40688
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
nandika22 #5696 Na ezt hallgassátok!!!
Amadeus Feat Funky Diamonds - Move your way (Extended mix) 192 -
Phil Stanley #5695 Hello,
igen, megvan maxi cd-n. ha lesz időm este rip-elem és holnap felrakom valahova. -
sultan71 #5694 Szia,
Csak az Extended Club Mix van meg. Neked esetleg a maxi? -
sferike #5693 Sziasztok!
Zoltán Erika Best of válogatása megvan valakinek?
Előre is köszi!! -
Czecsa #5692 Ez is! -
Czecsa #5691 Igaz,hogy ezek 2000 utáni zenék de valami azt súgja,hogy egy-két embernek tetszeni fog(ha nem ismeri)
Dj Lhasa-Misteryous times (Mabra ext.mix)
Gabry Ponte-Geordie (english version)
itt -
Phil Stanley #5690 Hello!
Meg is van a maxi? -
#5689 sziasztok.tudtok nekem ajánlani egy olyan oldalt ahol a 90-s évek video klipjeit letudom szedni,ingyen? -
bajusza #5688 Ez is nagyon jó zene volt. -
#5687 Leila K.- Open Sesame ésMen Behind-How Can I Know? -
vviktor1 #5686 Egy általam korábban (itt is) keresett album:
Captain GQ - Here i come
(hogy ne csak a szám járjon ) -
vviktor1 #5685 Koszönet, és örülök én is az oldalnak, de az extráról sajnos már megvannak a tapasztalatok ilyen téren ezért írtam az előzőt.
Ha hosszú életet akartok neki akkor atw, protect, cwi, esetleg uw amit merek ajánlani és ezt ne vegyétek kötekedésnek ! -
mjocika #5684 Sziasztok! Megint megy az oladalunk, mint Howkeddlee barátunk irta!
Sok szeretettel várunk mindenkit.
Sajna klon oldalt tényleg nem csináltunk, csak napi mentést, amit vissza tudtam volna varázsolni, de ugy gondoltam, hogy egy kicsit más formába öntöm a forumunk felosztását.
Egyébként a tiltás oka nem az extra volt, (hanem valaki nagy valoszinüség szerint lopott linkeket vitt be), s kérésre blokkolták a forumot. a tárhely maga nem szünt meg.
Na erröl ennyit!
Üdv még egyszer, s remélem jo néhányótokkal talákozunk majd itt: eurodancemania90.extra.hu -
#5683 S csak hogy könnyebb legyen odatalálni: Eurodancemania90
Üdv.Csaby -
#5682 Sziasztok!
Eurodancemania oldallal kapcsolatosan:
Sajnos volt 1-2 kedves tag,ami miatt az történt,ami történt!De Ezt többet nem is kommentálnám...
Sajnos próbálta az admin visszatölteni a mentéseket,de valami hiba miatt,ez nem sikerült!Így most újrakezdjük,a kezdetektől ismét... :-(
Reméljük,hamarosan megint a "régi" formánkat tudjuk nyújtani mindenkinek!
Köszönöm,a többiek nevében is mindenkinek a régi feltöltését!Ha még nem ment el a kedve senkinek a feltöltésektől,örömmel venném/vennénk ismételten a munkáját!
Az új cím: http://eurodancemania90.extra.hu/
Köszönöm!Üdv.Csaby
-
#5681 London beat-i’ve been thinking about you
Ice Mc – Cinema; Capella – The Big Beat; Spice Girls - Mama -
#5680 szerintem meg nem az a baj, hogy az extrán van/volt, hanem :
Elképzelhető, hogy egy jóakaró kedveskedett egy "fülessel", illetve hát elég szem előtt volt a statisztikában is.
A fiúkból többet néztem ki, mint hogy adatbázis mentés nélkül veszni hagyták a tartalmat,ami ugyebár csak linkhalmaz volt, így könnyedén visszatölthető lett volna bármelyik tükör oldalra.
Ha belelapozgatsz akár az extrás oldalakba is, nagyon hamar "warez" oldalak tömegét leled ott is,mint mindenhol. -
#5679 Sziasztok!
Ajánlom figyelmetekbe!:-)
Love and Devotion {mix}
Love and Devption
-
vviktor1 #5678 Ennyit az extráról... Még mindíg nem tudják hogy oda nem érdemes tenni semmi warezt
-
#5677 Be jó vóóna, Nagyembertől a Hit-mix of the 90's! Valaki? Mit tudtok, az idén nem lesz Juventus-mix? -
#5676 A multiply-on keresd Astrát -
#5675 Sziasztok!
Ahogy igértem,itt a folytatas!
Magic Affair - Phenomenia:
Love Will Find A Way; On The Other Side
No Escape; Magical Love Affair, Energy Of Light
Ami ezt az albumot illeti nekem sajna picit hiányos.
Ha valaki feltudná rakni a hiányzo számokat,azt megköszönném!
További szép napot mindenkinek! -
Storung #5674 Köszönöm! -
bajusza #5673 Ezt használjátok zenekereséshez:
http://mp3.club.hu -
hosszu72 #5672
Whitney & George 192 -
Storung #5671 Üdv!
Nem annyira 90-es évek de keresném a következő muzsikát: Whitney Houston & George Michael - If I Told You That
Fáradozásaitokat előre is köszönöm! -
bajusza #5670 Na én is onnan szoktam összeszedni a jobbnál jobb zenéket. -
#5669 Adok én is valamit! 2 Raff: dont stop the music(12 inch remix),Ini kamoze- here comes the hotsteper, Darkness-in my dreams.Megtalálod itt!!! -
#5668 Köszönet Leontyn! -
#5667 Magic Affair – Phenomenia albumrol
Break These Chains; The Rhytm Makes You Wanna Dance
Na mára enny,holnap felrakom a többit is.
Joéjt mindenkinek!
Sziasztok! -
#5666 Sequential One – Inspiration Vibes (Airplay); The hits mixed by Oliver Momm
Wish that I had two lives - Piramis
Wish that I had two lives - Piramis:Nemtom ki hogy van vele,de ez a szám nekem igazi klasszikusnak szamit... -
#5665 Bee -7 days & one week; Sash!-Adelante {Original 12 mix} -
#5664 Robert Miles – One & One; Spike – It takes two {deeper love} (radio version)
Letöltésük köteletö! -
#5663 Sziasztok!
Gary Blade – Gimme Your… Thin Line; Mr.Vitamino feat Da Force W’hat I’ve Got -
Leontyn #5662 Two In One - Indian Song (Radio Edit) -
#5661 Gyerekek, gyertek a multiply multiply-ra . Zene minden mennyiségben! -
#5660 Gyerekek én új vagyok itt. Ha lehet kívánni a 2 in 1-tól kérném az Indian Songot. Seholse találom. Szép napot! -
#5659 UGY KAPTAM EN IS:
S.w.a.P. Dance Union - Stand Up (Radio Edit).mp3 -
nyafy #5658 ezer köszönet a zenéért! -
#5657 IN'SANITY - Paradise (Adam-Radio-Mix)(94)