90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
imo :) science fiction is science fact
"Nulla tenaci invia est via"
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
http://sg.hu/felhasznalo/1117970811
Viola90s
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.01.03. 13:36:32
Irány a 'moderátorok figyelmébe topic' jelezd hogy szeretnél a topic házigazdája lenni,megkérlek vállald el a felajánlást,teljes támogatásomat adom hozzá én is Neked,és remélem majd rendbe rakod a topic arculatát egy jó dizájnnal!
Nem megfeledkezve Mike kéréséről, VIOLA nevének feltüntetésével kapcsolatban!
ItaloDisco4Ever !
Támogatom én is.
Szép levél. :-)
The beauty is in the eyes of the beholder.
Én is támogatom Zalrobto-t, illetve ezek szerint Robit! <#eljen>#eljen>
Tényleg Ő, aki cipeli a topikot a vállán. Remélem el is vállalja!<#eljen>#eljen>
nem masolok en be semmit inkabb kepkent berakom amit kaptam

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
<#vigyor2>#vigyor2>
nagy kedvencek 1997-ből
és amit nagyon keresek <#szeret>#szeret>
<#wow1>#wow1>
mégha nem is olyan hosszú<#vigyor2>#vigyor2>
Már jól indul az új év! <#vigyor2>#vigyor2>
Régi zenékben gazdag új évet Mindenkinek!
ismerem <#eljen>#eljen>
a remix maxin van azt nem találtam meg losslessben a maxit megnézem azt láttam fent valahol <#smile>#smile>
CSAK EZ A HÁROM VAN MEG az euro remix nincs <#smile>#smile> csak ugye az euro mix <#nyes>#nyes>
bigzé 😊
<#wave>#wave>
Új év, de még mindig a "régi" zenék... <#szeret>#szeret>
Keresem, kizárólag veszteségmentesen:
Mr. John - U Gotta Move Me (Extended Mix),
Master Mind D.J. - It's A Party (Extended Mix),
Double You - Part Time Lover (Planet Mix) és (Euro Remix)
Ezt ismered?
Ebben a verzióban nagyon odavág,kitünő!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.01.01. 22:24:12
ItaloDisco4Ever !
Örülők hogy felbukkantál a kedvenc topikomban! <#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Eurodance hits from vinyl ( A S R mix )
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2014.12.31. 20:11:30
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
ez hasznos és érdekes infó! köszi!!
nekem most szertefoszlik is kissé zavarossá is válik az igazság,mert ez egyre ködösebb. <#hawaii>#hawaii>
ItaloDisco4Ever !
b-well nowhere girl
ez is jó tőlük <#vigyor2>#vigyor2>
nagy kedvenc <#nyes>#nyes>
Nekem nincs bakelit lemezjátszóm, de olvasta, hogy többeknek van, hátha valakit érdekel.
http://djborze.hu/hirdetes/bakelit-maxik-90s-400db
ItaloDisco4Ever !
Ez sem rossz remix : Kool and The Gang - Fresh (Fabio Vee Disco Re-edit)
Salt-N-Pepa – Let's Talk About Sex! (Casual Connection Rework) Free Wav DL
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.12.30. 09:29:32
ItaloDisco4Ever !