40688
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• Unlimited2
    Hát ez óriási! Feldobtad az estémet! Mintha újra gyermek lennék! Köszönöm!
  • Unlimited2
    Ez-ez!!!!!! Az egész nagylemez!
  • gyorgy74
    Igazán nincs mit... (Off) Talán ez a Szűcs Judit szólt nagy kedvenc!

Klikk.....
  • Unlimited2
    Csapat, akinek annyi, de annyi nagy slágert köszönhetünk!
    Mindig belemegy a bugi a lábamba, ha meghallom valahol!
    Szerintem ehhez nem is kell hozzá fűzni semmit! Úgy jó, ahogy van!

Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.08.31. 17:59:07
  • Unlimited2
    Nagyon szépen köszönöm!
    Én a bakelit hangzásvilágát szeretem. Nem a nyers digitális, van benne lágyság. Olyan analóg, még is tiszta, erőteljes. Nekem soha nem volt lemezjátszóm, vagy is gyermekkoromban nagyszüleimnek, olyan lecsukható fedeles. Szűcs Judit nagylemez szólt rajta. Én csak néztem, hogy forog, rajta van valami és szólt. De, hogy mitől szól, fogalmam sem volt.
    De alig voltam pár éves.
    Nekem, ha egy D.J. bakelitről játszik, az jelenti az igazi D.J.-t. Sokkal jobban tetszik!
  • gyorgy74
    Bizony jó ám... Részemről jobb szeretem a fizikális részét de szigorúan fekete korongról. Fel is töltöttem neked az egyik kedvenc verziómat Vinyl maxi-ról.

Intermission - Piece Of My Heart (Piece Mix)

• reynaud #37341
    DJ Dado zenéi közt a top 3 dal nálam .

3 . DJ Dado ‎– Coming Back (1997)
    2. DJ Dado ‎– Face It (1995)
    1. DJ Dado ‎– Metropolis (1996)

Az első számú zenéje egy synth varázslat,1996-ban, azaz közel húsz évvel ezelőtt ez nagy dobás volt ebben a stílusban.

• reynaud #37340
    De jó ám !

Az albumról Maxi CD-n is kiadott I'll Be Good nálam az egyik favorit !

• Unlimited2
    Nagy kedvencem........................................
  • zalrobto

jó zene
  • DFresh
    Sziasztok!
    Ma előszedtem Bad Boys Blue-Tonight Cd-jét meghallgatni. De jó lemez.
    Belinkelem nektek a szerintem legjobb zenét róla
  • zalrobto
    És egy klasszikus de nem eurodance
    Stakka Bo - Here We Go

és egy remix verzió hát elég megosztó de nekem tetszik ez is

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.08.30. 22:44:27
  • zalrobto
    Naked Eye - Dance All Night

Remek de nagyon
  • zalrobto

Lipstick - I'm A Raver
    na még jobban
  • zalrobto

Tokia - fax me kicsit pörgessünk
  • zalrobto

2015 Geo Da Silva & Saftik - Hey Mr. Dj Get Up (Martik C Rmx)
    remek
  • zalrobto
    Nyugodtan Hát jó lenne gondolj bele mennyi jó lemezt vehetnénk a lottó 5s -ből
    Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.08.30. 21:58:30
  • amaximus
    én már nem rakok be kedvenc számot, jó?
    akik már leszedték és akik még le fogják,na azok sajnos nem olyan szerencsések,mint Te és a hozzád hasonló többi szerencsés! viszont szerencsére itt ma már annyi a 'szerencsés', hogy érdemes lenne összedobniuk egy nyerő 5-ös lottó kombinációt publikusban! kész szerencse lehetne az is!

• zalrobto
    Még szerencse hogy én már igen
    nekem ez a kedvencem róla

Free 2 Night - Music In Your Mind
    Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.08.30. 21:42:45
  • zalrobto
    Én meg most kezdtem gyüjteni őket mint már pár héttel korábban irtam későn érő tipus vagyok
  • zalrobto
    Na akkor nem értem "szinte semmire nem tartom ezeket a lemezeket" akkor engem lehet érdekelne pár belőle én tartanám őket valamire
  • Unlimited2
    Nekem is volt sok lemezem, (számomra sok) de már nem prioritás. Egy pár darab meg is van belőle, de egy részét elajándékoztam, erre, arra vannak. Pedig anno, 35 ezret kerestem, volt, hogy havi 20ezret elköltöttem lemezre. Nem is vagyok rá büszke!
    Jó éjt!
  • Unlimited2
    Én is hallgatok sok más fajta zenét is. Pl. Rap. Vagy Mike Oldfield, vagy Black Box, vagy napjaink napjaink zenéit, pl. Richie Hawtin mixeit.
    De ezek csak hangulatom milyensége miatt. Legtöbbet 90'.
  • reynaud #37324
    A lemezeket én sem azért vásárolom hogy nézegessem a borítót !

Leírtál valamit amivel én nem tudok egyetérteni,ezért kaptál választ,a fórum erre is való hogy ütköztessük a véleményeinket!
    Semmi problémám nincs veled,sőt ez a zenerajongásod kifejezetten szimpatikus!

Nálam 80s italo-disco az első,azután pedig minden ami club zene,legyen az 90s,2000s,de manapság is vannak jó club zenék!
    Nincs két azonos zenei ízlésű ember,de ez így van rendjén!

Helló !
  • Unlimited2
    De, hogy valamiben egyet értsünk!
    A KLF, meg a Haddaway nekem is tetszik!
    Sőt, meg is van és hallgatom, szinte naponta munkába menet, jövet, meg mikor olyanom van.
  • Unlimited2
    Látom nagyon megsértettem lemezgyűjtői mivoltodat!
    Én egy hozzám intézett kommnetre válaszoltam! Nem hiszem, hogy írtam én olyat valaha is, hogy neked, vagy hozzád hasonló embereknek meg kell húzódni valahol! Ha igen, mutasd meg, kijavítom, bocsánatot kérek!
    Én a 90' eurodance, italodance, stb. zenéket szeretem. Amiket Te raksz ki, nekem meg azok a lemezek nem jelentenek sokat! Lehet az értéke 2 millió, akkor sem ér nekem egy forintot sem. Én a zenét hallgatom, nem a lemezt nézegetem. Ha nem tetszik a zene, akkor az számomra egy értéktelen kacat, egy porfogóval több.
    Ezért vagy Te gyűjtő, én meg ezért nem az vagyok. Ilyen egyszerű ez!
    Ismét hangsúlyozom, én egy nekem intézett kommentre válaszoltam, illetve javítottam ki, mert amit írtam sokféleképpen értelmezhető.
    Ha Te ezt magadra vette, hát sajnálom!
    Tényleg nem megbántva írom ezeket!
    Soha senki által kitett, linkelt zenét nem kritizáltam. Ha tetszett, akkor véleményt nyilvánítottam, jót írtam, ha nem, akkor tovább léptem!
    Az, hogy Te egy lemezgyűjtő vagy és mind azt, amit írtam sérelemként élted meg, azt sajnálom!
    Abban igazad van, hogy ha nem lennének gyűjtők, akkor sok jó zene feledésbe merülne, merült volna.
    Nem fogok megharagudni, ha nem mutatsz eurodance zenét, mert soha nem is kértelek, hogy mutass nekem.
    Nekem ilyen Ian Van Dahl zene, sokat nem mond, 12 belőle pont egy tucat! De soha egy árva szóval sem írtam, hogy ez rossz!
    Ahogy írtad is, hogy kinek mi a jó, az szubjektív!
    Minden tiszteletem a tiéd, aki képes lemezekért 10,20,100 ezreket adni.
    Remélem nem bántottalak meg!
    Üdv.:
  • reynaud #37321
    Azt elfelejtettem hozzáírni,egy fájl amit a netről leszed valaki,csak egy értéktelen vacak,de a fizikális korong mindig érték lesz!

Van a gyűjteményemben egy olyan CD album amit alig több mint 10 ezer ft-ért vásároltam anno,jelenlegi értéke több mint 300 ezer ft!
    Nem viccelek!
  • reynaud #37320
    OFF !

Ian Van Dahl - Try

kép2:
  • reynaud #37319
    Végre egy nekem való zene !
  • reynaud #37318
    Idézek tőled : "Én nem gyűjtő vagyok..."

Ha nem lennének lemezgyűjtők akkor ezzel a felfogással nagyon valószínű sok jó zenéről lemaradnál!
    Azokat a zenéket,maxikat,albumokat amiket a neten találsz,valaki, egy lemezgyűjtő megvásárolta,így tudta megosztani!

Az már egy más téma hogy a neten található lossless zenék egy jelentős része valójából mp3,de erről a múltkor ha jól emlékszem egy fórumtársunk írt már.
    Abban viszont biztos lehetsz ha valaki home képpel rakja fel a zenéjét az hiteles és valóban olyan minőség amilyennek jelöli!
    Szóval ne hogy már azoknak kelljen itt szerényen meghúzniuk magukat akik sok pénzt költenek,költöttek lemezekre!

Az pedig hogy te mit tartasz zenében értéknek és jó zenének az egy dolog,privát dolgod,de el kell fogadnod lehet mások az általad mutatott zenéktől nem jönnek lázba!
    Ezek az eurodance maxik nálam ömlesztve vannak,szinte semmire nem tartom ezeket a lemezeket,ezért mutattok inkább érdekesebb darabokat akár a 2000s évekből is!

Remélem nem sértődsz meg ,és tudok ,tudnék rengeteg 90s eurodance maxit mutatni ,de nem fogok,igaz most kivételt teszek,de csak mert Haddaway !

Haddaway - Life (Ez egyik legnagyobb 90s zene)

Kép2:

• Rita79
  • Unlimited2
    Igaz, hogy nem abból a gyors fajtából van, de jó kis nóta, igazi klasszikus.
    Tormesz barátom is nagyon szereti!
    Jól emlékszem?
  • tormesz
    Köszi a múltkori Paradox nótát,hogy feltetted
    nagyon patent
  • amaximus
    az enyémet biztos nem, én csak jót mosolyogtam az előttem szólok reakcióin, mondjuk az albumot csak emiatt raktam fel, ezzel viszont ma valakik jól jártak.
  • Unlimited2
    Látom nagyon felkorbácsoltam a hangulatot a megjegyzésemmel!
  • amaximus
    Én meg akkor még halkabban jegyzem meg, hogy ennek örömére feltettem ezt a tényleg remek CD-R (írott cédé) albumot lossless flac-be azoknak a eurodance rajongóknak, akik anno elmulasztották vagy hátrányosabb helyzetük miatt nem jutottak hozzá a megfelelő formában.
    Az érdekes orgánumú Ira Vain hangja remekül passzol a stílushoz is és hát szerencsére másfelé is megállta a helyét.

ALBUM FLAC LOSSLESS DOWNLOAD

T01 Free 2 Night - Stay the Same
    T02 Free 2 Night - Free Tonight
    T03 Free 2 Night feat. B.P. - Lost Control
    T04 Free 2 Night - Rise Up
    T05 Free 2 Night - Music in Your Mine
    T06 Free 2 Night - Against the Wind
    T07 Free 2 Night - Under the Sun
    T08 Free 2 Night - Sweet Lies
    T09 Free 2 Night - Memories
    T10 Free 2 Night - Power in Your Heart
    T11 Free 2 Night - Life is Love
    T12 Free 2 Night - Unity
    T13 Free 2 Night - Under the Sun (extended remix)
    T14 Free 2 Night - Rise Up (Hypothetic remix)
    T15 Free 2 Night - Life is Love (Da Mask remix)
  • gyorgy74
    Halkan jegyzem meg hogy meg van...Mondjuk nekem ez a dal tetszik róla!

• tormesz
    Dr alban plastic smile

• zalrobto
    Hát van nálam nagyobb gyűjtő is nem is kevés itt a fórumon is viszont én is hallgatom őket minden nap ,de nehéz mert annyi jó zene van hogy nem tudok mindet egyszerre

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.08.30. 10:51:55
  • Unlimited2
    Meghallgattam! Tényleg nagyon klassz nóta! Nem ismertem egyáltalán. Szeretem az ilyen ismeretlen csapat zenéit, ami jó is! Igaz, én keveset találok ilyet, kevés tetszik belőle.