8246
A.C. Chievo Verona
-
#4445 ja Parma topikban sincs Fyrexn kívül Parma drukker de oda is mint ide bejárnak más olasz csapatok szurkolói és szurkolnak nekik.itt is az ment. -
#4444 A Blackburnben alig van 200... -
#4443 én olvasom a topikot favban van mint mindígis, csak nem szóltam hozzá
de ezen egyszerűen lehet változtatni, nemtuttam h ilyen gáz van...
Parma topikban még 2000 hsz sincs... -
#4442 ha csinálnál egy igényes chievo.uw.hu-t (amiben teljes mértékben támogatlak),akkor feltetethetnéd a foci.lap.hu-ra,és sokan néznék az oldalad,és sok chievo fan jönne sztem -
#4441 Kampányol a nehézség! Tőlem aztán csinálsz, amit akarsz... -
#4440 az pont 3x több , egyedül nem csinálom vége és a kampányt fejezzétek be -
#4439 Mi meg hárman vagyunk köbö az AS Roma-topikban, mégis csinálom! Ne add fel, Mek! :D -
#4438 mondom,nh sevits=matthew prosac,és ő manchesteres.ha chievo fan lenne,valszeg most is írkálna -
#4437 de vmi nh shevits vagy mi volt itt.első oldalakon látni -
#4436 az manchesteres :) (=mathew prosac) -
#4435 azzal a Shevitssel vagy kivel mi van?az is Chievo drukker -
#4434 jó,oké,megértettem,de ott is vannak olyanok akik nem a palermo miatt mentek oda...na mind1.
István,ne add fel -
#4433 Támogatom: ISTVÁN, GYERE VISSZA!!! -
#4432 de volt itt régen egy Chievo drukker nem? -
#4431 leírom mégegyszer, mert nem értetted meg
szal aki ott irogat az nem azért van ott mert egy senki vagyok az esgén, hanem Ők máshonnét jöttek újregként az sg.hu-ra
nah ON
ISTVÁN GYERE VISSZA -
#4430 én is mondtam már Istvánnak,h csinálhatna egy nemgportalos oldalt(a te oldaladat hoztam fel példának),de ő mondta,h már gondolkozott azon is,h a mostani sem kellene,mert teljesen egyedül van,és meg is értem.
mindenesetre egy chievo.uw.hu-ban szívesen támogatom! -
#4429 jó,de neked van itt sg-n sok haverod :)
ez az egyik,a másik meg mondom...sztem azért mert modi vagy,persze ez szigorúan magánvélemény -
#4428 Ez igaz lehet, hiszen az "én" topikomban én is sokáig egyedül voltam, most akadtam rá pár Rovers szurkolóra és most jobban pörög a topik. -
#4427 nem tudhatod, csak gondolod. amúgy érdekes feltevés lenne, de amikor már pörgött a topikom még nem is voltam modi, és a Palermófanokak az oldalammal szedtem össze nem innen az sg.hu-ról :) -
#4426 :DDDDDDDdd érdekes feltevés... -
#4425 igen,de te moderátor vagy,és sajnos el kell h keserítselek,de azért van annyi palermo fan...ha chievos lennél,sok chievos lenne -
#4424 Jaj ne István
(Én is egyedül kezdtem a Palermo topikot) -
#4423 akkor ebből 4000 az enyém...ha valaki kiváncsi akkor eljön a portálra ennyi...vége -
#4422 "mert utálok egyedül , magamban dumálni"
Akkor mit szóljak én? A Blackburn topikban sokáig csak magamnak irogattam szinte. Itt azért már van több, mint 4400 hozzászólás... Nem hiszem, hogy magadnak irogatnál.
De te tudod. -.- -
#4421 Akkor bocs...megkevert a "VOLTAM"
Így kellett volna: "ITT én VOLTAM"! -
#4420 el vagy tévedve!
tovább rajongom a csapatért , csak itt nem , mert utálok egyedül , magamban dumálni.... -
#4419 Erre reagálnom kell: amikor kiesett a Rovers az élvonalból, én akkor is szurkoltam nekik. Pedig az elég gáz év volt a számukra. De eszembe se jutott, hogy ne szurkoljak nekik, úgyhogy HAJRÁ!!!! És hajrá István! -
#4418 VOLTAM? Me'? -
#4417 szüksége van csapatodnak rád -
#4416 Naaaaa, a nehézségek ellenére tarts ki a csapat mellett!!! -
#4415 Voltál??hogy hogy? -
#4414 itt én VOLTAM..... -
#4413 hát az tény hogy Te vagy itt az eegyetlen Chievo Drukker:) -
#4412 ott szimpatizálhacc is , ahol eddig... -
#4411 számomra szimpatikus csapat :) -
#4410 hehehe
itt senkit sem érdekel a Chievo rajtam kívül.. -
#4409 következő hétvégén:
20:30 Labdarúgás Fogadás az eseményre
Olasz bajnokság, 5. forduló, Chievo-Palermo (élő)
érezte a Sport tv hogy ez nagy rangadó lesz:))))) -
#4408 most és jövő vasárnap is tv-s meccsetek lesz -
#4407 0-1 -
#4406 Ejjj, de kellett volna pedig a három pont!