90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MÉg ezt találtam!
http://www.speedyshare.com/683593458.html
http://www.speedyshare.com/526713827.html
Splash - Dub I Dub (Nincs szükségem rád).mp3
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Beat System - Stay With Me 320
Radiorama - It's A Lonely Wait''1995''
1-2 Jo Zene!
Had - Spirit Of The Night (Variation Maxi Night Mix)
Ketty Db - You Can Take Me (Euro Maxi Mix)
Ko-Ko - Open Your Eyes (Maxi Mix)
És 1-2 Ismert Zene Jo Mixekbe!
Major T - I Can Only Give You My Heart (Maxi Mix)
Free, The - Lover On The Line (Maxi Offbeat Mix)
Pharao - World Of Magic (Land Of Unity Maxi Mix)
JO ZENÉZÉST MINDENKINEK
Keresem:
SAMIRA- WHEN I LOOK INTO YOUR EYES
DOUBLE YOU VS. SANDRA CAMPUS- BECAUSE LOVING YOU
MR JAM- THE SHINING IS LIGHT
2 BROTHERS ON THE 4TH FLOOR- DO IT
BEAT SYSTEM- STAY WITH ME
Ha megvan valakinek meg köszönném ha feltenné.<#worship>#worship>
Tacsko555 nagggyon köszi a maxit. <#eljen>#eljen>
Vigos, nem ismertem edig az általalad prezentált Mai Tai-t. De jó zene, köszi hogy felraktad.
Most rohannom kell dolgozni sajnos. <#wave>#wave>
HA VALAKINEK VALAMI MAXI KELLENE AZ IRJON S HA MEGVAN AKKOR TESZEM IS FOL!!!!!!!!!!!!!!!
"MELINDA" VALAKINEK NINCS MEG???????????
Megatronic - In To The Fire (1994 MAXI)
Megatronic - Power Of Dancing (1994 MAXI)
EZ PEDIG VIGOS -NAK HA VELETLENUL NINCS MEG:
Magik Force - Body & Soul (1996 MAXI)
The Kinky Boyz - In The Night.mp3
Eu-jheene - This Is The Night (Radio Edit).mp3
Nyafy! Köszi a segítséget, és a zenét. (Bushman) Szuper zene, nemhiába 90's. <#crazya>#crazya>
Vigos! A Zanzibar nekem is kazettán van meg.Viszont ezt a Mai Tai - Never, Never-t még szerintem nem hallottam. Felraknád ide, hogy meghallgathassam? Köszi.<#integet2>#integet2>
A kisfilm közben ez a zene szám fut felraktam szerintem nagyon tuti kjis zenebona! hallgasd szeretettel!
Bushman-No One Else
http://www.speedyshare.com/562397457.html
És Íme Extended mixben is!
Bushman-No One Else (Extended Mix)
http://www.speedyshare.com/730941357.html
<#hawaii>#hawaii>
Ugyanugy mint a Mai Tai - Never, Never! De ezeket jó minõségben nem találom.
Ha valaki felrakná örök hála!!!
Szuper zenék az éterben mint mindíg. <#vigyor2>#vigyor2>
Vigos! A Zanzibart honnan ismered? Még eredetiben hallgattad anno, vagy itt találtál rá a fórumon?
Más. Esetleg meg tudná valaki mondani, milyen zene szól a kisfilm közben? arabok
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
-Savage - Don't You Want Me (Extended Mix)
-Savage - Don't You Want Me (Radio Edit)
-Stanley Foort - Heaven Is Here (Extended Version)
-Stanley Foort - Love Makes The World Go Round (World Love Mix)
Junior Vasquez-House of joy(Radio Vocal Mix)/1997/<128>128>
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
X-Pression:This is our Night,
X-Pression:Come On,
Savage😄on't you Want me
Stanley Foort:Heaven is Here,
Elõre is Köszönöm!!
Nemtudom lehet-e itt zenét kérni? De nincs meg valakinek esetleg Jr Vasquez - House Of Joy címû száma? Már mindenhol kerestem, de nem találom.
Bajuszati: Nekem sajna Nika dala csak ebben a pörgõs Diavolo verzióban van meg... Vagy mire gondolsz?
Ez ha még kell,letudod tölteni mégegyszer. (az 5398hsz-ben még ott a link, s él is!)
Ha tévedek, tévedtem, akkor bocsánatod kérem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bif Naked - Space Man(128)
Cabballero - Hymn (128).mp3
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ilyen pl. a Scooter Megamix 2000...
A keverésekhez a kezdetektõl kezdve használtam:
- Windows Hangrögzítõ (!!! - aki ismeri, tudja milyen nehéz dolog)
- Tracktor 1.0
- Creative Wave Studio 4.0
- Sony SoundForge 7.0 majd 8.0
- Sony ACID 4 majd 6.0a
- T-RackS 24
Shygys - Dübörög a zene
Shygys - Vágyom rád
Splash - Nincs szükségem rád
Splash - Tedd fel a kezedet
Howkeddlee: Ha nem gond, Nika számát kérném újra, eredeti verzióban.