8246
A.C. Chievo Verona
-
#2484 -
#2483 nem csinálok akit érdekel a csapat , itt mindent megtalál és a külső is nívós
és van fényújság! -
hali chievo topic
[ledöbbent elolvasva az előző beszélgetést] -
#2481 csináljál egy gportálos oldalt, mint Fájreksz ^^
oda nem kell semmi webtudás -
#2480 nincs harag, hail -
#2479 módosulhatna a fényújság?
TIM Serie A 2005/2006 18.ford.:CHIEVOVERONA - LECCE 2006-01-08 15:00:00
-
#2478 mégegyszer: fejezzük be. felesleges. a stílussal nem értem mi bajod, nem sért senkit. ennyi. befejeztem a vitát. legyen igazatok. de azt tartom hogy képek nélkül is lehet jó honlapot csinálni. bocs hogy vagyok. hello. -
#2477 jó figyelj...én meg gürcölök az érettségi miatt, szüleim baszogatnak, állandóan ideges körülöttem mindenki...és én nem az öt emberről beszélek, hanem arról, hogy akármit csináltam, valamit javítani kellett rajta, mert az nem úgy volt...de hagyjuk már a vitát...én nem akartam belekötni senkibe, csak kissé úgy éreztem felesleges a ráfordított idő...ennyi...és a dokumentumküönyvhüöz pedig ajánlom figyelmedbe mégegyszer amit a Fio honlapról írtam...150 látogató egy hét alatt...képek nincsenek...mégis naponta 30 látogató van...szóval itt nem a képekkel van gond...de tényleg hagyjuk...és bocs ha megbántottam valakit (bár nem érzem úgy, hogy ilyet ttettem volna)... -
#2476 okés , még 1x viszlát
nézzél egy kicsit magadba, higgadj le mert ez a stílust én nem igazán emésztem -
#2475 én végigdolgoztam a hetet karácsonykor + sziveszterkor és 1-én is még mások buliztak..mégsem fogtam rá semmit , sőt egyik nap több mint 300 köbméter havat takarítottam mégsem szittam semmit, senki nem piszkált, nem monta hogy szar , erre besértődsz, montam nem küldök semmit mert nem dokumentum könyvet akarok, de kiváncsi lettem volna egyedül mire mész és az a 5 ember aki ott járt , az is miattam jött inkább -
#2474 nem értem mért...ez így volt...de már tök felesleges vitázni ezen...mondom...feleslegesen nem dolgozom... -
#2473 nem akarlak meg sérteni, de erre most ideges lettem! -
#2472 #2469 a Fio honlappal kapcs. rész... -
#2471 még szép:) (de amúgy nézzétek el nekem ha a szokásosnál ingerültebb vagyok, nem kis dolog volt tegnap ami miatt ez van...két lekésett vonat, geci BKV görény kallerek, stb) és mégygeszer: nem vagyok besértődve :D -
#2470 lett volna még pár dolog , de montam nem küldöm , mert nem akarok betű halmazt... -
#2469 nem sértődtem be...csak akkor ha McFrost nem akar olyan cikket írni, amiben nincs kép...akkor sajnálom...én megtettem a magamét...arról nem tehetek, hogy hiába nyomom be a képet nem jelenik meg...és amúgy is azt tapasztaltam, hogy bármit teszek fel arra a honlapra az nem jó...mert ezzel van baj, mert azzalé van baj, ezt nem így írtam, meg azt nem úgy írtam...ez nem pontos az nem poontos...itt nincs kép ott nincs kép...meguntam...nem vagyok besértődve, csak...így felesleges...nézd meg a Fio honlapomat...ott sincs egy darab kép sem, aztán a múlt heti (pedig múlt héten a ztán pangás volt a sportéáletben) toplistán a sportoldalak közt a 65 helyen végeztünk a több százból...pedig nincs kép...és van napi 30 látogatónk...szóval nem minden a kép...de ennyit tudtam, és mostmár, hogy az oldalnak ciao felesleges is folytatni a vitát...csak mégegyszer annyit...nem vagyok besértődve, még csak ideges sem vagyok, csak feleslegesen nem dolgozom...ennyi. -
#2468 ez volt a legjobb : "McFrost csinált mindent...tömören: egy lófaszt"
megmondtad a frankót persze :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2467 hé ez ----> ^^ ott volt a mondat végén
töröjjed persze, és sértödjél is be.......okés viszlát csoki...told el a biciglit -
#2466 nem sértődtem meg...csak nem dolgozom akkor, ha úgysem ismerik el...mert feleslegesnek érzem...ennyi..de megsértve nem vagyok... -
#2465 nem kell megsértődni , fura a helyzet de ez van , én sajnálom de kössz mindent ,
nem értek hozzá mondtam , -
#2464 ok...ha nem kell senkinek...akkor tök mindegy...de úgy látom nem csak a MÁV-nál kedvesek az emberrel...az meg hogy McFrost csinált mindent...tömören: egy lófaszt...nem tudom magától mikor csinált volna egy ilyen oldalt, és az hogy ő megtette a magáét...nos...én legalább annyit csináltam mint ő...ha valaki akkor gabber te tudhatod, hogy nem olyan húdeegyszerű dolog azzal a mamboval nulláról egy honlapot csinálni...de ok...éntőlem legyen...ha mindenki így áll hozzá...akkor nyomok egy deletet, és arrividerci Chievo Honlap...ha ezt akarjátok...[megnyomja a dilit gombot és ciao, törlés folyamatban]...nekem nem kell...csak gondoltam segítek egy kicsit, de ha ezt itthon így jutalmazzák akkor...mindegy...okulva az elmúlt pár napból...nagyon hamar itt fogom én hagyni ezt a magyarországot a magyar valóságával együtt...ja, és bár nem köszönte meg senki (na nem vártam el) az egykori chievo honlapot, azért szívesen....szervusztok! -
#2463 Del Neri el akarja csábítani a Chievo-ból kiszorult és háborgó Cossato-t Makinwa pótlására, még ő az Afrika kupán ténykedik...
ha megfogta had vigye! -
#2462 akkor minek attk mékegy start?^^ -
#2461 -
#2460 Palermo szeretné megszerezni robbanékony középpályásunkat Franco Semioli-t,
Pillon hajlik is az üzletre de csak akkor ha Zamparini a borítékba pénz mellé Pepe-t is berakja... -
#2459 még nem vagy egy éves Frost ^^ -
#2458 Pillon mester szeretné elhozni Udinéből a fiatal , mellőzött csatárt Barreto-t , akit még ő csábított Trevisoba.... -
#2457 őőőőőőőőőő , cumi?^^ -
#2456 most én mi a f@sz tudok csinálni? ^^ -
#2455 témaindító-e vok? -
#2454 nah? -
#2453 igen elmegy^^
persze király
már csak egy valami hiányzik... -
#2452 ISTVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN JÓ LESZ? -
#2451 nah mosmár mindenhol ténykedel csak nálam nem :DDD -
#2450 alakulatopik ^^ -
#2449 nem kell senkinek az oldalad, másszál vissza a fijorentina topikodba ^^ -
#2448 sztem leigazolják mindkettőt majd mindkettőt leküldik a tartalékba és lopnak pénzt és leigazolják ronaldot -
#2447 szerinted megvárják még "felnő" Obinna Vagy leigazolják Tevezt? -
#2446 hát remélem nem igazolják le mert sziven döfön magam -
#2445 ezt nekem hiába mutatod, mert kínai:(