráadásul mindhárom góljukat pontru-gásból szerezték.. -
#973 úristen, milyen meccs volt ez? a sport2-őn néztem közben/előtte a fiatalok meccsét (U17 bronzmeccs), hát az 100x színvonalasabb volt
na majd este megmutatják a spanyolok, hogy kell focizni -
Dean Winchester #972 semmi sem tuti :D főleg h az ujzéland az olaszok ellen is vezetett és nem is 1szer :) -
Takezó #971 Azért azt nem hiszem, hogy ők esnének ki. Nem láttam még Új-Zélandot játszani ugyan, de kétlem, hogy ők túl izmosak lennének a nevek meg csapatok alapján. Mindenesetre a spanyolok 9 pontja az tuti. -
Gabe18 #970 Hát ezzel a meccsel úgy összességében büntetni lehetne...
Innen a Spanyolok díszlépésben fognak továbbmenni,még ha csak 50%-ot is adnak ki magukból. -
rebel7 #969 ááá hihetetlen szar volt ez a meccs
én nem tudom h ezek akartak gólokat szerezni vagy egyáltalán tudják e h kellett vna... még az üres kapura tartó labdát is inkább kivédték...
az irakiak meg kb a 21. másodperctől fogva csak az időt húzták 3 percenként lentmaradt valaki a földön
ez a zümmögés is rohadt idegesítő
nagyon messze volt ez a labdarúgástól...
remélem ez a 2 csapat ki is esik a csoportból... -
#968 hát ez a meccs nagyon szórakoztató volt -
#967 Hát ez a gól hárítás nem volt semmi :DDDD A végére egész jópofa lett a meccs :) -
Takezó #966 a FIFÁ-ból, természetesen: ) -
Takezó #965 a meccs meg botrány... most volt végre két helyzet, de ezeket még az UEFÁ-ból is ki kéne zárni ezért a színvonalért:\ -
Takezó #964 ez a tülkölés tényleg rohadt idegesítő... és egész meccsen nem fárad el a tüdejük