90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Qwest feat.Shannon - Let The Music Play '98 (Original Radio Mix).flac
Qwest feat.Shannon - Let The Music Play '98 (Benztown Radio Edit).flac
<#eljen>#eljen><#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.01.17. 20:31:26
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
<#nyes>#nyes>
két nagyon szép ikercsaj ruha nélkül <#finom>#finom>
nem osztom meg youtubon mert hátha sértene valakit vagy valakiket <#eplus2>#eplus2>
http://kepkezelo.com/images/xoivrljzc8ewog1jjt.jpg
http://kepkezelo.com/images/jc4cftzyhtdflabl1wdf.jpg
a klippben több minden is látható <#nyes>#nyes>
priviben küldöm a linket ha érdekell valakit <#email>#email>
a zene 2000 de még talán befér ide .
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.01.17. 20:00:49
Majd miután még párszor meghallgattam, hallgatom a sablon szövegeléseteket is.... <#nevetes1>#nevetes1>
Akkor fussunk neki, talán sikerült egy kevésbé sablonosat választani.
A stílus kicsit más, de veszett jó! Az eredeti Shannon nótát is nagyon kedveltem, de ezzel a rap betéttel meg egyenesen telitalálat.
ItaloDisco4Ever !
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.01.17. 19:16:35
<#nevetes1>#nevetes1>
De kézifék kiengedve és itt van egy nagyszerű Italodance!
Crystal B - I Don't Wanna Be
ItaloDisco4Ever !
Akinek van ideje, a klipbe is nézzen bele, nagyon, nagyon megéri.........................<#beka2>#beka2>
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.01.17. 18:38:07
Mintha Tina Turner-t hallanám... <#vigyor3>#vigyor3>
Jó zenék szerintem is. <#eljen>#eljen>
Sok időt töltök a Discogs böngészésével, sok számomra ismeretlen zenét találok.
Utoljára szerkesztette: DFresh, 2015.01.17. 18:29:19
Le sem tagadhatná, hogy a remixet Capella jegyzi.
Nekem akkoriban nem volt pénzem műsoros kazikat venni, de ez azért megvolt.
ItaloDisco4Ever !
emlékszek annó itt az első hozzászólás 3678 1 jó zene kérése <#nyes>#nyes>
én kicsit késöbb érő tipus voltam ha jól emlékszek ez volt az első műsoros kazim a kettő közül már pontosan nem emlékszek <#eplus2>#eplus2>
még most is jók <#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.01.17. 17:35:09
Nálam Baltimora - Tarzan Boy volt az első kazettám első zenéje, minden onnan indult.
Mára ezt a remek italodance muzsikát ajánlom figyelmetekbe:
két kedvenc <#szeret>#szeret><#vigyor2>#vigyor2>
Én már csettintgettem sokat, remélem Te is fogsz még! <#vigyor0>#vigyor0>
A zenét szívesen, de igazi köszönet mindig az eredeti feltöltőnek jár. Szoktam rippelni, de a zenéim 98%-a vadászatból vannak.
A THX-t pedig köszönöm, beraktam a "THX" dobozomba. <#nevetes1>#nevetes1>
Szerintem is jó ez a fórum. <#law>#law>
Ide meg szinte hetente kerülnek fel olyanok, amire magamtól nem bukkantam volna rá, mert már az előadót, címet sem tudom.
Jó ez a fórum!!!
<#law>#law>
<#vigyor2>#vigyor2>
<05:01>05:01> Phase 2 Phase - In The Power Of Love (Extended Mix).wav
<03:28>03:28> Phase 2 Phase - In The Power Of Love (Radio Mix).wav
<05:21>05:21> Phase 2 Phase - In The Power Of Love (Club Mix).wav
<#smile>#smile>
<#szeret>#szeret>
Lossless-ben valakinek?
remek <#eljen>#eljen>
Hálás lennék érte!
ez is remek SAMIRÁTÓL<#vigyor>#vigyor>