90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a Multiply oldalakon nagyon sok zenét lehet ám találni, én onnan szoktam töltögetni, ami még hiányzik.
Regizzetek és töltsetek!
Regizzetek és töltsetek!
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Sziasztok!
Nincs meg véletlenül valakinek a Progressive Attack nevezetû mixsorozat mp3-ban, vagy esetleg tud valaki valami elérhetõséget?
Nincs meg véletlenül valakinek a Progressive Attack nevezetû mixsorozat mp3-ban, vagy esetleg tud valaki valami elérhetõséget?
...és a választ megdupláztam...
Sagi-Rei-L'amour toujours(Radio Version)(2006)/256/
Sagi-Rei-L'amour toujours(Radio Version)(2006)/256/
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
Erre jártam, kérést láttam...
Sagi-Rei-Rhythm is a dancer(Radio Version)(2006)/256/
Sagi-Rei-Rhythm is a dancer(Radio Version)(2006)/256/
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Alexandraexpress köszönöm a dalokat! Egyszer meglephetnél minket és tölthetnél fel képet magadról.. Szerintem sokan kiváncsiak rád!
Az lenne a karácsonyi ajándékunk Tõled...
Hmmm?
Az lenne a karácsonyi ajándékunk Tõled...
Hmmm?
Ezeket a dalokat még keresem: <#nezze>#nezze>
Look Twice:Feel The Night
Heart Attack: Get Me Going
N-Trance: Da Ya Think I'm Sexy
Cap:Send Me An Angel
Ne felejtsétek : oszd meg és uralkodj! <#vigyor3>#vigyor3>
Look Twice:Feel The Night
Heart Attack: Get Me Going
N-Trance: Da Ya Think I'm Sexy
Cap:Send Me An Angel
Ne felejtsétek : oszd meg és uralkodj! <#vigyor3>#vigyor3>
Hi! Újra itthon!A Rhythm is a dancer-rõl jut eszembe:nincs meg v.kinek az újabb feldolgozása?Nem tudom ki az elõadó,de egy csávókám adja elõ instrumentálisan 1 szál gitárral!Valaki feldobná ha megvan?Köszi!
Habtajtékos tarélyos baknyó!!!Csak,mert az indiánok sosem győznek!
Nekem is a 93- 96-ig terjedõ idõszak a kedvencem..A legjobb dance nóta szerintem Snap: Rhythm Is a Dancer volt.. Nem hiába vezette három hónapig a slágerlistákat. Az új zenék között nem (nagyon) találni ilyen dalt. Így hát maradnak a régiek...
Kerozin - Gyertyafény Keringõ
Irigy Hónaljmirigy - A Csillagszórók Háborognak
(Az utóbbi sajna csak kaziról)
Irigy Hónaljmirigy - A Csillagszórók Háborognak
(Az utóbbi sajna csak kaziról)
Nekem '93 - '97 volt meghatározó.
Köszönöm a felvilágositást most már ezt is tudom .Bár a mai napig hallgatom és gyûjtögetem a 90'-s zenéket,de igazából a 1990-95 volt az én "idõm".
Utána már nem követem annyira figyelemel.
Utána már nem követem annyira figyelemel.
Markos - Nádas Part.14.:
http://www.4shared.com/file/31528862/20fcf30c/MARKOS-NADAS_1.html?dirPwdVerified=791b7ca7
http://www.4shared.com/file/31528862/20fcf30c/MARKOS-NADAS_1.html?dirPwdVerified=791b7ca7
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Egy karácsonyi válogatás-albumon találtam meg a 'Winter Night'-ot, úgy tudom, saját albumon nem jelent meg.
Szia!
Van még egy albumuk 1998-ból: 'Boom Boom' címmel.
Azon van a mindenki által ismert 'Face To Face' is.
Van még egy albumuk 1998-ból: 'Boom Boom' címmel.
Azon van a mindenki által ismert 'Face To Face' is.
Már elkezdtem feltölteni. Amint megvan "vihetõ"!
Befér egy 2007-es zene ide? Imádom!! egy Nelly Furtado raggee feldolgozás, illik kicsit hangosan hallgatni, a basszust szeretem benne, na meg az elõadót! http://www.speedyshare.com/387559637.html
ok
Mivel zenérõl beszélünk, akaszd rá a fejhallgatódat!!<#hehe>#hehe>
Tegnapelõtt amikor otthon pakoltam akadt a kezembe egy mp3-as cd amin csak kabaré van. Többek között pont tõlük.
Sajna nekem sem az az egetrengetõ minõségben van meg, de azért felteszem, mert lehet, hogy valakit még így is érdekel a dolog.
Sajna nekem sem az az egetrengetõ minõségben van meg, de azért felteszem, mert lehet, hogy valakit még így is érdekel a dolog.
Ezt a zenét nagyon ritkán lehetett hallani, 1995 ha jól emlékszem,a Groovehouse-ból Judy az elõadó, állati jó buli zene, a kevés magyar zene egyike! Szedjétek-vigyétek! http://www.speedyshare.com/786850753.html
Nagyon szerettem õket, fõleg , hogy sokszor õk is elröhögték magukat, kár hogy már nincs meg a Markos -Nádas - Boncz trió. Szerintem itt a fórumozók
többbsége is hasonlóan gondolja, esetleg van valakinek tõlük még anyag? Ami nekem van, azok rossz minõségüek.Köszi
többbsége is hasonlóan gondolja, esetleg van valakinek tõlük még anyag? Ami nekem van, azok rossz minõségüek.Köszi
http://www.speedyshare.com/771167876.html
<#vigyor3>#vigyor3>90-es évekhez tartozik hi-hi.. http://www.speedyshare.com/483812756.html
Megnéztem a mikulást!
Hát mit mondjak:
Azóta nem merek szûk helyekre bemenni, mert attól félek, hogy elakadok!!!
Szerintetek így milyen dolgozni???
Hát mit mondjak:
Azóta nem merek szûk helyekre bemenni, mert attól félek, hogy elakadok!!!
Szerintetek így milyen dolgozni???
Háj, evribádi!
A múltkor téma volt, hogy valaki tud régi hi-fi cuccokról leírásokat beszerezni..(persze magyarul)
Nem emlékszem, ki volt az?
Erre volna szükségem: Kenwood-V5060D ez egy házi mozi erõsítõ
MP4 PTI 889C 1 GB MP4 lejátszó (ez új)
Van valami infótok ezekrõl a cuccokról?
A múltkor téma volt, hogy valaki tud régi hi-fi cuccokról leírásokat beszerezni..(persze magyarul)
Nem emlékszem, ki volt az?
Erre volna szükségem: Kenwood-V5060D ez egy házi mozi erõsítõ
MP4 PTI 889C 1 GB MP4 lejátszó (ez új)
Van valami infótok ezekrõl a cuccokról?
Sajna nem tudom ,én csak egy albumot ismerek(Love Train).
De biztos van itt a fórumon egy fanatikus odyssey rajóngó aki meg válaszolja a kérdésed.<#lookaround>#lookaround><#lookaround>#lookaround>
De biztos van itt a fórumon egy fanatikus odyssey rajóngó aki meg válaszolja a kérdésed.<#lookaround>#lookaround><#lookaround>#lookaround>
Mármint a Winter Night
Ez melyik albumról van?
Nem ismertem.
Nem ismertem.