8246
A.C. Chievo Verona
  • gabber_saviola
    HAJRÁ CHIEVO!!!!!!
  • Nh Shevits
    nana!!
    nem offolunk! inkább szeressük a Chievo-t és megnézzük mit alkot este 20.30-kor
  • szanics
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd GIGA-köcccccsööööögg
  • gabber_saviola
    van itt házigazda? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • gabber_saviola
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • szanics
    Játszhatunk, én házigazda vagyok a topikomban. És Te? :DDDDDDDD
  • szanics
    Ja, tudom :PP

Reggina - AS ROMA 1 - 2
  • McFrost
    leesett kötsög, de csak 1 ide való!!:DDD
  • szanics
    Ne', gyökér! :D

Reggina - Roma 1-2
    Parma - Palermo 1-1
    Juventus - Chievo 2-0
  • McFrost
    #540 utolsó sora, gyk....:D
  • szanics
    Egyszerűbb lenne, ha megmondanád, mire gondolsz! Én itt semmi extrát nem látok... :D
  • McFrost
    lejjeb Te nyomi!:DDD
  • szanics
    ja, már láttam a mezeket, a kék kurva jól néz ki! Meg a sakkos is, a sárga nekem nem gyün be
  • McFrost
    énnékem meg mindegyik ;-))
  • gabber_saviola
    nákám a kék tetszik a lekjoppan
  • McFrost
  • gabber_saviola
    régi mezek

• gabber_saviola

• Nh Shevits
    1-0 a Juvénak.
  • Rudee
    Szerintem 3-1.
  • gabber_saviola
    szerintem , sajnos nagyon egyoldalu meccs leszés 2-0 lesz a júvénak

de azért szeretnék egy pelisszié gólt látni a júve kapujában
  • McFrost
    Vasárnap este a sport tv-ben Juventus - Chievo meccs lesz.
    Sajnos csak reménykedem a jó eredménybe, de borulátó vagyok tippem: 3-0 a zebráknak...

Várom mindenki értelmes tippjét!
  • gabber_saviola
    :P
  • McFrost
    Mi már akkor indultunk a nemzetközi téren , mikor még Ti még a szeszt csempésztétek a szigeten buszjegyre meg szerelésre!
  • gabber_saviola
    csoki Apa!

ti kivel játszotok az Európai Kupában?

(OFF most voltak nálam két földid)
  • McFrost

Mert készülhetne az osztrák Austria Wiennel, az angol Wigannel avagy az olasz Chievóval is. De ha már nem ment külföldre, akkor miért a Vasassal, miért nem mondjuk az Üllői úton, az egykori sikerei színhelyén gyakorol? Nos, mint már tudott, a Vasason kívül a zöld-fehérek is csábítják Lisztes Krisztiánt, illetve lassan már számolni sem lehet, hány külföldi csapattal hozták hírbe a Brémától búcsúzó, onnan már hazaköltözött labdarúgót.

- Miért nem a Chievo, az Austria Wien, a Wigan, vagy valamelyik Bundesligában szereplő csapat edzésén láthatjuk?
    - Ami a legfontosabb, és amit kevesen tudnak: jelen pillanatban futball EU-tagországon kívülinek számítok Spanyolországban és Olaszországban - mondta Lisztes Krisztián, akivel kapcsolatban tegnap még az a hír is tartotta magát, hogy akár a Slavia Praha légiósa is lehetett volna. - Ez a helyzet jövő július elsején változik, akkortól kezdve munkavállalás szempontjából jóval könnyebb helyzetbe kerülök. Ez azt is jelenti, hogy most lehet, hogy ki kell várnom, hiszen az álmom továbbra is Spanyolország.

Menedzserem, aki a horvát Ivan Klasnic pályafutását is segíti, továbbra is ezen dolgozik. Ami pedig a konkrét kérdést illeti: a Chievo csapatánál három, a Wigannél két napot töltöttem, de mindkét klubnál csak afféle mustrán vehettem részt, arra voltak kíváncsiak, milyen egészségi és erőnléti állapotban vagyok.

- Az Austria Wien ugyanakkor konkrét ajánlatot tett, de azt nem fogadta el. Hiba volt?
    - Tárgyaltam Bécsben, korrekt ajánlatot kaptam, ráadásul könynyen járhattam volna haza. De… Nem akartam elkapkodni a döntést, az Austriánál azt mondták, két-három nap alatt döntsek, én pedig nemet mondtam nekik. Sokan kérdezték tőlem: miért nem megyek vissza a Bundesligába?…

- …tényleg, miért is nem?
    - Mert egy Bielefeld-szintű csapatnál talán kaphatnék szerződést, de minimum három évet kellene aláírnom. Márpedig én olyan helyen szeretnék játszani, ahol egy évre szerződtetnek.

- Erre Magyarországon van a legnagyobb esélye?
    - Igen, ez is benne van. Nem leszek kétségbeesve, ha fél, avagy egy évig itthon kell játszanom. Több gárdától kerestek, a Fraditól is, de még nem döntöttem
  • gabber_saviola
    :|
  • McFrost
    Bejelentette visszavonulását Luca Marchegiani, mivel a Chievótól történt nyári távozása után nem talált magának új klubot. A veterán hálóőr az elmúlt idényben a veronaiaknál szerepelt, és úgy tűnt sikerül új csapatba kerülnie, a Lazióról és az AS Romáról lehetett hallani leginkább, mint kérőjéről.

Marchegiani nem akar elszakadni a labdarúgástól, és mint kapusedző dolgozna a továbbiakban.

kössz Luca, jó voltál!
  • McFrost

26/08/2005 - 13.13
    JUVENTUS-CHIEVOVERONA A TREFOLONI

• McFrost
    CHIAMATA AZZURRA PER SAMMARCO, MANTOVANI E MARCHESE

Nuova chiamata in Under 21 per Paolo Sammarco, Andrea Mantovani e Giovanni Marchese, che il Tecnico Federale Claudio Gentile ha convocato per due gare del campionato europeo 2004-06: Scozia-Italia, in programma venerdì 2 settembre alle 19.30 locali al "Fir Park Stadium" di Motherwell, e Bielorussia-Italia, martedì 6 alle 19.00 locali al "Borisov Stadium" di Minsk. I tre azzurrini si uniranno ai compagni domenica sera, al termine del posticipo contro la Juventus, e rientreranno in Italia mercoledì 7.

magyarul : 3 játékos kapott meghívot az olasz U-21-es válogatottba!

• Nh Shevits
    a próféta beszéljen belőled
  • szanics
    Gigivel nem fogtok kiesni, főleg, hogy két kutyaütő jutott fel végül.
  • Nh Shevits
    mivel még el sem kezdődött a bajnokság ezért érdemleges információkkal nem tudtam szolgálni. nincsenek olyan informátoraim akik megmondják hogy Amaurinak megfájdult-e a balheréje vagy sem!
    a tegnapi meccset csak 10 percig volt idegzetem megnézni sry. addig jobb volt a Brescia és továbbra is tartom hogy nem lesz jó védelmünk a bajnokságra. ez a csapat kezd nagyon széthullani
  • gabber_saviola
    McFrost apa itt lóg minden nap és elvárja egy másik Chievostol hogy löke itt az infókat és a véleményét a csapatrol.....
    Én a Palermo topikba írok minden infót, még azt is ha Santana fingik egyet... :P
  • Nh Shevits
    ezt megmagyaráznád? mert nem egészen értem.
  • McFrost
    ne élj férre értések között, lécci!
  • Nh Shevits
    nem vagyok Debreceni, az ország másik végében lakom, és nem az az egésznapi elfoglaltságom hogy a net előtt punnyadjak és megfeleljek az elvárásaidnak. Attól hogy nem írok 2percenként még szerethetem a Chievo-t már bocs. Tudtommal ez egy fórum nem chat, hogy állandóan ezen lógjak.
    A Manchester-topicba is ritkán írok pedig az alapítás éve a pin-kódom és fanatikus vagyok... Ésakkor mivan?
    Ha nagyon érdekel edzeni voltam a konditeremben.
  • gabber_saviola
    Házigazda: McFrost
  • gabber_saviola
    jah Apa érdekes egy arc az tuti (asszem Debreceni a srác)
    tuti hogy mással foglalja el magát...
    és köfi , hogy rühelled a Palermo-t :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • McFrost
    há de nem?
    monnyuk nem akarom megbántani!
    szoktam itt látni, de csak néha ír ide:((( pedig szereti ja csijjévót...
    én pl. szoktam írni a palermosba, meg a romásba pedig utálom őket:DDDDDD