90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

zalrobto
köszönöm,csak sajna nem erre gondoltam,de azért tetszik
de ha esetleg mégis lenne valakinek 94-es ilyen cimû szám
<#wave>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

"jorbádimájbádievribádimúvjorbádi"<#vigyor><#vigyor>

A let's all chant miatt egy kicsit OFF:

Ha már a Let's all chantnél járunk, akkor muszáj megemlékezni Michael Zagerrõl, akinek köszönhetjük ezt a dalt, hiszen nélküle soha nem lett volna "jorbádimájbádievribádimúvjorbádi":

Michael Zager Band - Let's all chant
Hali!

Ha már Let's all chant, akkor egy igazán használható:Mecanic MC's - Let's all chant (US Club Mix)

Köszi!!!!
Szép reggelt!

Gondoltam feldobom még indulás elQtt!

Unlimited Nation - Move your body (Energy Dance) 320

Igaz, ez '96os, de lehet erre gondolt. Ha nem akkor bocsi, de remélem azért tetszik majd! Most erre volt csak idQm. A többi is mind megvan (Go!, Look Twice M.O.S., Unit).

...vagy ha a Let's all chant (Move your body) feldolgozásokat nézzük, akkor még az alábbiak lehetnek (1994 igen termékeny volt ezen a téren):

Ministry of Sound - Let's all chant
Look Twice - Move that body
Go! - Let's all chant (Move your body)
Az a Move your body lehet tényleg a Unit & Red Bone, vagy pedig az Unlimited Nation - Move your body-ja. Honap lehet feldobom õket, ha lesz idõm, mert ballagáson leszek...

Nandika22 köszi a zenét.

Említettétek a magyarokat pár napja. Tennék én is hozzá még, ha nem késtem el túlságosan.
Szûcs Judit - It's High Life <#buck>

Talált, süllyedt.

Zalrobto-nak a dal linkje:

http://musicfond.com/music.phtml?id=135748

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Dióka
az biztos nem,mert 98-as

zalrobto

Ministry of sound egy feldolgozással (let's all chant) vagy a Unit esélyesebb, talán ha lekottáznád a dallamot, könnyebb lenne.......<#eplus2>

eiffel 65 szerintem

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

zalrobto
Sziasztok.
keresek egy számot,csak sajna nem tudom az elöadót.
a cime - move your body,1994-es
ha valaki tudna segÍteni???<#integet2>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Howkeddlee
Szevasztok!

Nandika:Gratula a sok jó zenéért!

A segítségeteket szeretném kérni!Itt egy zene,a cím s az elõadó nem biztos hogy jó,mert rákerestem a neten,és nem talált róla semmit!
Szóval!Nekem nagyon tetszik ez a zene,de csak egy agyonhallgatott kaziról tudtam leszedni,s megmutatni nektek!Ha valakinek ismerõs lesz,kérem segítsen!Köszönöm!

Tehát a muzsika: S.A.M.- Nataka Safari

Várom a segítségeteket!

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Ööööööööööö....

1996.

Marky Mark - Hey DJ (Extended version) 192

Ezzel a számmal "robbantak" be.... szintúgy '96-ban... Nagy sláger volt!

Garcia - Vamonos (Extended version) 192

Igaz ez 2001 áprilisi, de sztem megér egy misét... 😊

Shortie vs Black Legend - Somebody (Sharam Jey Vocal Mix) 256

Breki33
Key Biscane - Rhythm is a Dancer verzió szerintem a legjobb
Jóestét mindenkinek!

Howkeddlee köszi a Powerpackot!

STANLEY FOORT-love makes the world go rounds(128)
Sajnos gyenge minõség, de jó zene.
Lentebb láttam, hogy bejön neked a SNAP. Volt réges-régen a Rhythm Is A Dancer-nek egy különleges mixe kazettán, de persze már nincs meg a kazetta sajnos. Így részletet sem tudok mutatnibelõle. <#szomoru1>
Amit eddig sikerült kideríteni, az nem Purple Hazed Version, és nem 12" mix. Van esetleg valami ötleted ezzel kapcsolatban? Vagy valakinek?

Olyanokat keresnék, hogy:Baby Roots - No woman, no cry és KGM(?) - More than a woman. Ha van valakinek azt nagyon megköszönném...

Ne fogd vissza magad...<#smile>

Hát nekem Digital Scream-zQl csak egy van.... Igaz ez is bakelites... 😊

Digital Scream - Hé várj (Gold mix) 320

Amúgy 90es magyar.... Hmm. Azért nekem eszembe jut, mondjuk az Alvajárók, amikor még tudott normális zenét is csinálni homoKozsó... (Induljon a tánc, Crazy Dance, Extázis..)... Meg ugye a Náksi Attilla vezette Soho Party.... stb...
Lehet teszek is fel belQlük...

Howkeddlee
Köszönöm a Jackot!
Másnak más verzióban esetleg??

Addig egy kis C-Block: Keep N Moving & Shake Dat Azz

(A Shake Dat Azz nótának,érdekes és jó a zenei alapja!!Érdemes meghallgatni!)

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Howkeddlee
S ha már remix,akkor itt van egy!(Remélem,hogy ez még nem volt...)

Snap-The Power (Power 12'' Remix) Laza 8 percben!

A magyar zenékrõl nekem még eszembe jut a Digital Scream nevû nagysikerû formáció. Én ugyan nem voltam törzsrajongója a csapatnak, de két dalukra emlékszem, és mindkettõnek a zenei alapja csórás volt.
Az egyik daluk (sajnos a címét elfelejtettem) a Fun Factory - Groove me zenei alapjára készült, egy másik daluk a "Vörös Dögös" meg a Basic Element - Move me címû dala volt.
Hokkedili! 😊

The 1st:

Michael Jackson - Smooth Criminal (Extended Dance Mix) 256

The 2nd:

Antonie Clamaran & Michael Jackson - Get a smooth criminal BOOTLEG 192

Én ennyivel tudtam hozzájárulni az örömödhöz.. Rem sikerült!

Hali!

Én a magam részérõl nagyon szépen megköszönném, ha pakolnál magyar muzsikákat...
Konkrét elképzelésem nincs, de az igazán bulizós nótákat szívesen venném...

Howkeddlee
Szevasztok skacok!

Mindenkinek köszönöm a frankó zenéket,nagy királyok!
Amúgy nagyon bírom a zenék különbözõ,általában hosszabb verziójukat!Épp ezért hálás is vagyok a zenékért!
E zenét keresném minél több verzióban!Aminek van,ide vele... <#vigyor>

Michael Jackson - Smooth Criminal (Instrumental)

Mivel magyarok nem nagyon kerülnek, gondoltam teszek egy párat, nagyrészt ezek is maxiról vannak grabbelve... ha van igény, körülnézek még ilyenekben...

Nos:

Hoffer Dani - Padlógáz (Dance mix) 320

Hooo Rux - Jó A Lány (Dance Radio Mix) 320

Van még ilyen, de ha nem tetszenek, maradhatunk a külföldieknél...

Howkeddlee, köszi szépen! Olvastam a privit!!! <#worship>

Techno Cop - The Vision nincs meg valakinek? Elég ritkaság...
Parancsolj!

Masterboy - Feel the heat of the night (Special Maxi Power Mix)

Igaz, csak 192es, de ez is eredeti maxiról van grabbelve...

Interspar!q

Pár perc és jön a Masterboy...

Ha már a Masterboynál járunk, nincs meg valakinek az a Feel the heat of the night verzió, amiben pánsípszerû hangszerrel játsszák a fõ témát?

kalyhacsu

Habtajtékos tarélyos baknyó!!!Csak,mert az indiánok sosem győznek!

kalyhacsu
Köszi!!!Bíztam benned!!!<#eljen><#eljen><#worship>

Habtajtékos tarélyos baknyó!!!Csak,mert az indiánok sosem győznek!