21
-
#21 Tudtok linket, ahol ez fent van? Valami olyat, ahol sok embernek megvan. -
ipko #20 Hú bocsi a legalsó helyesen: Into the West - 1x03 - Dreams & Schemes -
ipko #19 Az első három részhez már van felirat:
Into the West - 1x01 - Wheel to the Stars
Into the West - 1x02 - Manifest Destiny
Into the West - 1x01 - Wheel to the Stars
-
#18 olyankor mi van ha a torrent file a 4-résznél megáll és nem jön le? 99.8%-nál megállt már vagy két napja.
ilyenkor mit csináljak? -
#17 Megvan mind a 6 rész (most már tényleg ennyi, sztem) és a felirat készülőben van. -
#16 Mind a 4 részt le lehet tölteni, de sajna nincs magyar felirat még. -
#15 ha jól láttam már a 3 rész is le lehet tölteni. -
ipko #14 Most néztem bele a filmbe, és nekem is nagyon tetszett. Csak sajnos angolul nem tudok ezért várnom kell még a magyar feliratra. Ja és egy régi ismerős is felbukkan az Elit alakulatból (Matthew Settle). -
Ronny #13 végre egy szinvonalas sorozat -
#12 megnéztem.., pont olyan a hangulata mint a winettou regényeknek. -
winnie #11 ez az amerikai tnt - mi a nemzetközi tnt classic movies-t kapjuk -
#10 emuléről is jön szépen mert sokan töltik -
ipko #9 Nem tudom, hogy lehet-e fogni nálunk ezt a csatornát, de ha lemaradttál az első részről akkor sincs gond mivel már lehet torrenten tölteni!!! -
#8 Az első részről lemaradtam. Ez a TNT, ez az a TNT amit itthon is lehet fogni, vagy egy másik? -
ipko #7 1000% hogy lesz magyar felirat, mivel winnie666 mondta. Ha nem ismernéd ő egy film-, sorozat-, és feliratguru!!! Ha nem hiszed a feliratok.hu fórumán vagy az első magyar torrentoldalon megtalálod!!!
Egyébként amint felkerül az angol felirat, pár nap múlva kész is a magyar!!! -
#6 végre valami pozitív is a sok átprogramozott emberke amerikaellenessége ellenében. -
#5 ennek hol lehet utána járni hogy: igen? -
béricsi #4 Magyar felirat pedig lesz hozzá... -
#3 a már szedem, remélem jó lesz))) amerikai történelem az egyik nagy kedvencem!
csak félek szirupos lesz, ami már jóformán kihagyhatatlan az amerikai filmekből. -
ipko #2 Hivatalos oldal: http://alt.tnt.tv/itw/# -
ipko #1 A péntek este debütált Into the West a Turner Network Television, azaz a TNT-csatorna eddigi legnagyobb vállalkozása, ahol a szerzők most 12 órás sorozatban mutatják be a nézőknek az amerikai történelem kezdeteit. A történet az amerikai vadvidék felfedezését, az európai bevándorlók hódításait mutatja be, majd kapcsolatukat és összecsapásaikat jeleníti meg az amerikai őslakosokkal. Láthatjuk a versenyfutást az új földekért, és az új világ felépítését, mellyel párhuzamosan az őslakosok világa régi visszaszorul és lassan eltűnik.
Az Into the West két többgenerációs család történetén keresztül tárja elénk a történelmet: az egyik egy virginiai telepes család, míg a másik egy őslakos indián család, így mindkét fél szempontjából láthatjuk a Vadnyugat változásait az első földfoglalásoktól Custer tábornok fellépéséig és tragikus haláláig. Természetesen nem maradhatnak el az amerikai történelem kulcsfigurái sem, legtöbbjük feltűnik majd a sorozatban (Ben Franklin, Crazy Horse, George Armstrong Custer).
A sorozat lehetőségeit és sikerességét jelzi az is, hogy a készítő csatornának sikerült megnyernie a forgatáshoz a DreamWorks stúdió támogatását, és Steven Spielberg segítségét is. A sorozat szerzői pedig Matthew Settle (U-571, Az elit alakulat); Skeet Ulrich (Lesz ez még így se); Michael Spears (Farkasokkal táncoló).
A széria szakmai hátterét az ancestry.com weboldal és annak támogató kutatói biztosítják a szerzők számára, így a történeti hitelesség biztosítottnak tekinthető. A sorozat honlapján a szerzők a további múltkutatást is ösztönzik, így az a tanári- és kutatói-segédlet pdf-formában hozzáférhető, mely segítheti a tanórákon való feldolgozhatóságot.
A péntek esti epizód komoly felütéssel indult, és kedvező kritikai visszhangokat kapott, így ez komoly ösztönzést jelenthet a még mindig forgató stáb számára. Abban csak reménykedni lehet, hogy valamelyik magyar csatorna előbb-utóbb megveszi majd a sugárzási jogot; akiket pedig érdekel, különböző internetes csatornákon már hozzáférhetnek az első részhez.