40689
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Diszkókirálynő #13540 Szuper zenék! -
#13539 Sziasztok! Jamal - Up & Down ez kellene! Köszi! -
EuroMage #13538 Szívesen, rengeteg klassz maxi van, lehet miből szemezgetni. -
#13537 félelmetes lehet! 20MB egy maxi cd anyaga
ja és max 4-5 KB/mp-vel jön! 1óra 20 perc a 20 mega.... -
#13536 Anno a 90's évek elején volt az A3 televizio és annak a müsorvezetöje Márton Csaba csinált egy számot: MCS TURBO ÉS LUFIKA-Állat zene ismerös vkinek vagy megvan? Köszi -
friendh2 #13535 Köszi,nagyon szeretek az ilyen oldalakon mazsolázni. -
#13534 Britney Spears Instrumental mixek - némelyik száma így jobb, mint vokál verzióban.
Természetesen, csak rajongóknak! Mert ugye, a kommersz hip hop nem idevaló.
-
#13533 Mariah Carey fun oldal - ingyen reges
-
EuroMage #13532
Ajánlom figyelmetekbe az oldalt:
http://eurofunteek.blogspot.com/
-
EuroMage #13531 Sziasztok!
Egy kötelező darab egy nagyon jó remixben:
C.B. Milton - Open Your Heart (Hardbeat Remix)
-
#13530 egy kis zene vegyes bitráta
Cool_and_Cool_feat_O_-_Can_You_See_The_Night
Cool_And_Cool_-CanYouSeeTheNight_AlternativeDanceRmx
Out_Of_Mind-Show_Me__Your_Magic_Side___Original_7_Radio_Edit
Hydrophobia-FeelingsAndMemories
B_Master_J_-_Feel_The_Groove
BASIC_ART_-_You_Better_Stop
Bit-Max_-Dance__Just_Dance_For_Me
Black_House_-_That_Is_Really_Mine
Clubringer_-_Sound_Of_My_Dream__Euro_Radio_Mix__Poison_Beat
FLO_-_Stay_With_Me
Dena_Bass_-_If_You_Were_Mine
Digital_Boy_-_Dig_It_All_Beat__Serdica_Remix
Exdream_-_Fight_Fire_With_Fire
Debbie_K_-_Standing_Here__Serdica_Rap_Remix
Hysteria_-_Something_About_You
Ice_Mc_And_The_Pink_-_Searching_For_Love__Extended_Mix
további szép napot[img]https://media.sg.hu/forum/posts/2009_01/beer.gif[/IMG -
#13529 "Van a régi időkböl 1980-tol 2000-ig egy 400db-os 90 perces kazetta gyűjteményem ami első felvételes lemezröl ill. cd-röl."
én hülye, még a 94 körül megszabadultam az összes kazimtól a digitálisra való átállás jegyében, persze azóta sem találkoztam pár száz számmal....bedigizni elég monoton meló, de én már százszor megbántam,hogy nem tettem meg.talán még neked sem késő,amíg még tartja a mágnesesség valamennyire a hangot....!ahogy enged,sajnos úgy fog zajodosni is.én már a helyedben elkezdenék a témával komolyabban foglalkozni vagy örökre hagyni.
a másik téma meg csak egy alázatos kérés volt. -
#13528 Köszönöm, hogy gondoltál rám!
Valóban szeretem az instrumental mixeket. Le is csusszantom, otthon pedig megnézem, mit lehet vele kezdeni :)
-
#13527 Pontosan én is így teszek.
Vagyis nem gyűjtögetek albumokat. Ha valami egy tizenöt track-es albumból
nem teszik, gondolkodás nélkül megy az az egy két szám a kukába.
Mondjuk olyat szoktam csinálni hogy Best off Fancy,B.B.B., stb
Szintén a single számokat gyűjtöm.
Az évek során így lett elég tekintélyes gyüjteményem belőle.
De hátra van még egy nagy falat amihez nem nagyon fűlik a fogam belekezdeni.
Van a régi időkböl 1980-tol 2000-ig egy 400db-os 90 perces kazetta gyűjteményem ami első felvételes lemezröl ill. cd-röl.
És ezen olyan zenék vannak többnyire ami biztos hogy CD-re még nem tudtam kimenteni.
Neki kellene állnom begyűjteni őket, de ha ránézek a mennyiségre ami itt van mellettem a polcon,mindíg el megy tőle a kedvem.
Köszi a figyelmeztetést ezentúl a verzió-val csinnyán bánok.
IMYke!
Hátha ezt még nem ismered,mivel szereted az instrumentál verziókat.
Hátha tudsz kezdeni vele valamit.
BASS BROSS - BOYS ( INSTRUMENTAL MIX )
Majdnem Sabrina -
#13526 ja és köszike a verziókat!bár az ebben a csomagban nem szereplő "Klubbstylerz" verzió még belefér a legjobbakba! -
#13525 szegény!nem is tudom, mennyit kell szenvedned azzal a sok dvdnyi anyaggal!
de persze tudom, hogy azért fárasztó a leválogatás, viszont sajna ez ilyen ügy. én is olyan gyűjtő vagyok, hogy nem érdekelnek a komplett maxik vagy albumok, sorozatok, kizárólag csak azokról a legjobbak (azaz a nekem legjobban tetszők, így örülök, hogy te sem tartod meg,ami végülis trágyalé),ami nálam a tapasztalatok szerint 10%-os megtartási arány jelent. így elképzelheted, hogy ha jelenleg van kb. 12ezer leválogatott számom, akkor azt az évek alatt minimum 120ezer zenéből válogattam le, de egyébként jóval többől. Ez több terabájtnyi szemetet jelent....amit emiatt szerencsére nem kell tárolnom már sehol sem.
Már csak kb. 6ezer számot kell leválogatnom (tehát nagyjából 5400 biztos a szemétdombon végzi) és "végre" egyenesbe kerülök! aztán kicsit pihenek és megpróbálok nem letölteni...
más: lehet egy publikus privát nyelvtani kérésem hozzád? ha nem nagy fáradtság, a "versió"-t írd már verziónak,mert ahányszor így írod (és én elolvasom), mindig kiráz a hideg! -
#13524 Egy ilyen DJ haver jól jönne nekem - mármint, aki 2-3 DVD-t megtölt nekem, hogy válogassak [az olyan 7-900 szám körül lehet...] -
#13523 Van egy DJ haverom aki azzal " szórakozik" hogy havonta megdob két három DVD-nyi ilyen zenékkel.
Általában egy számnak 6-8 versiója található meg rajtuk, ebböl kell kiválogatnom a legjobbakat.Többnyire sikerülni szokott.
Ezzel csak az a baj hogy kénytelen vagyok mindegyik versióba belehallgatni
Mert jártam már úgy hogy egy zenének volt 7 versiója értékelhetetlen, és volt rajta egy olyan hogy majd le estem a székről olyan jó volt,szintén abból az alapból.
Klubbingman feat Trixi Delgado - Revolution ( We call it ) legjobb négy versiója. SZVSZ.
DOWNLOAD -
Iggy #13522 Klubbingman Feat. Trixi Delgado - Ride On A ''Love'' Train (7'' Edit) -
nandika22 #13521 Eiffel 65 - Move your body (Club mix) meglenne valakinek? Esetleg egy 320as.... -
#13520 Tuudom, hogy ez már több a soknál, de INVIDIA esetleg valakinek??
Ezt nem is ismerem. -
#13519 + ezt esetleg
és ez??
talán nem lesz több! -
#13518 ezt keresném jó minőségben -
#13517 ugye, mondtam,hogy hosszú!
az eddigi 3ból ez jön be a legjobban nekem, köszike. (és még valós 192-es is, nagyon fasza)
ahogy nézegettem, ebből vagy ezer remixet csináltak. milyen lehet a legeredetibb eredeti?
-
Diszkókirálynő #13516 Sziasztok!
Egy kis zene -
#13515 Tényleg rohadt hosszú.
Három hibát is vétettem benne.
Klubbingman feat. Beatrix Delgado-Ride On A White Train -
#13514 Az én kedvenc versióm se maradjon ki.
Klbbingman feat.Beatrix Delgado - Ride on a wite ( Nomansland Remix ) 192-es 6:42 -
#13513 ez a verzió se rossz!köszkke
sajnos ez egy nagyon régi mp3 kódolóval (annak is a gagyibb verziójával) készült felvétel (fingom sincs,ki használ még olyan progit,ami ezt az encodert használja), így a 320as bitráta ügyileg ugyan valós(te jól írtad), de sajnos minőségében a 8-9 évvel korábbi többségi szinteket tükrözi, ami csak egy bármelyik más 128asnak felel meg, centire pontosan. soxor nem a bitráta számít! bár igaz itt és ebben a zenében szinte lényegtelen, úgyhogy nem is mondtam semmit sem....csak hangosan elmélkedtem..... -
#13512 320-ban Klubbingman - Ride On A White Train (3,38) (Axel Coon Remix Radio Edit).mp3
http://www.4shared.com/file/84871330/b9f46951/Klubbingman_-_Ride_On_A_White_Train__338___Axel_Coon_Remix_Radio_Edit_.html
-
#13511 a többieknek
DJ Klubbingman feat. Beatrix Delgado-Ride On A White Train (Like A Hurricane) (DJ Manian Remix) (07)
húderohadthosszúcímevan!
mp3 128kiló -
#13510 http://rapidshare.com/files/194250092/Double_You_-_01_-_Please_Don_t_Go__Herbie_Remix_.mp3
http://rapidshare.com/files/194246663/Double_You_-_03_-_Please_Don_t_Go__Underground_Mix_.mp3
Talált Link! -
Az egyik kedvenc 90s reggae zenekarom. Tőlük egy dal, amit garantáltam visszajön az életkedvem:
Big Mountain - Get Together (1995)
(Majdnem)jobb, mint a "Baby I Love Your Way" -
#13508 És még 2 reggae-pop feldolgozás. (imádom ezeket)
Melody Jerkers - Oops, I Did It Again [Britney]
Blue Mountain Bulls - Shalala Lala [Vengaboys] -
#13507 Yellow Mellow - Touch By Touch
Friction - Girl, You'll Be A Woman Soon -
#13506 Jó reggelt mindenkinek!
Alcazar - Crying At The Discotheque (192)
God's Groove - Back To Nature (ALBUM VERSION) (224) -
#13505 egy nagyon jó zene naon jó remixe : itt -
Time Unlimited #13504 Szép estét! De régen jártam errefelé...
Egy kérdés: Nincs-e meg valakinek a következő dalocska: Komakino - Goldener Raver (Goldener Reiter 1995)
Részletesebben itt: http://www.youtube.com/watch?v=QjfozWpUxYU&feature=related
Konkrétan EZT a verziót keresem!
előre is thx! .) -
#13503 Megkérdezhetem, hogy nincs meg valakinek
a Kiriman: i want to want me (extended) változatban. Köszönöm
-
#13502 na ne : http://www.4shared.com/file/84787796/fb1cf6ea/14_-_Children_Of_The_Night__Hp_Remix_.html
-
#13501 Please : Ian Lex & Lisa - No More Tears All tracks
http://www.discogs.com/release/464978
Tracklisting:
A1 No More Tears (Enough Is Enough) (Classic Version) (4:00)
A2 No More Tears (Enough Is Enough) (High Energy Version) (3:50)
B1 No More Tears (Enough Is Enough) (House Version) (4:10)
B2 No More Tears (Enough Is Enough) (Acappella Version) (2:00)
thanx