Bemutatta új szuperszámítógépét az IBM
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
A kovetkezo IBM szuperpc kizarolagos aramszolgaltatoja a paksi atomeromu most epulo 9-es blokkja lesz.
<#vigyor>#vigyor>
valszeg nem túl optimalizált, de a kirajzolt kép szerintem uaz mint ha gpu csinálná...
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Az, hogy éppen mi korlátoz, az egyaránt függ az adott konfigurációtól és attól, hogy mit futtatunk rajta.
Volt annak idején egy k6-2-õm voodoo3-mal, itt Q3 esetén a cpu volt a korlát, egészen addig míg nem vettem egy új alaplapot egy duronnal, ekkor ugyanis a vga vált korláttá, majd miután raktam bele egy GF3-at visszaállt a régi helyzet és a játékok alatt ismét a processzor fogta meg a gépet.
1 PowerPC procira jut 0,003 teraflops ???
Mi veszi le ennyire a teljesítményt? Vagy itt már exponenciális görbe mentén nõ a teljesítménynöveléshez szükséges procik száma?
"BGW is comprised of 20 refrigerator-sized racks, less than 1/2 the size of conventional systems of comparable power and has 3 times the performance. "
Régen meg amikor meg még nem is volt 3d gyorsítás a monitorvezérlõ kártyákban, akkor is volt 3d, csak a proci számolta.
Én sem gondoltam, hogy fel lehetne rá egyáltalán rakni.<#idiota>#idiota>
Azért ennyire hülyének ne nézzetek. 😊
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Ja, és én átlagos esetrõl beszéltem, jelen idõben. ("jétékok"-at írt Archkoven, tehát nem csak a cs-rõl van szó, akár 1280-as bontásban is <17"-es LCD-n alapfelbontás, ezért írom>17"-es LCD-n alapfelbontás, ezért írom>, és persze kisebb felbontás felé haladva ez egyre inkább így van, mert egyre kevesebb múlik a grafkártyán).
Nyilván adott esetben a proci teljesítménye a min. fps-be is belejátszik, de nem ez a jellemzõ (hacsak nem túl lassú a proci). Hiszen a min. fps akkor jön létre, ha a grafkártya nem bírja már kiszámolni a kiszámolandót (túl sok shaderes pixel, túl sok látható poligon egyszere a képernyõn). A proci dolga nem sokat változik közben (átlagosan ugyanannyi poligon-adatot kell nyomnia, mivel nem õ dönt, hogy mennyi fog látszani az összesbõl, ami az adott scene-en van). A grafkártya helyett meg nem tud a proci dolgozni. (Mármint tudhatna, de vagy-vagy alapon megy ez <átkapcsolhatunk szoftver rendererre - mellesleg rohadt lassú>átkapcsolhatunk szoftver rendererre - mellesleg rohadt lassú>.)
Egyébként, bár nem ismerem a 740-es Intel chipsetet, de úgy hiszem, azon nem fut fullosan a cs. Márpedig a shaderek, esetleg szûrõk sokat befolyásolnak a dolgokon (egyre inkább a GPU-tól függ az eredmény, nyilván - ma már ezek általánosan használt dolgok). Ha ezeket nem tudja az integrált cucc, eleve diszkvalifikálódik.
(És ugye azt tudod, hogy bár a min. fps-ért
Most vegul is hasonlo vagy 3x-os teljesitmenyu???
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De azért jó vicc volt. Most hallottam 968-adszor.