Hódító útra indulhat a WiMAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
en igazabol nagyon keveset tudok a sugarzasrol, de amit tudok rola az mind negativ sajnos. Nemreg beszeltem anguilarai (Romatol eszakra ugy 30 km) emberekkel, ott a vatikani radio erositotelepe, ok mondtak hogy mennyire gaz, a fejfajas mindennapos jelenseg naluk illetve egesz Olaszorszag teruleten ott a legnagyobb a rakos megbetegedesek aranya. Szoval tokmindegy hogy mit tudnak a sugarzasrol ha jol beledoglenek....
Az adótorony azért más tészta...
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
6-os😄e ha a házad mellé épitenek egy sugárzó adótornyot,máris kapod a dózist!
JAJ!
Mit tudtok egyáltalán a sugárzásokról?
IGEN, VAN élettani hatásuk, de ez a TELJESÍTMÉNNYEL EGGYÜTT A TÁVOLSÁG KÖBÉVEL EGYENES ARÁNYBAN CSÖKKEN!!
Mellesleg néhány adat:
WiFi:100mW teljesítmény, és általában nem az agyad mellett van az adó, mint egy mobilnál
Bluetooth:2,5mW
Mobil:1-3W(!)
Mint látható a legutolsó a legveszélyesebb, és a legtöbb ember ezzel nem törõdik semennyire.
Mellesleg a WiFi átjátszók parabolával mûködnek, úgyhogy csak egy vékony hengerben van sugárzás, mellette 0. És amúgy is rendkívül kicsi a teljesítmény.
Egy CRT-tõl sokkal több bajod lesz. Fõleg, ha mögötte vagy.
Mit tudtok egyáltalán a sugárzásokról?
IGEN, VAN élettani hatásuk, de ez a TELJESÍTMÉNNYEL EGGYÜTT A TÁVOLSÁG KÖBÉVEL EGYENES ARÁNYBAN CSÖKKEN!!
Mellesleg néhány adat:
WiFi:100mW teljesítmény, és általában nem az agyad mellett van az adó, mint egy mobilnál
Bluetooth:2,5mW
Mobil:1-3W(!)
Mint látható a legutolsó a legveszélyesebb, és a legtöbb ember ezzel nem törõdik semennyire.
Mellesleg a WiFi átjátszók parabolával mûködnek, úgyhogy csak egy vékony hengerben van sugárzás, mellette 0. És amúgy is rendkívül kicsi a teljesítmény.
Egy CRT-tõl sokkal több bajod lesz. Fõleg, ha mögötte vagy.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
kábé igen azt jelenti, fõleg északon jelentõs ez, vagy pl svájcban, ahol inkább a sok apró falu jellemzi az ország lakterületét, és egy 500-2000es faluhoz tök felesleges DSL-t húzni,mikor az átlag 3al számolva/család 170-700 lakást jelent, és ebbõl nem is mindenki igényli, tehát oda a WIMAXot a legérdemesebb kiépíteni,mert olcsóbb!!
Hát igen sugarak azok meg vannak körülöttünk rendesen, de ugyse tudunk neki mit csinálni :-S
Hát igen sugarak azok meg vannak körülöttünk rendesen, de ugyse tudunk neki mit csinálni :-S
ez egyébként azt jelenti, hogy ha egy kisvárosban felállítanak egy ilyet, akkor a 10km-re lévõ tanyán is tudok netezni?
(a Los Angeels is elírás)
(a Los Angeels is elírás)
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Méghogy az alacsony lakosú területekre(falvakva)?
Én egy kisfaluban lakom, és tapasztalatból tudom: a legmodernebb technikát úgysem kapják meg a parasztok...
Én egy kisfaluban lakom, és tapasztalatból tudom: a legmodernebb technikát úgysem kapják meg a parasztok...
Mind szep es jo, de mar lassan oda jutottunk, hogy megszamolni sem tudjuk hanyfele sugarzasnak vagyunk kiteve. Nem eleg a szamtalan tv- es radiosugarzas, ott van meg n darab mobilszolgaltato, wlan meg egyebek, most meg lesz wimax is hogy jobb legyen. Es gyakorlatilag semmit nem lehet tenni a "jo" ellen, ott van ha kell ha nem. Most hirtelen egy ismerosom esete ugrik be, akinek jelentos osszeget ajanlottak fel hogy wlan erositot szerejenek a hazara, es visszautasitotta, mondvan hogy nem bizik a sugarakban. A szomszed vszont belement, igy sugarzas van, penz meg nincs. Lassan nem marad a foldon egy pont, ahova menekulni lehetne.