90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De lehet, hogy ez:Maxx - Move your body (airplay mix) 320
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
de ha esetleg mégis lenne valakinek 94-es ilyen cimû szám
<#wave>#wave>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Ha már a Let's all chantnél járunk, akkor muszáj megemlékezni Michael Zagerrõl, akinek köszönhetjük ezt a dalt, hiszen nélküle soha nem lett volna "jorbádimájbádievribádimúvjorbádi":
Michael Zager Band - Let's all chant
Ha már Let's all chant, akkor egy igazán használható:Mecanic MC's - Let's all chant (US Club Mix)
Gondoltam feldobom még indulás elQtt!
Unlimited Nation - Move your body (Energy Dance) 320
Igaz, ez '96os, de lehet erre gondolt. Ha nem akkor bocsi, de remélem azért tetszik majd! Most erre volt csak idQm. A többi is mind megvan (Go!, Look Twice M.O.S., Unit).
Ministry of Sound - Let's all chant
Look Twice - Move that body
Go! - Let's all chant (Move your body)
Említettétek a magyarokat pár napja. Tennék én is hozzá még, ha nem késtem el túlságosan.
Szûcs Judit - It's High Life <#buck>#buck>
Zalrobto-nak a dal linkje:
http://musicfond.com/music.phtml?id=135748
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
zalrobto
Ministry of sound egy feldolgozással (let's all chant) vagy a Unit esélyesebb, talán ha lekottáznád a dallamot, könnyebb lenne.......<#eplus2>#eplus2>
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
keresek egy számot,csak sajna nem tudom az elöadót.
a cime - move your body,1994-es
ha valaki tudna segÍteni???<#integet2>#integet2>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Nandika:Gratula a sok jó zenéért!
A segítségeteket szeretném kérni!Itt egy zene,a cím s az elõadó nem biztos hogy jó,mert rákerestem a neten,és nem talált róla semmit!
Szóval!Nekem nagyon tetszik ez a zene,de csak egy agyonhallgatott kaziról tudtam leszedni,s megmutatni nektek!Ha valakinek ismerõs lesz,kérem segítsen!Köszönöm!
Tehát a muzsika: S.A.M.- Nataka Safari
Várom a segítségeteket!
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
1996.
Marky Mark - Hey DJ (Extended version) 192
Ezzel a számmal "robbantak" be.... szintúgy '96-ban... Nagy sláger volt!
Garcia - Vamonos (Extended version) 192
Shortie vs Black Legend - Somebody (Sharam Jey Vocal Mix) 256
Howkeddlee köszi a Powerpackot!
STANLEY FOORT-love makes the world go rounds(128)
Sajnos gyenge minõség, de jó zene.
Lentebb láttam, hogy bejön neked a SNAP. Volt réges-régen a Rhythm Is A Dancer-nek egy különleges mixe kazettán, de persze már nincs meg a kazetta sajnos. Így részletet sem tudok mutatnibelõle. <#szomoru1>#szomoru1>
Amit eddig sikerült kideríteni, az nem Purple Hazed Version, és nem 12" mix. Van esetleg valami ötleted ezzel kapcsolatban? Vagy valakinek?
Digital Scream - Hé várj (Gold mix) 320
Amúgy 90es magyar.... Hmm. Azért nekem eszembe jut, mondjuk az Alvajárók, amikor még tudott normális zenét is csinálni homoKozsó... (Induljon a tánc, Crazy Dance, Extázis..)... Meg ugye a Náksi Attilla vezette Soho Party.... stb...
Lehet teszek is fel belQlük...
Másnak más verzióban esetleg??
Addig egy kis C-Block: Keep N Moving & Shake Dat Azz
(A Shake Dat Azz nótának,érdekes és jó a zenei alapja!!Érdemes meghallgatni!)
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Snap-The Power (Power 12'' Remix) Laza 8 percben!
Az egyik daluk (sajnos a címét elfelejtettem) a Fun Factory - Groove me zenei alapjára készült, egy másik daluk a "Vörös Dögös" meg a Basic Element - Move me címû dala volt.
The 1st:
Michael Jackson - Smooth Criminal (Extended Dance Mix) 256
The 2nd:
Antonie Clamaran & Michael Jackson - Get a smooth criminal BOOTLEG 192
Én ennyivel tudtam hozzájárulni az örömödhöz.. Rem sikerült!
Én a magam részérõl nagyon szépen megköszönném, ha pakolnál magyar muzsikákat...
Konkrét elképzelésem nincs, de az igazán bulizós nótákat szívesen venném...
Mindenkinek köszönöm a frankó zenéket,nagy királyok!
Amúgy nagyon bírom a zenék különbözõ,általában hosszabb verziójukat!Épp ezért hálás is vagyok a zenékért!
E zenét keresném minél több verzióban!Aminek van,ide vele... <#vigyor>#vigyor>
Michael Jackson - Smooth Criminal (Instrumental)
Nos:
Hoffer Dani - Padlógáz (Dance mix) 320
Hooo Rux - Jó A Lány (Dance Radio Mix) 320
Van még ilyen, de ha nem tetszenek, maradhatunk a külföldieknél...
Techno Cop - The Vision nincs meg valakinek? Elég ritkaság...
Masterboy - Feel the heat of the night (Special Maxi Power Mix)
Igaz, csak 192es, de ez is eredeti maxiról van grabbelve...
Pár perc és jön a Masterboy...
Habtajtékos tarélyos baknyó!!!Csak,mert az indiánok sosem győznek!