8545
Spore
-
Gibor #2969 rofl... -
olcsy11 #2968 ChuckyHUN: ez nem sims... XD -
leninbf #2967 Ne felejdkezzünk el a buzifesztiválról sem :))) -
#2966 Amugy ezt a játékot valahogy történeti sztálon nem lehet vinni? fejleszteni a Sporinhot, gyerekekt nevelni barátnőt szerválni neki???? -
#2965 Amúgy tiszta tragédia a SporePedia rating kezelő rendszere. Egy pozitív ratinggel ott tetszeleghetsz az összesített lista elején. Pontoztam az első 40-50 lényt, és ezzel 95%ban én alakítottam a listát. Az egészben az a gáz, hogy épp ennek a funkciónak kellene igazán jól muzsikálnia, hiszen a lassan több milliós léNYszám mellett másképpen lehetetlen kiszúrni a jobb egyedeket. -
#2964 a zöldes sárgás szín nekem olyan jamaika hangulatot sugároz, a szeme és a mozgása meg csak rádupláz.
eddig ez a lényem tetszik a legjobban :) -
#2963 Itt találod meg... ( bár még nincs sok:) ) -
#2962 Aranyos! Kicsit olyan mintha be lenne nyomva, de pont ezért tetszik. ;) -
#2961 -
#2960 PIMP Őskacsa, magas intelligenciával, külön figyelmet érdemel a fez meg a nyaklánc, két büszkesége ;)
sorry ha sok lesz a kép. de olyan pofikat vág, hogy imádom <3
-
#2959 Hogy találom meg a monsztáid? Milyen néven vagy?
A krokodilod amit ide linkeltél bejövős ;-) -
#2958 Birdydocus -
#2957 Tegnap esti agymenéseim:
Ichtio-nectariner:
Birdydocus:
Crabrunner:
Ebbe az 1390 Ft-os játékba már több időt beleöltem mint a Half Life Epizódokba összesen és ez még csak a játék lénylaborja... :-/ -
#2956 Dokumentumaim\Spóralkotások\Képek\
Dokumentumaim\Spóralkotások\Lények\ -
Neoncsoves #2955 srácok lehet láma kérdés de hova menti a képeket? -
#2954 Én nem vagyok a bonyolult dolgok híve ... íme Bonbo
És még pár pillanatkép
Plusz 1 bónusz (már nem volt képem ezt is képként benyomni :) -
#2953 Okkal van benne, így nem lehet "imba" lényeket csinálni. -
Neoncsoves #2952 srácok valahogy nem lehet megszüntetni ezt a testrész limitet? mármint azt a limitet, hogy raktam rá 5 lábat 2 kezet meg 1-2 dolgot és kiirja hogy nem rakhatok be több cuccot merthogy "fullon" van... wtf? -
#2951 nem lett az igazi, csak úgy összevágtam, az viszont móka hogy ez a kép a legtávolabbi nagyítással készült . :D hatalmas lett :D
-
#2950 Sealaccot
Max a "tüskekorona" az egyedüli dolog amit érdekességként felhozhatok. Gondolom egyértelmű hogyan raktam össze őket. Sajnos igazi díszítésre már nem nagyon maradt elég komplexitásom , így beértem a három láb, négy kéz kombóval.
-
#2949 Köszi :-)
Azér vannak itt nagyon profi monsztatervezők is, de majd belejövök. -
olcsy11 #2948 akk milyen az ha nem bénázol? :D
sztem jól néz ki... még egy kis piros szín kéne bele, és akk lenne az igazi :D -
#2947 1. bénázásom:
Dragoner
-
#2946 nekem bejön! :) -
gyonax #2945 Tehát: -
gyonax #2944 Első kreaturám a Lénylaborral... Nem kell nagyon kritikusnak lenni XD
Najó feltöltöm máshogy:D -
olcsy11 #2943 VRSDM: de ez akk így tök szívés,, h a heles fehér lényedet nem tudod ténylegesen fehérre színezni... (am sztem barnán is jól mutat ;) ) -
#2942 Faszán néz ki! Gratula! -
#2941 amit csak linkbe raktam, na az úgy készült hogy mind a három réteg fehér színen volt. és látod milyen barnás lett, gondolom vannak anyagok amiknek azért van valamiféle színük, és a szaru (szőr) ugye pont ilyen... :| -
#2940 S'raxai
Eredetileg egy MMO lényt akartam lemásolni, de félúton elkanyarodtam és ez lett belőle. :-)
-
olcsy11 #2939 hogyhogy nem lehet? én úgy emlékszek, h a szürke szín alatt van fehér is :) -
#2938 szintén dizzy, valódi spore színekkel.
/mert az alantabb lévő fehér már utólagos modósítással készült, a játékban nem lehet fehér bundát csinálni :( -
#2937 egy dizzy próba.
-
#2936 -
Aragorn83 #2935 Ez a kroki nagyon jól sikerült! :) -
#2934 San Francisco-i bemutató videó.
Sajna nemtudták felvenni az egészet mert tetüláda biztonsági őrök nemengedték a videózást :S -
#2933 Inkább egy yeti -
#2932 kemíny O-O -
#2931 -
#2930 bándi