40688
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#4176 ez már csak "gyenge" mentegetőzés,nem a sorozaton volt a hnagsúly,hanem filmen és a zenén (egyébként sem sorozat volt, csak nálunk több félórás részben adták)!
A Braveheart-ban meg ez a szám nem volt benne, bár kétségtelen, sok "hasonló" skótdudás hangzású dallam vezeti végig,de nem ez,talán emiatt ugrott be (ezt kellett volna írnod!). -
Storung #4175 Jah, nem mentem elég mélyre az emlékeimben...Meg valahogy elsiklottam a "sorozat" szó felett. -
#4174 nem, biztos nem a Rettenthetetlenre gondoltál!
Az nem is olyan "régen" volt!
Nem úgy, mint David Balfour kalandjai, amit még gyerekkorunkban, a 80-as évek első felében, úgy 84-85 körül adott le az MTV. Valamiért többször is szóba került már az SG zenei fórumain, nyilván Vladimir Cosma csodálatos zenéje miatt is, meg a sorozat is jó élményeket hagyott még így bő húsz év távlatából sokunkban!Bár már nyilván más szemmel látnánk a filmet,de a zenéje varázsa nem öregedett semmit sem!
hát igen.... -
Storung #4173 Bocs...A Rettenthetetlen volt a címe. -
Storung #4172 braveheart -
Chris 2000 #4171 Egyébként az eredeti valami filmnek volt a zenéje nem? Minek volt vajon, nem tudja valaki? Régebben azt hittem az Onedin Család (Valami hajós film volt) zenéje. Kis tökmag voltam még mikor ment a TV-ben az a film... Aztán amikor vagy 10 éve a TV ismételten vetíteni kezdte ezt a sorozatot meglepődve tapsztaltam, hogy még véletlenül sem ez a zenéje...:)
De akkor minek volt?
Köszönöm szépen!!! -
#4170 ami nem is csoda,mert a rap rész nem tetszik, de tessék:
a megszokottnál jobb minőségben
Lamar feat. Jemini-Shine (David's Song) (99) (Allofmusic DEQ) -
#4169 ja, ha david's song feldolgozás,akkor annyira nem lehet rossz, bár ez a majd 30 éves alapmű jópár feldolhozást megért már!
"sajnos" lamar-tól nincs meg. -
Chris 2000 #4168 Sziasztok! Lamar - Shine c. száma megvan valakinek?
Igaz nem 90-es évek (bár 99-be még lehet befér...)
de valami eszméletlenül jó szám, és nem tudom megszerezni sehonnan!
-
jambuli #4167 evilaci!
Én is abban nőttem fel)nekem pont ez a kettő hiányzott,hogy minden meglegyen) -
evilaci #4166 Nincs mit.Örülök , hogy segíthettem.Kb 30ezer zeneszámom van de annak 60%-a 90's évek eurodance zenéje.Én abba nöttem fel.
Csak kevés az időm.És lassan megy fel a netre a cucc.Lefele azért jól jön(még szerencse).
Nálam number one - Double You.Régen is és most is.
imperio -
jambuli #4165 Különleges köszönetet szeretnék csak mondani:
sultan71 és evilacinak a gyors segítségért.
Nem is hiszem el,hogy felismertétetek ez a két számot,amit már 1994 óta kerestem)))
Köszönöm mégegyszer! -
jambuli #4164 Srácok emlékeztek ilyen zenékre:
Minnesota:Without you
Minnesota:Whats up!
Jamtronik:Stand by me
Jamtronik:Without you
??? -
jambuli #4163 Szia evilaci!
Most már neked is jövök egy sörrel.Hihetetlenek vagytok)
Ezt az imperio számot feltennéd,ha szépen kérlek?
Nagyon köszönöm előre is!
Látom itt azért nem amatőrök olvasgatnak) -
evilaci #4162 Hello Jambuli,
A masodik szam Imperio - luna noctis.
Megvan mindketto.Ha nem tudod megszerezni irj es feldobom.
-
evilaci #4161 DJ Company - The Rhythm Of Love
Tracklisting:
1 Forever Young (4:08)
2 Hey Everybody (4:28)
3 Rhythm Of Love (3:58)
4 Wishing On The Same Star (4:01)
5 I Can Be Your Lover (4:16)
6 Fly Away (4:06)
7 Hold Me Now And Forever (4:01)
8 Can You Feel The Spirit (4:45)
9 Number One ('97 Edit) (4:27)
10 Holiday In The Land Of Love (4:38)
part - 1
part - 2 -
jambuli #4160 Te Sultan71 már készül a keret a nevedhez). mindíg azt hittem black and white a címe,ezért soha nem találtam.
Eddig jövök egy sörrel!
Bár leszedni nem sikerült valahol bele tudtam hallgatni.Nem tudnád belinkelni valahogy?
A másik szám az is valami ismert attól függetlenül,hogy remixelve van,nekem az eredeti is jó lenne. -
sultan71 #4159 Hello,
Az elso szamot itt: Priority - Time To Unite megtalalod, es ha szerencsed van, akkor le is tudod tolteni... :-)))
Ui: a kedvencem a Stella Artois... -
#4158 sziasztok.
storung nagy vagy, unit feat.read bone. ezt kerestem!!!
De a többi szám is nagyon jó.
köszönöm. -
jambuli #4157 Szevasztok!
Na ezt a két számot kellene felismerni gyerekek, mert 1994 óta vadászom őket,úgyhogy óriási segítség lenne!!!!!!!!!!Aki segít meghívom egy italra)
http://www.speedyshare.com/449575814.html
http://www.speedyshare.com/166516332.html
-
hosszu72 #4156 Hi!
De lehet, hogy ez:Maxx - Move your body (airplay mix) 320 -
Storung #4155 Ez is Move Your Body:Anticapella feat MC Fixx It - Move your body -
Storung #4154 Vagy ez?Unit feat. Red Bone - Move your body (Single) -
#4153 Esetleg ez lesz az?! -
Storung #4152 Esetleg:Odyssey - Move Your Body (Extended)? -
#4151 köszönöm,csak sajna nem erre gondoltam,de azért tetszik
de ha esetleg mégis lenne valakinek 94-es ilyen cimű szám
-
Storung #4150 "jorbádimájbádievribádimúvjorbádi" -
Interspar #4149 A let's all chant miatt egy kicsit OFF:
Ha már a Let's all chantnél járunk, akkor muszáj megemlékezni Michael Zagerről, akinek köszönhetjük ezt a dalt, hiszen nélküle soha nem lett volna "jorbádimájbádievribádimúvjorbádi":
Michael Zager Band - Let's all chant -
Storung #4148 Hali!
Ha már Let's all chant, akkor egy igazán használható:Mecanic MC's - Let's all chant (US Club Mix) -
Chris 2000 #4147 Köszi!!!! -
nandika22 #4146 Szép reggelt!
Gondoltam feldobom még indulás elQtt!
Unlimited Nation - Move your body (Energy Dance) 320
Igaz, ez '96os, de lehet erre gondolt. Ha nem akkor bocsi, de remélem azért tetszik majd! Most erre volt csak idQm. A többi is mind megvan (Go!, Look Twice M.O.S., Unit). -
Interspar #4145 ...vagy ha a Let's all chant (Move your body) feldolgozásokat nézzük, akkor még az alábbiak lehetnek (1994 igen termékeny volt ezen a téren):
Ministry of Sound - Let's all chant
Look Twice - Move that body
Go! - Let's all chant (Move your body) -
nandika22 #4144 Az a Move your body lehet tényleg a Unit & Red Bone, vagy pedig az Unlimited Nation - Move your body-ja. Honap lehet feldobom őket, ha lesz időm, mert ballagáson leszek... -
dlajcsi #4143 Nandika22 köszi a zenét.
Említettétek a magyarokat pár napja. Tennék én is hozzá még, ha nem késtem el túlságosan.
Szűcs Judit - It's High Life -
bajusza #4142 Talált, süllyedt.
Zalrobto-nak a dal linkje:
http://musicfond.com/music.phtml?id=135748 -
#4141 az biztos nem,mert 98-as
zalrobto
Ministry of sound egy feldolgozással (let's all chant) vagy a Unit esélyesebb, talán ha lekottáznád a dallamot, könnyebb lenne....... -
Jhon Balu #4140 eiffel 65 szerintem -
#4139 Sziasztok.
keresek egy számot,csak sajna nem tudom az elöadót.
a cime - move your body,1994-es
ha valaki tudna segÍteni??? -
#4138 Szevasztok!
Nandika:Gratula a sok jó zenéért!
A segítségeteket szeretném kérni!Itt egy zene,a cím s az előadó nem biztos hogy jó,mert rákerestem a neten,és nem talált róla semmit!
Szóval!Nekem nagyon tetszik ez a zene,de csak egy agyonhallgatott kaziról tudtam leszedni,s megmutatni nektek!Ha valakinek ismerős lesz,kérem segítsen!Köszönöm!
Tehát a muzsika: S.A.M.- Nataka Safari
Várom a segítségeteket! -
nandika22 #4137 Ööööööööööö....
1996.
Marky Mark - Hey DJ (Extended version) 192
Ezzel a számmal "robbantak" be.... szintúgy '96-ban... Nagy sláger volt!
Garcia - Vamonos (Extended version) 192