40689
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#9540 nekem is van jopár,de inkább a 90's évekböl. -
Diszkókirálynő #9539 Halihó, újra itt vagyok!:)
nekem rengeteg kedvencem van, fel sem tudnám sorolni:)
felrakok néhányat, íme az első!
La Boushe: All I want
kód: http://www.speedyshare.com/308737586.html -
#9538 Viszont egyre jobban tetszik. -
#9537 Hmm.... -
rockyscsajszi #9536 A barátomnak kellene Sub bass Monstertől az sbmx Album!!! ha megvan akkor légyszi küldjétek el!! köszi!!! -
rockyscsajszi #9535 http://youtube.com/watch?v=8d3qLlzFZfg de ha lehet ebbe a verzióba kellene!!! köszi!!! -
#9534 Vagyis neked.sry nandika. -
#9533 Parancsolj.Egyébként meg nincsmit.
Cutting Crew - (I Just) Died In Your Arms Tonight -
#9532 hi Dj! -
#9531 csak az első kérésednek tudok eleget tenni:
Quasimodo - All I Want Is You (Ovation Club Mix).mp3 -
#9530 Derüs stét. -
rockyscsajszi #9529
Cutting Crew-(I Just) Died in your Arms tonight-ot valaki elküldené nekem?
köszi!!!
-
nandika22 #9528 Erről beszéltem! Ez a változat kellene, bocsi, lehet nem ez az "Ovation club mix"... Itt van, de sajna ez elég gyatra minőség... Max arra jó, h meghallgasd... Én egyszerűen nem találtam sehol a neten....
Quasimodo - All i want is you
Segítsetek... -
#9527 igazán nincs mit, ezért vagyunk itt. -
infracore #9526 Atisha - Secret Of The Night (Extended Version)
Factual Beat - I Believe (Dance Club Mix)
Intermission - Piece Of My Heart (Single Mix)
Missing Heart - Wild Angels (Voiceless Angels)
Stanley Foort - Heaven Is Here (Club Mix)
-
Drachoo #9525 Nagyon köszönöm mindenkinek ez a szám az, letöltöttem mindkettőt! :D Nagyon rég kerestem már! :) -
hosszu72 #9524
Ex-It - Body Talk (Radio Video Mix) 320 -
Leontyn #9523 Remélem ez az, van még egy MAXI VERZIO de az ugyan ez csak hosszab.
Ex-It - Body Talk (Radio Edit) -
Leontyn #9522 Megvan, csak nincs a gébe,mindjárt elökeresem. -
Drachoo #9521 Sarobee azért nagyon köszönöm a fáradozásod! :) -
Drachoo #9520 Sajna nem. Ex-It - Body Talk a szám, csak az eredeti kéne, nem a mixelt... :) -
#9519 akkor ez nem nyert... -
#9518 Ez nem lassú, de a címe bodytalk és 1995-ös. Lehet ez az, vagy vmi feldolgozás de akkor is egy előrelépés ha az utóbbi...
Talk 2 U - Bodytalk -
Drachoo #9517 Leontyn: Esetleg ha megtalálod az original verziót nagyon megköszönném ha üzennél! -
nandika22 #9516 Sziasztok!
Ezt szeretném, de NAGYON! :):) Quasimodo - All I Want Is You (Ovation Club Mix) (5:28) -
Drachoo #9515 Szia!
Szerintem ez volt az, csak nem Ragga mixelésben! XD Nagyon köszi, majd megpróbálom megtalálni original verzióban. -
Leontyn #9514 Szia!Én szerintem ez 1996-os!
Ex-It - Body Talk (7'' Ragga Beats Mix) -
Drachoo #9513 Közben kiderült, hogy a Imagination-Body Talk című számának a feldolgozása volt. Esetleg tudja valaki az előadót? -
Drachoo #9512 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Keresek egy 96-98 körüli számot. Nem ismerem sem az előadót, sem a címet... :( Ha emlékeim nem cslalnak egy viszonylag lassú zene volt és a refrén: "body talk". Egy lágy nő hang énekelte... :) Na ez szép leírás lett, de hátha ráismer valaki. Sokat nyomták diszkóban és rádióban.
Előre is köszi a segítséget! -
MrSister #9511 Talán, lehet, nem biztos. De ha mégis... -
#9510 Ez lenne az?
Cutting Crew-(I Just) Died in your Arms tonight -
#9509 Sziasztok.
Keresem a
DOOBIE BROTHERS - Listen To The Music 1994-es remix maxiját
vagy arról egy tracket.[szuper jó remix, azt hiszem akkor turbósították fel a Long Train Running című dalukat is]
Előre is köszi. -
Ricardo Snip #9508 nem a Dj.Panda az , az megvan nekem is
-
rockyscsajszi #9507 ja és a dirty dancing 2 zenéi is jók lennének!! köüszi!!! -
rockyscsajszi #9506 valakinek nincs meg az a zene amelyik a magyar zene alatt megy? az a régi szám???nem tuddom a címét!!! légyszi ha valakinek megvan akkor elküldené? http://youtube.com/watch?v=8d3qLlzFZfg köszi!!! -
rockyscsajszi #9505 mmár nem fontos köszi rendesek vagytok!! -
rockyscsajszi #9504 köszi szépen a g-playt sehol nem találtam!! légyszi ha van valakinek az ess esőn kívül még számuk akkor küldje el légyszi!! Köszi!! -
apollo13 #9503 Még mindig keresem:
Eric a viking - DJ Bubo
Magic Kefir - Csak Fúj (Tech Mix)
Dub Train - Pam Pam -
#9502 A svédek tudnak valamit!!!! -
#9501 O.k.Holnap!Ha nem baj!Nekem sincs ömlesztve,de próbálkozom!Mint már említettem anno:E-type,Basic Element fajta stílusban minden ami eurodance!