Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Köszi, szal azok a teljesben elérhetõek, bár érdekes, mert a lények 80%-a ilyen lockolt. Mind1 majd pénteken jön a teljes, remélem kapható lesz már aznap az 576-ban is.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hmuda
Na, a mai a nagy nap. Kíváncsi vagyok, hogy ugyan meddig húzzák a full-CC kiadását, csakhogy minél jobban bosszantsanak. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ZsZso
balee4:
jó kérdés

Hmuda:
jó válasz

Én:
FAQba új bejegyzés

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Hmuda
1: de lehet. CTRL+ALT+drag.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
Valaki erre valamit?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
1 demóban nem lehet
2 újságirók, tesztelõk, maxis-osok csinálták

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Lenne néhány kérdésem:
- egy testrészben hogyan lehet háromnál több ízületet csinálni?
- vannak lelockolt lények, ezek a demóban egyáltalán nem elérhetõk? (akkor hogyan készítették õket?)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ZsZso
Ja!!! Igen, onnan fordítottam 😊.

Mostmár beugrott a neved a GSrõl ("külön kell megvenni a lénylabort" c. ocsmány cikk hozzászólasai)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Az xSpore.com-ról fordítottátok nem? http://www.xspore.com/faq.html

Egyébként nem baj, kimondottan növeli az e-péniszemet hogy amit leírok azt három nyelvre kefordítják. (Már egy orosz és egy spanyol fansite is jelezte hogy onnan fordítja a híreket. XD
ZsZso
?!

Carlos
Újabb kérdés. Spore website-ján be akartam jelentkezni és ezt irta:
"A bejelentkezés sajnos nem sikerült. Ehhez a fiókhoz nincs hozzárendelve személyiség."

Ezmiez?

Þór vígi þessi rúnar

Jé, ezt a FAQ-t én írtam! XD
ZsZso
Közérdekû felhívás:
Opera, Firefox 3, IE alatt kisebb-nagyobb design hibák vannak a FAQ oldalon. Örömmel venném, ha valaki segítene megoldani õket, mert én kezdek kifogyni az 5letekbõl.

mama2
Hát ilyen nekem nincs, de majd gondolom a teljesben.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

ZsZso
A Maxis is készített jópár lényt, meg valószínûleg kiadták tesztereknek is a lénykészítõt, s õk tehették fel.

mama2
Na, sikerült belépnem. Csináltam lény ennek örömére, megakartam osztani, de nem történik semmi. Nektek sikerül?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

cenobite
Ilyen szárny van a lénylaborban? Én nem találkoztam vele, de most a Sporepedia-n sok ilyen szárnyas lényezet van. Meg ilyen sárkányszárnyas is.

gamertag: kenobita

Carlos
Belépéskor Invalid Login...
Pfff...csak elindul egyszer...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
ramaty minõségû!
ReCap.

Þór vígi þessi rúnar

Synit HUN
XD Ez mennyire beteg játék már... 😄
Hazamegyek kipróbálom!
+fav

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Mûködik a szerver!!

Mindenki! Feltölt! Most!
én egy perverz alak vagyok

és itt egy videó róla
http://www.youtube.com/watch?v=FRYafyMwRY4
ha rossz a minõség szóljatok mert akkó újra felveszem

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Zomil
elvileg mától lehet csak használatba venni, a sporepedia-t miután hivatalosan is letölthetö a trial

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
Lenne egy kérdésem!
Regisztráltam a lénylaborban. Megjött a mél. Verifikáltam. Kiirta, hogy üdv a csapatban, sikeres regisztráció, stb.
Viszont amikor a lénylaborban be akarok jelentkezni, akkor azt irja:

Van valakinek valami ötlete mi lehet a gond?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Elsõ alkotás demóval: Döme:

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Oks bár ez nem feltétel, csak ha ezt szeretné valaki, akkor tudja mindenki, nehogy félreértés legyen.
Csak akkor oszd meg mással, ha te szeretnéd.
Ha jó, akkor egy olyan pozícióban, méretben valamint minõségben látod viszont a feltöltött képet, mint ez:

A tiéd az elõzõ ien vot:
(ebben a formában nem lehet használni, de ez mégegyszer említem csak ha te azt akarod akkor kell a másik verzióban tálalnod, ha nem szeretnéd másnak "feltölteni" nincs harag, senki nem fog kiutálni, ez egy lehetõség) <#vigyor3>

Amúgy szívessen.<#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Peppus
köszi 😊 javítottam.

DarkSector
FONTOS!
Ha meg szeretnétek mutatni (megosztani hogy mások is kipróbálhassák) másoknak a lényeiteket, akkor mindenképpen egy az egyben a C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\Spóralkotások\Lények\ nevû mappából töltsétek be a png kiterjesztésû kis képet, mert másokkal csak így tudjátok megosztani (mások így tudják "jobbegér/kép mentése másként" lementeni maguknak). <#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
ez remélem nem reklám 😊

lesz a spore-nak CE változata 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Peppus
Akkor én is megmutatom a kicsikémet 😄

DarkSector
Baszom mióta felnyomtam a packot még 192 új van. LOL <#vigyor3>

Jah és 2-vel megint csökkent a létszám, úgyhogy néha törölnek 1-2õt.
De sebaj én eltárolom mindet. Késõbb sokat fog érni. <#hawaii>

DarkSector
Íme az én elsõ lényem, ha érdekel valakit.
Íme gömböc. <#vigyor3>

És mozgás közben:

DarkSector
Igen, azért mert lehet hogy nem eredetibe raktad be a képet, és még valszeg 1-2 ígyis nagyobb mint 128x128, vagyis használhatatlan a program számára. 😞
De ha berakod simán a PNG-t eredetibe, akkor leszedem, mert csak az mûködõképes. 😊

nem szóltam. Szeptember 7...

srácok tudom ezerszer lett felrakva ez a kérdés: Mikor adják ki a fullt?

Fantos
kijavítva

Fantos
bocsánat a szervíz csapat rögtön korigálja a hibát

wesker24
Jó nektek igazi zsenik vagytok !! Hogy ilyen szuper lényeket tudtok csinálni !!
Rip
Héj, Isz az enyém! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Fantos
oké mindegyik lény felkerült

Rip
Az enyém mind ott van, yeah! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

cenobite
Jaja, valami olyasmi. 😄

Rip
Haha, Egér a Marson! 😄

cenobite

Barátságos izészerûek. 😊

wesker24
Ez nem teljesen igaz az enyémek pl bent sincsenek pedig én is csináltam vagy 4-et !!
kuci06
Jó játék, szeretettel várjuk a teljest 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Fantos
jeee 4 lényem is ott van 😄

cenobite
Jön a többi: 😊

cenobite
Próba:

Pluskast
jaaa az más😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”