40688
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
devotee32 #3255 Nagyon szivesen! -
#3254 nem -
#3253 belelestem az oldalba , a maxik sajna rapidosak voltak... too longer period...
az albumoknál pedig a tököm tudja mit ad be...
te használtad? -
#3252 Ez hátha segít
klikk -
#3251 Ja, semmit. Kéri a jelszót!
Kár érte, de még nagyobb baj, hogy a Jetune.ru nem működik csak orosz tagok látogathatják!
Na ott aztán mp3 paradicsom volt! -
#3250 ( http://www.eurodancemania.eu/singles/ ) ez a link tegnap még müködött, tuti maxik voltak fent, ma felhasználonevet+jelszót kér!!!
tudtok valamit róla??? -
#3249 üdv tagok, devotee32! köszi a no show bo-t!!! -
#3248 Ez nekem vhol megvan rajta szokott leni német válogatásokon
Ha nem rakják fel szólj nekem a 80-asban vagy priviben és rákeresek otthon
valószínű nem 320-as lesz -
#3247 Csak russzkik látogathatják?????
Tegnap regiztem be, akkor mi a fenének engedték? -
#3246 Jó Reggelt! Srácok nem tudjátok mi van a Jetune.ru oldallal?
Nekem nem jön be pedig regizve vagyok. Ezt írja ki:Sorry, Jetune.ru is available only for visitors from Russia. -
ppista #3245
Captain Hollywood Project - Love & Pain /256kbit 5:55
-
#3244 szia
köszi jo lessz ez is. -
#3243 nekem csak a X-MAS TIME c. száma van meg :-( -
#3242 Hirtelen ezt találtam:
Captain Hollywood Project - Love And Pain (Eurodance Mix) (3:50, vbr)
http://www.speedyshare.com/199122216.html -
#3241 Köszi szépen, előre is ..... -
#3240 Szevasztok !
Nem nagyon szoktam felétek járni, inkább a 80-as évek zenéiben nyomulok, de szükségem lenne a segítségetekre ! Keresek egy zenét, ez a 90-es évek legvégén volt tuti siker, pontosabban 2000 nyarán és a vége felé, meg 2001 tavaszán ! Talán még befér:
DJ. ÖTZI - HEY. BABY
Ha megvan vkinek, és van rá lehetősége, legyen olyan jó, és tolja fel vhová !!!
-
DjRolee #3239 Vagy ha az elöbbi linken nem jön be rendesen az oldal akkor itt egy másik elérési cim Eurobeat 2
Amikor be jön az oldal akkor megjelenik egy kis ablak nem tom mi van bele irva nem tok azon a nyelven én csak simán le okéztam. :-) -
DjRolee #3238 Na épp az imént találtam megint egy oldalt szintén olyan mint a joval lentebb emlitett weboldalak szintén reggelni kell és szintén hozzá kell szolni a témához hogy lácodjon a letöltési link:-)
Eurobeat
Ez a weboldal valoszinüleg nem rég indult legalábbis a feltöltések pár naposak :-)
Jo töltögetést -
DjRolee #3237 Sajnos az eurodancemania.eu tényleg le lett védve jelszoval :-((( fenébe a jelszot én sem tudom
-
#3236 hali.
Pont ez a [email protected]ág az ilyen helyeken mert szét van offolva mert ugye mit irjon az ember.?.
Vagy irja oda az ember ,hogy kösz vagy irjam oda neki ,hogy 00:45 kor megy a utolso metro éjszaka.
Értem én ,hogy ez a szabály csak hát...............off.
jo hétvégét mindenkinek.
Nincs meg valakinek ez? Captain Hollywood Project - Love and Pain single -
DjRolee #3235 Az eurodance.cl-en valoban 30 karakternyi szöveget kell be gépelni a hozzászolásba! FONTOS NE IKONOKAT RAKJATOK MERT ELÖBB UTOBB KI TILTANAK!
STORUNG a perui oldalon szinte csak ikonokat raktál és ha jol látom az egyok moderátor már figyelmeztetett is -
DjRolee #3234 Szivesen nincs mit! :-) -
devotee32 #3233 Fenébe...
Valaki nem tudja a jelszót? -
Storung #3232 eurodancemania lejelszavazva...:) -
#3231 Szia ! Én is felregiztem mindkét oldalra és nagyon köszönöm neked!
Baba mindkét oldal!!! -
Storung #3230 Nagyon köszönöm... -
ppista #3229
Texture - Over the night /320kbit
-
Storung #3228 A www.eurodance.cl-en a hozzászólás nem lehet 30 karakternél rövidebb...idézzetek:)
-
bajusza #3227 Úgy látom, senkinek sincs meg RuPaul száma. -
nes #3226 Nem szükséges regisztrálni. Mikor bejön az oldal először klikk erre a linkre: "Download for free with FileFactory Basic", majd az új oldalon beírni a megerősítő kódot, klikk a "continue" gombon, és az utolsó klikk ezen a linken "Click here to begin your download", aztán mentheted is le a számot. Remélem így sikerülni fog! -
DjRolee #3225 Ja sajni van ami elég gyengén szól! Nekem sajnos nincs meg a Texture - Over the night maxi csak a Power of love 192 kbps minöségbe! -
Storung #3224 Tengermély Tiszteletem!
A lentebb említett perui oldalon találtam ezt:Texture - Over the night(Maxi). Sajna elég "fosh" a minősége.Ha esetleg megvan vkinek nagyon megköszönném... -
munika #3223 nes, regisztráltam, de nemértem hogy kell letölteni a számot
aumgy köszi!!
keresem még a TOTALDANCE fesztivált
és a DNS -töl az earth move c számot
-
devotee32 #3222 Na igen,de a linket te osztottad meg velünk:D
A La Bouche mix-klip sajna nekem csak VHS-en van meg:( -
DjRolee #3221 Hát igen azok a 90's évek ejj de szép volt!! Azok a jo kis dance zenék áááá én is visza mennék az idöbe ha lenne rá mod!
-
DjRolee #3220 Ja ez lemaradt! Szinte minden nap van valami "újdonság" felrakva! Ja amugy valakinek nincs meg a La Bouche- Megamix video klipp?? Ma akadtam rá véletlenül de nem tom letölteni csak neten nézhetö az alábbi linken:
http://www.dailymotion.com/hakim93200/bouche/video/x10svi_la-bouche-megamix
Ha valakinek meg van az lécci jelezze:-) -
DjRolee #3219 Szia! A felhasználok rakják fel a cuccot, tehát nincs külön feltöltö emberke :-)Én is raktam már fel sokmindent! Ami számomra negativ hogy szinte minden rapidra van felrakva ..... -
devotee32 #3218 Ezzel mindannyian így vagyunk.
Számomra is szinte hihetetlen,hogy a mai fiatalság nem ismeri ezeket az előadókat,pedig nem is olyan rég volt ugyebár...
Én is ezen a zenén nőttem fel,és most gyűjtögetem azokat az albumokat,maxikat,amik anno csak kazettán jöttek ki.
Szóval üdv neked a TOPICBAN! -
devotee32 #3217 Én is nagyon köszönöm a linket,nagyon-nagyon jó.
Egy kérdésem lenne azért.
Ezt az oldalt frissíteni is szokták?Azért elleszek az egész pár napig az egész single letöltésével:D
Mégegyszer nagyon köszi.Örök hálám;) -
DjRolee #3216 Hát én elég rég reggeltem a perui oldalra de emlékezetem szerint erre kell kattintani "Estoy de acuerdo con estos términos y condiciones y tengo más de o exactamente 13 de edad"
Na és még egy oldal http://www.eurodance.cl it is reggelni kell és ugyan ugy lehet töltögetni mint ahogy azt pár sorral lejebb le irtam! :-)))