40688

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Bocsánat Pazo!Fine2006-nak cimeztem -
Fine2006!
A Strictly M.O.R. - Long long night zenét nem ismerem.Fel tudnád tenni?Köszi
-
Quadrat! Mivel fantasztikusabbnál fantasztikusabb zenéket pakolsz fel, esteleg elérhetőve tennéd számomra
a Fun factory close to you (close to ragga remix) című számot
– elvileg már volt a fórumon, csak törölték.
Ennek is örülnék.
Köszönöm előre is.
-
A tegnap feltett mjuzik hosszabb verziója
EXP feat. Julia - Before The Night (Club Mix)http://www.sendspace.com/file/758jl6 -
Köszi, hogy próbáltál segíteni. -
Quadrat #2410 Sajnos nekem nincs meg az a zene. Ismerni ismerem. -
Köszi szépen a kódot és a jó zenéket!
Nagyon örülök ezeknek a jó minőségű maxiknak.Remélem folytatod még!
Üdv:ice -
Quadrat #2408 ACTIVATE - I say what i want (CDM) (320) -
Quadrat! Szeretném megkérdezni tőled, hogy a STRICLY M.O.R: let the music play felvétele megvan neked. Mr. Sister, és Kalyhacsu már elővarázsolt egy verziót,(köszönet érte) de van egy változat amit nagyon szeretnék már hallani.
Előzőleg a mai fórumon írtam már róla, hol található, amit keresek. (egy kis ízelítőt lehet meghallgatni a honlapon)
Köszönöm előre is!! -
Quadrat #2406 Megvan a kód! :) Tiszta hülye vagyok! A Jumbo Jumo Jumbo-nak a kód: djd
Elnéztem! :) Sorry!
(1996) Captain Hollywood Project - After Party (CDM) (320)
Jelszó : Captain -
Quadrat #2405 Addig az előbb említett music:
Mad - I Think Of You (Dance Mix) 320k
++++++ A tegnap említette Feel The Vibe Maxi! Az Ext. C. Mix ebben Nincs benne! Olvass vissza s megtalálod!
Afrika Bambaataa - Feel The Vibe (CDM) (320) -
Quadrat #2404 Most néztem nem lehet kitömöríteni a Jumbo jumbo jumbo-t!
Nem tudom hogy került bele a kód mikor nem én raktam bele! Próbálom most megfejtetni de nem tudom! Asszem fel kell tölteni újra. :( -
Phil Stanley #2403 egyébkont mostanában gyakran pörgetek egy másik ice maxit. az it's a rainy day christmas remixét. -
Phil Stanley #2402 én maxi cd-n szeretném beszerezni őket, de eddig mindig háttérbe kerültek más, fontosabb lemezek miatt. jövőre majd begyűjtöm őket :) -
pazo #2401 igy igaz, örzök egy easy, meg egy ok corral bakelitet is a scream mellett... -
Phil Stanley #2400 ... meg még a Cinema, Ok Corral, Dolce Vita az első lemezről. -
És köszönet kalyhacsunak is. -
Mindenképpen hálás vagyok mr. Sisternek, aki megosztotta velünk ezt a felvételt.
De annak még jobban örülnék, ha ezt a változatot, több évi keresgélés után hallhatnám.
-
a felvétel hossza Strictly M.O.R. 04:17 -
Itt is meg lehet találni az előbb említett felvételt. Ez is csak egy rövid ízelítő, mit is keresek.
Egy igazi ritkaságot, mely szerintem, mindenkinek tetszeni fog.Legalábbis remélem
http://www.mp3sale.ru/release.php?ms_releaseid=42406 -
Ha megengeditek térjünk vissza még egy kicsit a stricly m.o.r nevű csapathoz A let he music play zenéjének ízelítője (1 perc) a következő honlapon található. Kérem a segítségeteket. Köszönöm.http://delit.net/music/title_list_world.phtml?id=21105
Igazából ezt a változatot keresem. Kérem a segítségeteket. Köszönöm
-
Köszönöm mr.sister
-
Az első track a No Limit 2.3 maxiról...
2 Unlimited - No limit 2.3 (Master Blaster Radio Edit) l 320 (AAC)
Jön a többi is. -
pazo #2392 ....ha már Ice Mc szóba került, nekem a koraiak közül a SCREAM nagyon bejön.... -
Sikerült feltennem
EXP feat. Julia - Before The Night (Radio Edit)
http://www.sendspace.com/file/77lxlb -
MrSister #2390 Igaz nem engem kérdeztél, így bocsi, hogy belemagyarázok: de az. -
MrSister #2389 Quadrat! Köszi a zenéket, én visszavárlak máskor is...
-
MrSister #2388 Köszi, érdekelne! -
Ha fel tudom tenni felteszem!Megprópáltam nem ment.Nem az én hibám a net lassú -
Ez az a feldolgozás, amit a Shannon is nyomott anno? -
MrSister #2385 A mix hivatalos címe: M-Club Mix -
MrSister #2384 Ennél ütősebbre számítottam... Vagy csak nálam szól ilyen sz.rul? -
MrSister #2383 DJ Supreme-The horns of Jerico(Radio Version)(256)
Maxi-ról van, úgyhogy itt a minőséggel nem lehet gond... -
MrSister #2382 DJ Cerla & Moratto-Wonder(Pumcake Edit)(256) -
MrSister #2381 DJ Cerla & Moratto-Wonder(Licorice Stick Version)(256) -
Hali!Láttam keresel egy mjuzikot volna egy ilyenem
EXP feat. Julia - Before The Night (Radio Edit).mp3
hátha ez az -
Valószínű az lehet!A sendspace-szel nincs ilyen gondom! -
Hali!Ha nem supertitkos akkor elárulnád nekünk is hogy hol ez a hely?Köszi
-
Ezt ki tudta valaki nyitni?Vagy én nem vágom a dolgot?
Ragga 2 Sunshine - Jumbo Jumbo Jumbo CDM (1994) -
MrSister #2376 Szia! Gyanítom túlterhelt a rendszer és ezért várakoztat, de ez persze nem biztos... Keress valami ilyesmi, erre utaló mondatot. Ha nem találsz, akkor passz...