Jönnek az ikermagos Athlonokra épülő laptopok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
aki akkora hc gamer, h ilyen kell neki, ugyis összedob egy gyorsabbat rendes desktop gépként ... ráadásul az árcédula is barátibb 😊

Forza.

A laptopomnak mindig van áram és hálozati kábel is, akinek meg a strandon kell, az vesz magának egy takarékosat.

Ez a laptop a PC-t helyettesítõ kategóriában van és elsõ ránézésre ma a legjobb.
végre egy normális laptop.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

fie
Ez meg sem ugat egy HC Game konfigot.
"FÕ A MOBILITÁS!" -ezért kell ipaq-ot venni. 😊
Nem tudom, mi ez a teljesítmény mánia a notebookonál, de szerintem felesleges, de tény, hogy most ez húzza a számtech piacot.

Nekem meg kevés!
Márcsak, hogy megtõrjem a "nekem is picit sok!" beírásokat.
<#vigyor2><#circling><#buck><#vigyor4><#integet2>

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

Csudri
Aki igazi lanparty-buzi, annak jó, mert tényleges HC-gamer teljesítményt kap, mégsem szakad meg, ha vinni akarja a gépet. De ez már nekem is picit sok!

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

Ez már nekem is sok. Ez ugyan akkora hülyeség mint az SLI alakalmazása a notikba. Nekem a Go Fx 5200-m is melegszik nem , hogy egy SLI ...<#rolleyes>
"jócskán lerövidül az akkumulátor mûködési ideje" Ahogy elnézrm, nem igazán vékonyak a kis drágák, biztos elfér benne vagy 16000mAh-ás aksi is. Meg aki ilyet vesz, annak nem mindegy már. Fogja, beül a kocsijába, utánfutón húz egy aggregátort, meg egy tartálykocsit tele gázolajjal. FÕ A MOBILITÁS! 😊