8246
A.C. Chievo Verona
-
#4925 Parma is bekezdett , milyó meccs lehet -
#4924 2. félidőt is erősen kezdjük, mindent bele fiúk -
#4923 Na félidő... Meglesz a győzelem a második félidőben. -
#4922 39' Combinazione in velocità Tiribocchi-Pellissier al limite dell'area. Tiribocchi conclude bene, ma Bucci para in due tempi. -
#4921 Frost nézd be a Fyrex topikba, teccik e a banner :) -
#4920 jók vagyunk -
#4919 Álmodj csak nyugodtan -
#4918 jah, a hazaiaknak -
#4917 1:2 lesz úgy is -
#4915 1:1 -
#4914 mondom 1-1 Budan -
#4913 nah 11esből örüljetek, több nem lesz, fordítunk 2-1re -
#4912 26' Parma [0 - 1] Chievo
11' G. Marchese
23' [0 - 1] A. Zanchetta (pen.)
ez kell , igen,igen -
#4911 Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól!!!!!
Zanchetta 0:1 -
#4910 Egyértelmű -
#4909 tehát:Parma - Chievo 1-2
Fájrex - István,István
-
#4908 Én is István vagyok -
#4907 fu 1-2 -
#4906 hát persze -.- -
#4905 fu most látom, hogy István-Fájreksz derbi lesz -
#4904 sok szerencsét a meccshez!
de a pontok maradnak Parmaban :) -
#4903 -
#4902 az egy pont is elég lenne... -
#4901 kardhal -
#4900 melyiket szeretnéd?
na az lesz -
#4899 Jó lenne ponttal, vagy pontokkal távozni Parmából. -
#4898 kellene találni valakit aki tudna olaszból fordítani -
#4897 Belefér -
#4896 A Chievónál semmit nem mondtak Bartha Lászlónak, a Ferencváros utánpótlás-válogatott csatárának. Bartha tegnap este tért haza az olasz gárdánál eltöltött próbajátékról, pedig a menedzserének, aki jelenleg Angliában tartózkodik, korábban azt mondták, hogy pénteken eldöntik, hogy igényt tartanak-e rá. Ezzel kapcsolatban nem nyilatkoztak az olaszok, így nem tudni, hogy kívánják-e a jövőben szerződtetni. Bartha most ugyanúgy szabadságon van, mint a többi ferencvárosi labdarúgó, de egy hét múlva - ha mégis az Üllői úton marad - neki is el kell kezdenie a Gellei Imre által megszabott feladatok végrehajtását.
A klubnál viszont reménykednek abban, hogy a 150 millió forintot érő futballista mégiscsak szerződést kaphat, ami egy "pillanatra" kihúzhatja őket a totális csődből. -
#4895 1-0-ás vereség , nem baj ,csak titkon reméltem x-et :) -
#4894 Olaszországban töltötte az elmúlt hetet Bartha László.
- 100%Fradi -A játékos menedzsere, Paunoch Péter szerint a Chievo még nem döntött a játékos további sorsáról.
- Lacinak még a kiutazás előtt mondtam, hogy nagyon nehéz dolga lesz - mondta a menedzser. - Ez be is igazolódott, de azt hiszem Laci hozta a tőle elvárt szintet. Az edzőmeccsen ugyan nem tudott kimagasló teljesítményt nyújtani, de nem okozott csalódást sem.
Az olaszok egyelőre gondolkodási időt kértek, ami ugyan nem a legjobb előjel, de nem ismerem az átigazolási politikájukat, így csak ők tudják, hogy szeretnék-e a Lacit leigazolni, vagy sem. -
#4893 1 Sicignano V.
19 Malago' M.
29 Mandelli D.
17 D'anna L.
23 Lanna S.
21 Sammarco P.
10 Zanchetta A.
33 Brighi M.
7 Semioli F.
24 Cossato F.
15 Obinna V
34.perc 0:0
Nem értem, hogy miért kezd Cossato... -
#4892 biztos kemény ,de hát kűzdeni kell -
#4891 FTC.hu:
Bartha László csütörtökön edzőmérkőzésen lépett pályára a Chievo színeiben. Paunoch Péter, támadónk menedzsere arról tájékoztatta a 100% Fradit, hogy pénteken eldől Bartha sorsa.
- Mielőtt Laci kijött volna Veronába, én már mondtam neki, hogy nagyon nehéz dolga lesz - mondta a hetilapnak a menedzser. - Ez be is bizonyosodott, hiszen itt olyan kívánalmaknak kell megfelelni egy-egy játékosnak, amire itthon nem lehet felkészülni. A mérkőzés sikerülhetett volna jobban is, de az elvárt szintet hozta Laci. Az első csapat ellen lépett pályára, vagyis egy Serie A-s védelemmel kellett felvennie a versenyt, úgy, hogy általában kihagyták az összjátékból és keveset passzoltak neki a 90 perc során. Pénteken eldől, hogy mi lesz a sorsa.
-
#4890 Hu de utálom mind a két csapatot -
#4889 Obinna azt nyilatkozta , hogy szívesen játszana az Interben , de az álma a Man UTD -
#4888 Boldog Mikulást mindenkinek -
#4887 Pontosan. -
#4886 tavaly is ez volt a szitu -
#4885 link
kiváncsi vagyok arra az opciós jogra