8246
A.C. Chievo Verona
-
#3965 Giunti-Luciano-Tiribocchi triot akaja a nápolyi
ezek bankot raboltak -
Csesza #3964 én is nekik szurkoltam de tényleg harmat gyengék voltak, ha Nilmar berugta volna az első félidő közepén azt a nagy helyzetét akkkor teljesesn máshogy alakult volna a meccs :( -
Csesza #3963 jóvan, előszőr csak a nevét halottam meg azt láttam hogy feka, de miután belőtte a gólt láttam a szintkülönbséget a csiévós és flamengos pleya között :P -
#3962 Eddig úgy néz ki , hogy távozik a klubtól: Semioli , Amauri és Luciano
Giunti jövője még bizonytalan
De mindenki pótlásásra megvan Pillon embere -
#3961 jaja , néztem , bár a corinthiansnak szurkoltam , de gyöngék voltak:( -
Zséé #3960 éppen most lőtt egy gólt a corinthiasnak :) -
#3959 23 éves csatár, kb.:180 cm és 80 kg:) -
#3958 az Obina Szabika:DDDDDDD -
Csesza #3957 Obinna a Flamengoba van kölcsön? vagy ez egy másik? (mer Obinna a neve és eléggé hasonlít reá)
valami info-t erről plz -
#3956 nem , gombfoci asszem -
sütis #3955 marcipán bábuk?haluluu pápu!!!! -
#3954 -
#3953 azt hiszem fordítva volt!
-.- -
#3952 látom kopizod az "Átigazolási szösszenet" szöveget :P -
#3951 Amauri--->Udinese?
Semioli--->Roma/Fiorentina?
Sammarco--->Livorno? -
sütis #3950 -
sütis #3949 kirr az old igazi chievos! -
#3948 hevesen tárgyalunk Cesar Prates-ért és Sammarcoért -
#3947 Elment Asfa és halott a topic:DDDD -
#3946 mint egy igazi chievos-.- -
#3945 az uccsó mondat nagyon komoly :DDDDdddddd -
#3944 én nem üldöztem el senkit
pár hónapra hanyagoltam a topikot, akkor sem jöttek vissza a FANOK
sőt ha megkapom a házigazda jogot(amit erősen kétlek), mindeki írását kitörlöm, csak az enyémet nem:P -
#3943 nem-nem :P
járt ide jópár arc rajtad kívül -
#3942 mennyi b+ , mennyi?
1:DDDd
éne -
#3941 régen mennyi Chevo fan járt ebbe a topikba :) -
#3940 Internek nincs ilyene? -
#3939 La Gazetta -
#3938 ez a lista honnan van ha szabad tudnom?:) -
#3937 -
#3936 a livornoi Cesar Prates Chievoba tart -
#3935 ACQUISTI
Mengoni (fine prestito, d, Cesena), Marchese (fine prestito, d, Catania), Garzon (fine prestito, c, Cremonese), Antonelli (c, Messina, fine prestito), Bruno (a, Brescia, fine prestito), Succi (a, Ravenna, fine prestito), De Paula Marcos (a, Martina, fine prestito) Silva Reis (a, Bellaria, fine prestito)
CESSIONI
Brighi (fine prestito, c, Roma), Gemiti (fine prestito, c, Modena), Franceschini (c, scadenza contratto)
OBIETTIVI
Sicignano (p, Lecce), Gonzales (c, Palermo), Santana (c, Palermo), Rosi (c, Roma), Galoppa (c, Roma), Bogdani (a, Siena) -
#3934 sorry nem video..hanem lehalgatás... -
#3933 jaja.
És az Interről is van már 1 kínos videó..igaz eddig semmi komoly:SS (nagyon remélem nem is lesz..) -
#3932 azóta a Roma is benne van a botrányban :|| -
#3931 jaja ez jó lenne:) De az Inter ne kapjon Scudettot! Ilyen áron ne.Az maradjon csak kiosztatlanul nekem az is elég lenne ha nem kéne selejtezőt játszani a béelben! -
#3930 Mindenkinek ajánlom figyelmébe a gazzetta.it-en található fejtegetést a bundabotránnyal kapcsolatban. Az írás azt sem tartja kizártnak, hogy a bajnokság végeredménye így fog kinézni:
1. Inter
2. AS Roma
3. Chievo
4. Palermo
Ez az az eset, melynél a Juvét, a Milant, a Fiorentinát és a Laziót is kizárják.
Kicsi a valószínűsége, de bejöhet.
Valószínűbb viszont az olasz lap szerint az, hogy a Juvét, a Fiót és a Laziót a másodosztályba (Juve esetén a harmadosztály sincs kizárva) sorolják, és a Milantól elveszik az ezüstérmet, és jövőre a piros-feketék nem indulhatnak a Bajnokok Ligájában.
A harmadik, legenyhébb verzió szerint csak a Juventust sorolják vissza, minden egyéb csapat marad az élvonalban.
Ami viszont szinte 100%: a Juventus jövőre csak alacsonyabb osztályban indulhat. -
#3929 grat az uefa helyhez, hasonló jókat jövőre ;) -
#3928 kössz , csapat nevében :)
-
#3927 gratulálok az uefa kupás indulásotokhoz -
#3926 nem én attam baszod!:)