Fotók énekesekről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utálom Brogot!!!
When i say hussein, you say shady!
Utálom Brogot!!!
When i say hussein, you say shady!
Utálom Brogot!!!
Utálom Brogot!!!

Utálom Brogot!!!

Utálom Brogot!!!

Utálom Brogot!!!

Utálom Brogot!!!

Utálom Brogot!!!
Utálom Brogot!!!

nagyon zsír a kép,szépen egy rakáson<#eljen>#eljen>
ööö...az a csávesz a darkness énekese vagy én vok nagyon hülye?
\'Ezt a dalt az a srác írta, akinek...akinek a nevére nem emlékszem.\' - Axl bemutatja Izzyt egy koncerten a Double Talkin\' Jive\' című dal előtt
Kuss!-magyarázta.
van egyfajta hangja<#eljen>#eljen>
gyereknek sem volt szép,hát még a mostani droid kinézete!
szerencsétlen....<#wilting>#wilting>
szerencsétlen....<#wilting>#wilting>
de a mi lett belõlle az a szerelmem ...
Õ csak egy Féreg ...

õ sem volt messze amikor a hülyeséget osztották,de zenét azt tudott gyártani<#worship>#worship>
kicsit lökött volt(egy RHCP társulatnál nem nehéz),de mindenki komolyodik idõvel...(vagy nem)
bocsi, nagy lett
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Én elhiszem. Én viszont szembeköpném magam, ha hetero létemre ennyire búza képen pózolnék <#crazya>#crazya>
az ki a túró<#fejvakaras>#fejvakaras>
én csak a lajcsit ismerem😊
én csak a lajcsit ismerem😊
retró stílus rulzik😄
fodrász után...
õ a lányokat szereti,ezt azért jó ha tisztázzuk😛
a fotó az érdekes de azért hasonlítsd össze a #251 mondjuk 4-ik képével az úr ugyanaz csak pár évvel késõbb(és a felette lévõk is😊
a fotó az érdekes de azért hasonlítsd össze a #251 mondjuk 4-ik képével az úr ugyanaz csak pár évvel késõbb(és a felette lévõk is😊
abbõl aszem van egy mOBSCENE-s is 😉 szivesen vennék egyet cs nemtudi hol lehet 😞
ELP

és milyen érdekes,egyesek azt hihetik hogy meghülyültem hogy ilyen képeket rakok be,pedig tudnák milyen jól énekel,nem utólsó sorban gityózik😄D