53
Zene Esküvőre
  • djferee
    MINDENT vagy SEMMIT! Nincs köztes átmenet! ? DJ-t KERESEL? NE tovább❗️ ? ??
    Rendezvény DJ készen áll❗️
    Unod a szokásos esküvői bulikat és annak látványvilágát? Valami újat / izgalmasabbat szeretnél?
    Modern esküvői DJ! NECC Party, Magyar/Nemzetközi és mai zenékkel ?
    Specialitások: Latin, RnB, Modern Retro, EDM DJ / Minden korosztály kedvenceivel! #esküvőiDJ
    ? Infó & Árajánlat www.rendezvenydj.com/eskuvo-dj
    - Csúcs minőségű Professzionális Hang & Látványos Fénytechnika egy kézben
    - Elegáns Dekorvilágítás, falfestés & esküvői specialitások (szárazjég esküvőre, beltéri szikragép, buborékfújó, név kivetítés)
    - Partnerprogram: Fotózás (www.dorafilm.hu) Selfie Tükör (www.time2selfie.hu) Látvány effektek (www.latvanyosnyitotanc.hu)
    - ?: 2022 HUNGARIAN WEDDING AWARD TOP 3 & GOOGLE ELSŐ HELYEZETT 2020 ÓTA
    Szívesen segítünk, hogy a nagy nap legbulisabb részéről ne magad gondoskoDJ, hiszen mindenki arra vágyik, hogy esküvője feledhetetlen élmény maraDJon. A megoldást mi már tuDJuk: Hívd a Rendezvény DJ-t. TE csak érezd magad jól és szórakozz Önfeledten! Szabad időpontokért érdeklőDJ a weboldalon.

Az igazán emlékezetes esküvő titka a tökéletes hangulat, amihez elengedhetetlen az Esküvői DJ szerepe. Ha olyan DJ-t keresnek, aki hangulatot is csinál, akkor jó helyen jársz. Azt a küldetést vállalom, hogy a ti nagy napotokat minden részletében feledhetetlenné tegyem. Profi hang- és fénytechnikával, valamint látványos speciális effektekkel, mint például szárazjég és szikragép, készülök, hogy az este minden pillanata tökéletesen illeszkeDJen az esküvőtök hangulatához és stílusához. Engem, az Esküvői DJ-t válasszátok, aki garantálja, hogy a parkett minden szegletét betölti élettel, az első tánc kezdetétől a hajnalig tartó buli végéig!"

Esküvői DJ
  • JesusKry
    Esküvő DJ Veszprém és az egész ország területére!

Az esküvői DJ csomag tartalma

komplett hang- és fénytechnika 150 főig
    egész estés rendelkezésre állás
    szertartás hangosítás (igény esetén)
    mikrofon a beszédekhez
    események konferálása
    15 év tapasztalat
    angol nyelvtudás
    az esküvő DJ Veszprém és Székesfehérvár területén nem számít fel útiköltséget

djazeskuvore.hu
  • VRSDM
    https://vimeo.com/128457580
  • naeri
    Minden nő az esküvőjéről álmodik, ezt a tábort erősítem én is. Mi esküvőszervező segítségét kértük. Nem kell arra gondolni, hogy vagyonokat emészt fel a dolog. Egy jó barátnőm esküvőjén (ami egy csodás esemény volt) ismerkedtem meg Agócs Virággal, aki felelős volt a kiváló menyegzőért. Később mikor odakerültünk, hogy jövőre esküvő, elkezdtem búslakodni, hogy én is olyan esküvőt szeretnék, mint a barátnőmnek volt, de nem hoztam fel otthon, mert biztos "méregdrága" egy esküvőszervező alapon. Aztán végül addig piszkálta a fantáziám az egész hogy rákérdeztem a barátnőmnél. Persze nem kell tovább mesélni, rögtön mentünk Virgához, aki egy tünemény, és elmeséltük mit szeretnénk, olyan kellemes volt a hangulat, ittunk még egy kávét, majd tett egy árajánlatot. Annyira kellemes csalódás volt!! :) Mindent megcsinált helyettünk és végül, 10.000Ft különbséggel annyira jött ki, mint amennyit mi úgy, hogy saját magunknak szerveztünk volna mindent - költöttünk volna az esküvőre. Ebben az árban minden benne volt! Egy szóval fantasztikus, amit Ő csinál. Nyilván mivel régóta foglalkozik ezzel, ezért kap kedvezményeket, jó kapcsolatai vannak, és így végül nem jöttünk ki rosszabbul, mintha nem fogadtuk volna fel. Ráadásul nekünk így semmit nem kellett csinálni, csak élvezni az egészet, tortát kóstolni, színeket választani stb... Álomszép volt az esküvő. Én mindnekinek bátran ajánlanám őt!! Nem kell külön foglalkozni ilyesmivel, hogy zenészt kerestek meg semmi. Hajrá csajok! Éljenek az ifjú párok. Van egy oldala is http://azeskuvoszervezod.hu/, ott elérhetitek. :)
  • drob
    Így is be lehet vonulni egy polgári szertartásra:
    Bevonuló :)
  • Betti0429
    Sziasztok!!!!!Esküvőre zenét keresőknek ajánlanék dalokat.
    V-tech-Vele minden jó,Ne múljon el
    Házibuli filmzene-Reality
    Glenn Medeiros-Nothings gonna change my love for you
  • koscut
    Köszi
  • bestdora
    sziasztok!
    Mostantól csak Tiéd
    Szorosan fogd két kezét
    Vigyázz rá egy élten át!
    Sok szürke nap, ünnepek közt
    Ne feledd, hogy érted öltött
    Ma hófehér ruhát.

Óvd meg őt minden bajtól
    Légy mellette mindig
    hiszen szüksége van Rád
    Sok szürke nap, ünnepek közt
    Sose feledd, hogy érted öltött
    Ma hófehér ruhát

Indulj hát, indulj az új úton,
    De minden lépésedre, kérlek jól vigyázz!
    Mert sok lehet és sok is lesz tu

ezt a számot szeretném megszerezni.
    nagyon fontos lenne
    akinek megvan vegyen fel msn-re : [email protected]
    nagyon szépen köszönöm előre is :)
  • Gladiator
    már találtam azóta, de köszi:D
  • Dj Faustus #44
    Jakob Ludwig Felix Mendelssohn Bartholdy - Wedding march - erre keress rá...
  • Gladiator
    nekem za igazi "hivatalos" esküvői zene kéne, amit akkor szoktak játszani, amikor a menyasszony jön be az apjával az oltárhoz. Sürgős! htx
  • Lipi1980
    Máté Péter - Ő
    Ez a szám annyira kifejező, hogy még az angol átírata (She) is símán elmondja azt az érzelmet, amit a Péter érzett az Edit iránt!
    Egyszerűen gyönyörű
  • Sly79
    Köszi megnézem :)
  • mila69en
    oóóohh GOA az tuti jó lessz, tök ada illik meg minden.... GMS vagy Infected Mushroom valamelyiket hívjátok meg, énis megyek ha nem jönnek akkor a Nick Tornetta bizta kevesebb kessért is elmenne
  • fifi
    Anathema-Resonance albumán vannak ilyen cuccok

én alapvetően szeretem az Anathemát, és ez meg különösen jó lenne...
  • 9csöves9
    pont azután írta miután lelépett a menyasszonya
  • Garfield
    Tankcsapda: Lopott könyvek
  • alph4
    Csakis a Techno számokat nyomassátok...
  • Sir Quno Jedi
    Valami gospel !
  • PResident Evil
    LOÁL
  • fifi
    én Biohazardon gondolkoztam, mert az a kevenc de anyám azt mondta kiherél...

:DDDDD
  • fifi
    hi

nekem jövő szombaton lesz :DD... Asszem lesz vmi Enya/a Manka kedvence/ részemről meg Anathema/instru/... Meg még egy Arcana számon gondolkozom...
  • Yunx
    Feltétlen körülnézek
  • Nh Shevits
    ..háza táján..
  • Nh Shevits
    cannibal corpse táján nézz körül
  • OPM
    ehh, de gyűlölöm azt a zenét, koleszban a szomszéd szobából állandóan ez szólt...
  • Sil78
    Polgári esküvőn nehezen... maximum magnóról... ;-)
  • blackgamer
    vagy a Bizalom
    "de ha megcsalsz én elvágom a nyakadat
    szétkenem az agyadat..... "
    esküvőn amúgy nem az orgona szól?
  • Takezó
    gyááá, ász a szám de fos :D
  • Rózsalány
    joe Cocker - You are so beautyful
  • Sil78
    Blackmore's Night - Waiting Just For You
  • Rózsalány
    Frank Sinatra érzelmes lassú számai, vagy Sting! vagy U2 az tényleg nagyon jó!:)
    Vangelis az már gagyi??:)
  • Amse
    Alvin és a mókusok - Szerelmesdal
  • OPM
  • gabber_saviola
    gyáááááááááááááááááááááááááááá:dddddddddddddddd
  • Loál János #18
    Elektronik, supersonik. -.-
  • tigeroo
    Guns 'n Roses - Sweet Child o Mine:D
    kis ösztönzés :DDDD
  • cyrus #16
    a keine lust pedig jó :D:ADODODOD

• Sephi
    A Rammstein utolso albumat nem ajanlom peldaul.
  • Yunx
    Inkább számokat mondjatok légyszíves, mert fogalmam nincs sajnos melyik számuk lehet ami jó, az összes albumot meg nincs időm letölteni.. :)