Thang Global
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már szedem is :) negyed óra és lentvan a kliens :))
UI.: melyik szerverre menjek majd? :D
UI.: melyik szerverre menjek majd? :D
nah...látom azért van egy pár emberke,akit megragadott a dolog...
ennek igazán örülök.érdemes fellépni a honlapjukra,ott is van elég sokminden
a játékról.aki tud angolul,az el fog igazodni,aki nem,az a képek alapján próbáljon... :-))).érdemes megnézni az Item Combination Formulas oldalt,némi plusz bónuszokért...
ennek igazán örülök.érdemes fellépni a honlapjukra,ott is van elég sokminden
a játékról.aki tud angolul,az el fog igazodni,aki nem,az a képek alapján próbáljon... :-))).érdemes megnézni az Item Combination Formulas oldalt,némi plusz bónuszokért...
ABIT IC7;Intel 2800GHz/800MHz;inno3D 6600GT 128MB;2X512MB Kingston;80GB 7200rpm Samsung;SB Live;Logitech MouseMan Dual Optical;Logitech Deluxe ACCESS;TT Xaser III-v2000;Chieftec 420W;LG 775FT
[email protected] az mdn címem aki ezzel a játékkal játszik az vegyen fel elkél a help<#integet2>#integet2>
..::Borg::..
na most megyek megnézem mien a játék a nevem valószinu Borg87 lesz :)
de van 1 kérdésem meg még sok mien karik vannak?
de van 1 kérdésem meg még sok mien karik vannak?
Sziasztok!!:)
Én is szeretnék ezzel a játékkal játszani eddig a Muonlinal kentem de az már 1 év után uncsi lett:) és nekem bejön a felülnézet mert a képek alapján ugy tünik...
Most töltöm ha jó a játék és tetszik még irok<#email>#email>
Én is szeretnék ezzel a játékkal játszani eddig a Muonlinal kentem de az már 1 év után uncsi lett:) és nekem bejön a felülnézet mert a képek alapján ugy tünik...
Most töltöm ha jó a játék és tetszik még irok<#email>#email>
hi all
tegnap este én is leszedtem a játékot, fel is raktam, a városban is császkáltam de amint kiléptem az elsõ területre kifagyott a játék... ma reggel ugyanez... végülis ma reggel tudtam vele játszani, léptem is egy szintet :)
de van pár nemtiszta dolog a game-ben, szal megvárom még ideértek :D
tegnap este én is leszedtem a játékot, fel is raktam, a városban is császkáltam de amint kiléptem az elsõ területre kifagyott a játék... ma reggel ugyanez... végülis ma reggel tudtam vele játszani, léptem is egy szintet :)
de van pár nemtiszta dolog a game-ben, szal megvárom még ideértek :D
hajajjj... a tibia is igy indult... :D
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Sziasztok.Mindenkinek ajánlom ezt a teljesen ingyenes progit,amit nagyjából a Diablo-hoz tudnék hasonlítani.Aki szereti a multit,annak csak ajánlani tudom.Sajnos nagyon kevés magyarral találkoztam a szerveren,ezért is gondoltam,nyitok egy topicot.Ha valakinek nem tiszta valami a játékkal,nyugodtan forduljon hozzám a kérdéseivel.Mindenkinek jó szórakozást kívánok...
A progit innen tölthetitek le:
http://thang.ongameport.com/data/down.asp?mainValue=01&subValue=01_01
A progit innen tölthetitek le:
http://thang.ongameport.com/data/down.asp?mainValue=01&subValue=01_01
ABIT IC7;Intel 2800GHz/800MHz;inno3D 6600GT 128MB;2X512MB Kingston;80GB 7200rpm Samsung;SB Live;Logitech MouseMan Dual Optical;Logitech Deluxe ACCESS;TT Xaser III-v2000;Chieftec 420W;LG 775FT
← ElőzőOldal 4 / 4