90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma előszedtem Bad Boys Blue-Tonight Cd-jét meghallgatni. De jó lemez. <#eljen>#eljen>
Belinkelem nektek a szerintem legjobb zenét róla <#szeret>#szeret>
Stakka Bo - Here We Go
<#eljen>#eljen>
és egy remix verzió hát elég megosztó de nekem tetszik ez is <#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.08.30. 22:44:27
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Remek de nagyon <#szeret>#szeret><#eljen>#eljen>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Lipstick - I'm A Raver
na még jobban <#nyes>#nyes><#vigyor2>#vigyor2>
Tokia - fax me kicsit pörgessünk <#vigyor2>#vigyor2>
<#szeret>#szeret>
2015 Geo Da Silva & Saftik - Hey Mr. Dj Get Up (Martik C Rmx)
remek <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.08.30. 21:58:30
akik már leszedték és akik még le fogják,na azok sajnos nem olyan szerencsések,mint Te és a hozzád hasonló többi szerencsés! <#nevetes1>#nevetes1> <#kacsint>#kacsint> viszont szerencsére itt ma már annyi a 'szerencsés', hogy érdemes lenne összedobniuk egy nyerő 5-ös lottó kombinációt publikusban! <#vigyor>#vigyor> kész szerencse lehetne az is!
nekem ez a kedvencem róla <#szeret>#szeret>
Free 2 Night - Music In Your Mind
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.08.30. 21:42:45
Jó éjt!<#wave>#wave>
De ezek csak hangulatom milyensége miatt. Legtöbbet 90'.
Leírtál valamit amivel én nem tudok egyetérteni,ezért kaptál választ,a fórum erre is való hogy ütköztessük a véleményeinket!
Semmi problémám nincs veled,sőt ez a zenerajongásod kifejezetten szimpatikus!
Nálam 80s italo-disco az első,azután pedig minden ami club zene,legyen az 90s,2000s,de manapság is vannak jó club zenék!
Nincs két azonos zenei ízlésű ember,de ez így van rendjén!
Helló ! <#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
A KLF, meg a Haddaway nekem is tetszik!
Sőt, meg is van és hallgatom, szinte naponta munkába menet, jövet, meg mikor olyanom van.<#awink>#awink>
Én egy hozzám intézett kommnetre válaszoltam! Nem hiszem, hogy írtam én olyat valaha is, hogy neked, vagy hozzád hasonló embereknek meg kell húzódni valahol! Ha igen, mutasd meg, kijavítom, bocsánatot kérek!
Én a 90' eurodance, italodance, stb. zenéket szeretem. Amiket Te raksz ki, nekem meg azok a lemezek nem jelentenek sokat! Lehet az értéke 2 millió, akkor sem ér nekem egy forintot sem. Én a zenét hallgatom, nem a lemezt nézegetem. Ha nem tetszik a zene, akkor az számomra egy értéktelen kacat, egy porfogóval több.
Ezért vagy Te gyűjtő, én meg ezért nem az vagyok. Ilyen egyszerű ez!
Ismét hangsúlyozom, én egy nekem intézett kommentre válaszoltam, illetve javítottam ki, mert amit írtam sokféleképpen értelmezhető.
Ha Te ezt magadra vette, hát sajnálom!
Tényleg nem megbántva írom ezeket!
Soha senki által kitett, linkelt zenét nem kritizáltam. Ha tetszett, akkor véleményt nyilvánítottam, jót írtam, ha nem, akkor tovább léptem!
Az, hogy Te egy lemezgyűjtő vagy és mind azt, amit írtam sérelemként élted meg, azt sajnálom!
Abban igazad van, hogy ha nem lennének gyűjtők, akkor sok jó zene feledésbe merülne, merült volna.
Nem fogok megharagudni, ha nem mutatsz eurodance zenét, mert soha nem is kértelek, hogy mutass nekem.
Nekem ilyen Ian Van Dahl zene, sokat nem mond, 12 belőle pont egy tucat! De soha egy árva szóval sem írtam, hogy ez rossz!
Ahogy írtad is, hogy kinek mi a jó, az szubjektív!
Minden tiszteletem a tiéd, aki képes lemezekért 10,20,100 ezreket adni.
Remélem nem bántottalak meg!
Üdv.:<#wave>#wave>
Van a gyűjteményemben egy olyan CD album amit alig több mint 10 ezer ft-ért vásároltam anno,jelenlegi értéke több mint 300 ezer ft!
Nem viccelek!
ItaloDisco4Ever !
Ha nem lennének lemezgyűjtők akkor ezzel a felfogással nagyon valószínű sok jó zenéről lemaradnál!
Azokat a zenéket,maxikat,albumokat amiket a neten találsz,valaki, egy lemezgyűjtő megvásárolta,így tudta megosztani!
Az már egy más téma hogy a neten található lossless zenék egy jelentős része valójából mp3,de erről a múltkor ha jól emlékszem egy fórumtársunk írt már.
Abban viszont biztos lehetsz ha valaki home képpel rakja fel a zenéjét az hiteles és valóban olyan minőség amilyennek jelöli!
Szóval ne hogy már azoknak kelljen itt szerényen meghúzniuk magukat akik sok pénzt költenek,költöttek lemezekre!
Az pedig hogy te mit tartasz zenében értéknek és jó zenének az egy dolog,privát dolgod,de el kell fogadnod lehet mások az általad mutatott zenéktől nem jönnek lázba!
Ezek az eurodance maxik nálam ömlesztve vannak,szinte semmire nem tartom ezeket a lemezeket,ezért mutattok inkább érdekesebb darabokat akár a 2000s évekből is!
Remélem nem sértődsz meg ,és tudok ,tudnék rengeteg 90s eurodance maxit mutatni ,de nem fogok,igaz most kivételt teszek,de csak mert Haddaway !
Haddaway - Life (Ez egyik legnagyobb 90s zene)
Kép2:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ItaloDisco4Ever !
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Tormesz barátom is nagyon szereti!
Jól emlékszem?<#eljen>#eljen>
nagyon patent
<#eljen>#eljen>
Az érdekes orgánumú Ira Vain hangja remekül passzol a stílushoz is és hát szerencsére másfelé is megállta a helyét.
ALBUM FLAC LOSSLESS DOWNLOAD
T01 Free 2 Night - Stay the Same
T02 Free 2 Night - Free Tonight
T03 Free 2 Night feat. B.P. - Lost Control
T04 Free 2 Night - Rise Up
T05 Free 2 Night - Music in Your Mine
T06 Free 2 Night - Against the Wind
T07 Free 2 Night - Under the Sun
T08 Free 2 Night - Sweet Lies
T09 Free 2 Night - Memories
T10 Free 2 Night - Power in Your Heart
T11 Free 2 Night - Life is Love
T12 Free 2 Night - Unity
T13 Free 2 Night - Under the Sun (extended remix)
T14 Free 2 Night - Rise Up (Hypothetic remix)
T15 Free 2 Night - Life is Love (Da Mask remix)
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
<#vigyor2>#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.08.30. 10:51:55
Ilyen gyűjteménnyel nem hiszem, hogy sokan rendelkeznek, mint Te!
<#szeret>#szeret>
<#circling>#circling>
Hátha ez még Robinak sincs meg, bár ezt csak félve, halkan mondom!<#smile>#smile>
Free 2 Night - Life Is Love BP Special Mix Wav
Egy igazi gyöngyszem!!!
Az első 5-ben benne van a kedvencek közt!!!
Óriási!<#vigyor2>#vigyor2><#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.08.29. 18:42:01
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.08.29. 18:40:52
<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.08.29. 18:25:39
mert talán nem néger volt mert ők annak idején jobban bele illetek a képbe de ez nem azt jelenti,
hogy a fehérek rosszabbak lettek volna sőt..........
ezt pedig még még unlimited 2 barátom rögzitete nekem annak idején azzal e régi
technics deckel
<#eljen>#eljen>
de ez is nagyon jó tőlök <#vigyor2>#vigyor2>
T.H. Express - I'll Be Your Number One
<#szeret>#szeret>
<#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.08.29. 01:34:15
Persze majd megszerzem <#email>#email>
Viszont a legnagyobb kedvencem már megvan <#szeret>#szeret> tőlük
B.G. The Prince Of Rap - The Colour Of My Dreams