26
Segítség kéne egy kicsi!
-
Fityfirity #26 Fluxuskondenzátor -
#25 Aszittem még egy paratopig. (Tesla-gépek v ilyesmi..) -
Takezó #24 lekjopp :D -
#23 4-es 6-os -
Thanatos #22 aztat mgé nem tom pontosan :P tudod addig még sok viz lefolyik a dunán :) -
#21 Ha esetleg leszűkíted, hogy pontosan mi is kell, akkor minden bizonnyal kevesebb lesz ,) -
Thanatos #20 5cdnyi? azsitem azért nem ennyi van, nah ako mind1 majd privizek akkor inkább ha kell :P -
#19 Ok, mondj egy olyan tárhelyet, ahova felfér 5 CD-nyi anyag ;) -
Thanatos #18 azért modnom inkáb nyomd fel valami free helyre mindet és küld el cimet privibe ;) -
#17 Ok, ha lesz még akkor SG, és én is itt leszek (1 %), akkor írj majd privit -
Thanatos #16 minden, nekem még per pill nem kell oylan nagyon de 1-2 éven belül fog kelleni :D -
#15 Én a vonalzót meg a jegyzetet nem szoktam egy mondatban emliteni :D -
#14 Vonalzót vágod ? ,) -
#13 Van egy adag, írd meg mi kell -
Pavlo #12 Nam vagyok tanár... :)
-
#11 Hát meg kell mondjam ez nagyon hejre kis jegyzet, szép egyenes sorok, gyöngybetűk, nyilegyenes vonalak az ábrákon... Ha én ilyet tudnék :D -
#10 más témában is vannak doksiaid elektrotechnikán belül?
ha igen a többit priviben... -
HUmanEmber41st #9 Ez érdekes, ott nem adnak sem jegyzetet, se könyvet??
Vagy a tanár nem tartja meg az órát ???
-
akos #8 Miért? Úgy gondolod, hogy az egyik tanítványod az...?? :DD -
Pavlo #7 Megkérdezhetem, hogy hová jársz suliba? -
#6 Hát nekem van egy adag jegyzetem erről, remélem segít :
klikk -
#5 Van egy olyan sarga gep is ami mind megy oda vissza foleg 1 es 6-os! -
#4 :) -
#3 nem ott van? :) -
#2 Ezt a Tudományos forumba kellett volna. -
Anklar #1 Segítséget szeretnék kérni tőlletek, nemsokára vizsgázok és sehol se találom azzt a tételrészt : Különleges villamos gépek :
- ismertesse a soros kommutátoros motorok szerkezeti felépítését, működési elvét és alkalmazási területét!
-térjen ki az indukció szabályzók, egyenáramú szervómotorok, kefe nélküli egyenáramú motorok működésére, alkalmazási területére!
Előre is köszi elég kérdésenkén olyan 5-6 mondat :D