8
  • arty
    aki akkora hc gamer, h ilyen kell neki, ugyis összedob egy gyorsabbat rendes desktop gépként ... ráadásul az árcédula is barátibb :)
  • JTBM
    A laptopomnak mindig van áram és hálozati kábel is, akinek meg a strandon kell, az vesz magának egy takarékosat.

Ez a laptop a PC-t helyettesítő kategóriában van és első ránézésre ma a legjobb.
  • irkab1rka
    végre egy normális laptop.
  • fie
    Ez meg sem ugat egy HC Game konfigot.
    "FŐ A MOBILITÁS!" -ezért kell ipaq-ot venni. :)
    Nem tudom, mi ez a teljesítmény mánia a notebookonál, de szerintem felesleges, de tény, hogy most ez húzza a számtech piacot.
  • Athlon64
    Nekem meg kevés!
    Márcsak, hogy megtőrjem a "nekem is picit sok!" beírásokat.
  • Csudri #3
    Aki igazi lanparty-buzi, annak jó, mert tényleges HC-gamer teljesítményt kap, mégsem szakad meg, ha vinni akarja a gépet. De ez már nekem is picit sok!
  • Scooter21
    Ez már nekem is sok. Ez ugyan akkora hülyeség mint az SLI alakalmazása a notikba. Nekem a Go Fx 5200-m is melegszik nem , hogy egy SLI ...
  • asgard
    "jócskán lerövidül az akkumulátor működési ideje" Ahogy elnézrm, nem igazán vékonyak a kis drágák, biztos elfér benne vagy 16000mAh-ás aksi is. Meg aki ilyet vesz, annak nem mindegy már. Fogja, beül a kocsijába, utánfutón húz egy aggregátort, meg egy tartálykocsit tele gázolajjal. FŐ A MOBILITÁS! :)