40688

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
pazo #2092 first base - love is a paradise 6:44 club mix 1995 320 -
pazo #2091 Hali, egy ilyen van......
First Base – Love Is Paradise 6:44 ’95 club mix
-
adriika #2090 Sziasztok!
Doctor J Cerla - Wonder
First Base - Love Is A Paradise (club mix)
Playahitty - 123 Train with Me
Ha valakinek birtokában vannak ezek a zenék és megosztaná velem, nagyon megköszönném! -
Sziasztok! Kicsit benéztem hozzátok.
Toni Di Bart - The Real Thing (videoklipp) -
a képre kattintva bejön nagyban
remixes, ha kell holnap nézem a tracklistet -
ez valami uj album, mert meg nem lattam ezt a boritot es nem lehet elolvasni. az asszony szereti oket, tehat jo lenne leszedni (legyen ma az asszony is boldog). penteken leengedtem neki uton gyorbe egy 3 Cds valogatast, hat teljesen happy volt -
http://rapidshare.com/files/4077534/AOB-TS.zip -
A Twenty 4 Seven-t szeretném mindenképpen feleleveníteni, hiszen erről a csapatról sem szabad megfeledkezni. Bizonyára mindenki emlékszik sok, jobbnál jobb zeniére.
A Slave to the music maxiján van egy nagyon pörgős felvétel, amit immáron több éve nem tudok megszerezni. Utoljára 95-ben hallottam, s azóta már eltelt egy „pár” év.
A fórumon közkedvelt, egyedi, dallamos felvételek láttak napvilágot, köszönhetően nektek.
Mégegyszer is mindenkinek nagyon köszönöm.
-
Köszönöm mindenkinek a fantasztikusabbnál fantasztikusabb zenéket.
Örök hála érte. -
pazo #2083 Hali!
Látom kihalóban a fórum!!
addig is egy maxi cd szerzeményem :
maxx - no more (i can't stand it) 1994 4:54 mr gee's mix 320 -
MrSister #2082 Wazze' ez öngól lett... -
MrSister #2081 Küldöm mindenkinek, akinek nincs nője, nem megy bulizni és qrvára unatkozik otthon is...
King Of Paradise-One night stand(Radio Version)(192)
Fel a fejjel! Lesz még rosszabb! -
ground24 !
Akkor itt egy kis Dr.Alban nem tudom meg van-e.
Dr.Alban - One Love (cdm) 320 kbps + borító
01. Radio Version
02. Extended Version
03. Dragon Fly Version
04. Africana Version
http://www.speedyshare.com/675652459.html -
ground24 #2079 Fine 2006!
Igazad van.
Irtam is a mp3arhivum.cwi.hu-ra hogy tegyék fel ha lehet Dr Albant mert azt én is nagyon szerettem. És LOL.Feltettek két albumot tőle.
Felteték Dr Alban - Helo Afrikát + a Dr Alban Born in Afrikát. Szedem is lefelé.!!
Üdv all!
-
pazo #2078
egy ismeretlenebb bakelit : Superfly - Is It Love 6:02 1994 extended 320 -
MrSister #2077 Küldöm mindenkinek, aki szereti... (Ezzel a szöveggel a világból ki lehetne kergetni)
Ice Mc-Dark night rider(Extended Mix)(256) -
pazo #2076 Spandau Ballet - Gold 2001 3:41 sun mixes - sun's golden remake 320 bakelit -
merlot #2075 Sajna mennem kell
Hali -
merlot #2074 A többit hétfőn felrakom ígérem
http://www.speedyshare.com/data/459569324/903135/44207473/Atisha_--Secret_Of_The_Night_Extended_Version.mp3 -
merlot #2073 http://www.speedyshare.com/data/345188510/902958/55490397/Abigal_-_Could_It_Be_Magic.mp3 -
adriika #2072 Sajna nem a maxi, de remélem ez is jó lesz!
Twenty 4 seven - Slave to the music
http://www.speedyshare.com/816365977.html -
merlot #2071 Neeeeeeeeeeeee
Kezdhetem előről
-
merlot #2070 Mi a ló....szt csináltam???? -
merlot #2069 Szevola mindenkinek
Csaak ámulok hogy amióta nem voltam mennyi nagy muzsika került fel,nem győzök visszalapozni.Ha jól látom gyarapodott a létszám is aminek nagyon örülökMost én is hoztam pár muzsikát hátha érdekel valakit. A minősége lehet hogy nem lesz olyan jó mint az amit ti töltötök fel de azért meg lehet hallgatni.
Abigal_-_Could_It_Be_Magic
Abigal - Could It Be Magic.mp3
Atisha_--Secret_Of_The_Night_Extended_Version
Atisha --Secret Of The Night Extended Version.mp3
Blizzard_-_Its_Only_Love_Earthquake_Extended_Mix
Blizzard - Its Only Love Earthquake Extended Mix.mp3
Corona - Baby Baby
Corona - Baby Baby.mp3
Fun_Factory_-_Dreaming
Fun Factory - Dreaming.mp3
-
Köszi az sms-es oldalt, de szerintem a 90-es évek eurodance világát nem teljes egészében tükrözi. Pontosabban mondva, a playlist szerint pár előadőt azért érint. Az igazi „nagy” nevek, melyek a fórum oldalain láthatók, ill. letöltés után hallhatók is, sajnos nincsenek benne.
Bass Bumpers-től eszembe jutott a „keep on pushing” című felvétel is. Erről valakinek van maxija.
Pharao második albuma nagyon gyengécske lett, enyhén szólva, talán a temple ol love lett csak közkedvelt a diskókban. Gondolom, nemcsak én vagyok így ezzel. Igaz?
Dr. Alban, Masterboy, hogy még két nagy nevet említsek szintén maradandót alkotott, de a twenty 4 seven sem szabad elfeledkezni. A Slave to the music maxiját keresem.
Tud valaki nekem segíteni. Előre is köszönöm.
Szerintem az első slágerük lett igazán szuper.
Eszembe jutott megint egy csapat: NINA.
Az Until all dreams come true, ill. a reason is you című dalukat ismerem. Vannak még hasonló dallamos slágereik?
-
Köszönöm a segítségedet Phil Stanley. -
ground24 #2066 Gyerekek ez baszott jó:
mp3
Itt találtam meg azokat a régi albumaimat amit már nagyon rég kerestem.
Tényleg tiszta retro zene -lol-
pl:Bross ,Milli Vanilli,Coolio,Snap,Beatles,Jackson Five,C&C Music Factory,Public Enemy,L.L.Cool J,Salt'n Pepa,Sinead O`Connor,MCHammer,Madonna,Technotronic,Rolling Stones,Crannberries...stb
Igaz fizetős de nekem megéri mert ott megtaláltam a régi kedvenceimet!
By -
Phil Stanley #2065 Nagy valószínűséggel nem készült maxi lemez az említett zenéjéből.
Ice Mc discography -
A double you nagyon sok eurodance zenét alkotott a 90-es években. A fórum már többször beszélt a dance with me an angel-ről, because i’m loving you-ról, de a with or without you nem kerül szóba. Vagy lehet, hogy már régebben beszélgettetek róla. Annak idején a black fower remix-e sikerült a legjobban. Az én szerény véleményem szerint.
Egy kicsit pörgősebb az eredeti változatnál, ha jól emlékszem.
Az egyik legkedveltebb csapat, az ice mc mellett. Szeretném megkérdezni, hogy tudnátok abban segíteni, hogy a never stop believing maxija (ha egyáltalán adott ki ice mc erről a számról maxit) felkerüljön a fórumra. Segítségeteket nagyon köszönöm.
-
pazo #2063 köszi....köszi..... -
Chris 2000 #2062 Nekem is nagyon nagy kedvencem a banda, mind a mai napig... -
MrSister #2061 Ez nagyon állat zene! Na mondjuk mi nem az A Mestertől!!!!
Jó-jó, a második albumon kicsit elkalandozott, de a 3., 4., 5. albumával jóvátette ezt a kis "bűnét"!!!! -
Chris 2000 #2060 E-Type - The predator -
cool13 #2059 Sziasztok! Keresem ezt a zenét ha tudtok segíteni tegyétek meg köszi! Bass Bumpers - "The DMC Bass Bump" (A Team remix)
-
Phil Stanley #2058 Szívesen.
Hallgasd sokat őket! :) -
Köszönöm a fun factory mixeit. Nagyon szuperek.
-
Chris 2000 #2056 Jó kis anyag... -
Chris 2000 #2055 Jól tetted, hozzál máskor is, mindig szívesen vesszük, bármi is kerül fel!
-
Phil Stanley #2054 Groove morning!
Fun Factory special:
Closte To You (Energy Trance Remix)
Groove Me (The Darth Vader Remix/Intro Version)
Take Your Chance (Take No Mercy Remix) -
pilfer #2053 Jó topic, gondoltam hozok én is vmit, remélem még nem volt:
Dancemix - 92-96