90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Nálam rendesen mûködik minden.
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Felix - Don't you want me
Amúgy sajna tényleg nem találtam meg a korábban említett számokat :-(
http://depositfiles.com/ru/files/167839/MASTERBOY_-_Diferent_dreams_-_.html
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Album: Wonderful World of Edelweiss
1992
Мр3 256 kbps
98,5 MB
01 Starship (Raumschiff) Edelweiss
02 To The Mountain Top
03 Live From The Baumbar
04 Pump You Up
05 Ski Instructor
06 Dancin` White Horses
07 Forest
08 Planet Edelweiss
09 Yodel Selector
10 Wake Up
11 The Kangaroo Theory
12 Space Yodel
13 Beam Me Up
14 Bring Me Edelweiss
http://rapidshare.de/files/28114833/Edelweiss_-_Wonderful_World_of_Edelweiss_-_1992.rar.html
Hátha beindulna újra ez a fórum is, úgy mint a "80-as évek zenéi". Ott igazi bulihangulatú pezsgés van, szinte egész nap. Nekem nagyon tetszik, és az akkori zenéket is kedvelem.
De igazán én is a 90-es évek elején voltam fiatal, és szeretem felidézni az akkori emlékeket. Például:
Junior Flex - Work That Love (euro mix)
Szívesen meghallgatnám mások kedvenceit is!<#vigyor2>#vigyor2>
CD1
01. Rhythm is a dancer - Snap
02. Pump up the jam - Technotronic
03. Mr Vain - Culture Beat
04. This is the way - E-Type
05. Think about the way - Ice MC
06. Get away - Maxx
07. What is love - Haddaway
08. Baby baby - Corona
09. Run away - MC Sar & The Real McCoy
10. I can't stand it - Twenty 4 Seven
11. In command - Rob 'N' Raz
12. It's my life - Dr Alban
13. Wake up - Flexx
14. Dr feelgood - Cool James & Black Teacher
15. Dum da dum - Melodie MC
16. The promise man - Basic Element
17. Trust me - Pandora
18. Dub I dub - Me & My
19. Give it up - Cut 'N' Move
20. Saturday night (be my baby) - Whigfield
CD2
01. Das boot - U 96
02. Move your ass - Scooter
03. No good (start the dance) - Prodigy
04. No limit - 2 Unlimited
05. Omen lll - Magic Affair
06. Pick it up - Herbie
07. Electric - Leila K
08. It will make me crazy - Felix
09. Swamp thing - The Grid
10. Cotton eye Joe - Rednex
11. Show me luv - Robin S
12. Surrender your love - The Nightcrawlers
13. Hold on (tighter to love) - Clubland
14. Happy - Legacy Of Sound (featuring Meja)
15. Missing - Everything But The Girl
16. Ride on time - Black Box
17. Good vibrations - Marky Mark & The Funky Bunch
18. Gonna make you sweat - C & C Music Factory
19. Now that we found love - Heavy D & The Boys
20. U can't touch this - MC Hammer
Nagyon jó hogy nem vagyok egyedül ezel a 90-es évekbeli nosztalgiával. Nagon jó volt, és nagyon jó zenéket csináltak akkoiban. Pl. az emlitett Marky Mark, vagy az akkori kiadású Deep Dance mixek. Mármint nekem zeneileg a kedvencem a 93 - 97 közötti idõszak.<#crazya>#crazya>
Violának elõre is köszönöm a segítõ szándékát, de ezek nem túl közismert zenék, ezért nem hiszem hogy valahol rá lehetne bukkani fórumokon. De bárcsak tévednék, és meglennének ezek a számok.
Találtam egy kis 90-es zenei válogatást.
Absolute Dance Classics 2006
marmint az album
Csak úgy eszembe jutott😊
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Ha eddig még nem tudott segíteni senki, akkor holnap utánnma nézek ennek a 3 számnak, és ha esetleg találok valamit akkor majd belinkelem.
Amúgy a a Story Tv a napokban adta le a 101 ok amiért szeretjük a '90es éveket címû amerikai visszaszámlálós showmûsort, vagy nem is tudom minek nevezzem. A ényeg, hogy nagyon jó volt visszaemlékezni ezekre a dolgokra, eseményekre. Bár tegyük hozzá, azért Magyarországon egészen más dolgokért szerettüka '90es éveket :-)
Példáúl a 90-es évek eleje körül volt divat az úgynevezett "mákkos póló" ami úgy nézett ki hogy apró fekete pöttyös volt az alapszíne a pólónak, és azon felül meg a felirat.<#smile>#smile>
Vagy nemtom volt-e már a "makkos cipõ"<#buck>#buck>
Vagy a KGST piacos kazetták, amik mindíg a naprakész slágereket tartalmazták.<#smile>#smile>
Na jó azért túlzás, hogy a mákkos póló meg a makkos cipõ jó dolog volt, de mégiscsak egy "korszak" volt.<#nyes>#nyes>
Keresek pár zenét a 90-es évek eleje/közepérõl. Olyanok tudnának segíteni, akiknek hatalmas eurodance, eurodisco, eurohouse gyûjteménye van, mert elég ritkaságokról lenne szó.
Pl.: M.C.Tonic & Lizzy D - Get On Up & Dance
Un Disco In Lattina - Always Coca-Cola
Zanzibar - Sukkuleyo
Vagy azt is megköszönném, ha magáról a lemezrõl tudna infót adni.
Egy link is jó lenne a [email protected] címre.
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
1. Mi az igaz, mi a hamis, mi ez a jel, mi ez a kín?
Nem érdekel senkit sem, mégis eljut hozzád, hozzám minden.
Megérint téged, megérint engem, rohanó téli folyók ereimben,
2. Évekre elõre, évekre vissza, már mindent elvettek,
a világ kifosztva.
90-es évek, Isten hozott, 90-es évek, kigyulladok.
Hazafelé egyedül, csendesen rohanó téli folyók ereimben.
3. Most lehet jobb, de így se rossz, 90-es évek, a túl kevés túl sok,
Pedig engem várnak tengerek, pedig engem várnak zöld hegyek.
90-es évek, hagyj engem életben, rohanó téli folyók ereimben.
4. Hol az én percem, régóta várok, jöhet bármi, elindulok.
Európa kezeim rázza, igen minden lezárul nemsokára.
90-es évek, szemem lehunyom, rohanó téli folyók ereimben.
S ez köszön vissza már mindenhol, netszerte, újságokszerte, médiaszerte. Okádék.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
uj csapat melynek neve Maszturbalj
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Sõt, most énis benyögök egy csapatot: FUN FACTORY
Remélem ez a link még él
Van pár klip linkem. Nagyon nehezen szereztem meg ezeket a klippeket, de most tök örülök, hogy végre megvannak<#vigyor2>#vigyor2>Das Modul - Robby roboter