40688
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#2535 Szevasztok!Valaki kérte annak idején:Black Rose-Melody.Holnap fellököm!Tényleg jó zene!Most szereztem meg. -
MrSister #2534 Köszi az info-t! -
EmLacee #2533 YES!!! YES!!! YES!!!
Köszönöm szépen!
Hálám üldözzön jó sokáig! -
#2532 Keresem: Smash - Megamix 320-ban
Köszi előre is. -
#2531 LA BOUCHE be my lover (euro dance mix)
help
thanks
by -
#2530 MASTERBOY:land of dreaming (night club mix)
help
thanks -
#2529 Aki jelenleg ráhangol a www.euro-power.net rádióra most hallhatja. -
#2528 Segítséget szeretnék kérni SPLASH: one more dream
thanks -
MrSister #2527 Talán...
Unique II-Iko '92(Radio Edit) -
#2526 ez igen! Megint egy nagy ritkaság a Stricly M.o.r-tól.
thanks -
#2525 Strictly M.O.R. - Long Long Nite (Euro Club Mix)
Egy kis kutatás után csak meg lett!Ez is nagy zene de csak 192-es -
#2524 Köszönöm szépen. Faxa!!! -
#2523 Szia, lehet egy bagatel kérésem. Odaírnád a feltöltés mellé, hogy milyen bitrátás a zene? Egy csomó ezek közül meg van, de szar minőségben. Ha esetleg ezek is gyengébbek, akkor nem töltöm le. Találtam már 96 kbps-es trackot ezek között. Köszi előre is! -
#2522 Lehet akkor a Saragossa Band volt? Ők is feldolgozták... De lehet, hogy még későbbi:-? -
#2521 Szia Szimistyle!
Basic Element - The Promise Man (Radio Edit)
Persze a kért minőségben! -
#2520 e-rotic, slam, imprio, egma, ms. sar & real mc.coy, magic affair, la bouche, elevate -
#2519 [b]MAGIC AFFAIR[/] -
#2518 egy kis ízelítő belőle, milyen szuper maxit is keresek.
magic affair world of freedom club mix -
#2517 Magic Affair-től valakinek a kezében van a world of freedom maxija.
Előre is köszönöm.
thanks -
#2516 Mc. Sar & Real McCoy love and devotionlove and devotion -
#2515 és dr. alban - long time ago
dr. alban -
#2514 elevate -
#2513 Sőt, az e-rotic is csak néha került szóba.
e-rotic -
#2512 IMPERIO never go away -
#2511 EmLacee! Remélem tudtam segíteni, hogy te is újból felidézhesd a régmúlt nagyszerű zenéit. Egészségedre!!
-
#2510 Ahogy olvasgattam a fórumot, észrevettem, hogy Trey D nem került szóba.
De csak eddig. higher-higher
trey D -
#2509 Ha jól emlékszem a soundlovers-től már t-golyó feltette a living in your head-t.
De egy remix változat is.
itt -
#2508 Ha már a la bouche-nál tartunk.
fall in love (extended)
la bouche -
EmLacee #2507 Köszi!
Majdnem ez! Csak a zenei aláfestés volt diszkósabb. -
#2506 egma never gonna lose your love -
#2505 SLAM
foly. köv -
#2504 Keresem: Basic Element - The Promise Man 320-ban (4:00 körül, de lehet hosszabb is)
Köszi -
#2503 Úgy sejtem nem erre gondoltál, de azért itt van.
Belle Stars - Iko, Iko l 320 AAC -
djlatino #2502 amig kerestem ezt a faszom labust véletlenül akadtam erre. hát ha van kedvetek töltögetni.
http://72.14.221.104/search?q=cache:o5uN-M1a2hwJ:www.dancemix.estranky.cz/clanky/download-mp3---nejnovejsi-tanecni-songy/old-dance-music-download+maxi+dance+hits+la+bouche&hl=hu&gl=hu&ct=clnk&cd=100 -
#2501 Köszi !!!!!!!!!!!! -
EmLacee #2500 Sziasztok!
Nem rég találtam erre topikra, s mit mondjak: Olyan zenéket raktok fel, hogy a nyálam csorog. Nekem ezek a zenék csak kis része van meg, az is kazettán, s agyonhallgatva... Ezúton is köszönöm az összes feltöltött eddigi zenét (amit eddig letudtam szedni).
Viszont volna egy kérésem: sajna az előadót nem tudom megmondani, mivel csak a szám címére emlékszem, mely az agyam mély bugyraiból feltör néha. Ez pedig az IKO.
Ha valakinek esetleg meglenne, s felrakná, nagyon megköszönném. -
#2499 Nézd meg itt:http://www.doityourself.it/ -
#2498 De ne csak a szöveg legyen itt egy nóta a lemezről:
The Soundlovers - Living in your head -
#2497 Hát egy picit nehéz lessz.Anno mikor még Dj.-ként üzemeltem az egyik vásárlásom alkalmával kaptam ezt az albumot.A hátoldalon természetesen ott a tracklista meg hogy promo album.Mikor kaptam fóliába volt csomagolva és rá volt írva,hogy promóciós példány,kereskedelmi forgalomba nem hozható.MIGHTY IS MARKETED BY POLYDOR MODERNES HAMBURG.A POLYGRAMM COMPANY.Hát ennyi volt rajta. -
djlatino #2496 nagyon köszönöm a fáradozásodat. ezek szerint nekem egy olyan verzio volt meg ami nincs is. nagyon hasonlo az elsö club mixhez de ugy néz ki mintha ezt abbol csinálták volna ugy hogy néhány érdekesebb részt kivágtak belöle. ezért ez 4perc mig az amit keresek valamivel több mint 6 perc. egyébként hangzásilag azonos.