40689
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
apollo13 #14820 Ha már unplugged!
System F - Cry Unplugged
Gyönyörű!!!
Itt megtekinthető a video változat! -
#14819 egy nagy kedvencem imádom
Future_Beat_-_Faith_The_Night__extended_mix
-
apollo13 #14818 -
#14817 -
Diszkókirálynő #14816 Még 1 változat!
Downtown(radio edit) -
FaNaTiC77 #14815 Aktuális volt a női vokálos Gangstas Paradise, nagyon szépen köszönöm :)
Mind a kettőt! -
Diszkókirálynő #14814 Tessék itt van!
Salsa 8 feat K Bizarre - Downtown -
apollo13 #14813
Keresem! -
apollo13 #14812 Nem erre emlékszem.De ez is nagyon jó feldolgozás!!!
Én rave-es feldolgozásban hallottam,vagyis volt meg anno "lengyel" kazin.
De lehet,hogy ez az amit keresek,csak másik változatban.
Neked is Köszönöm!
-
apollo13 #14811 Szívesen! -
#14810 én is hoztam egy kis zenét
4_Factory_feat_Navarro_-_Give_Me_More__Extended
Individual_-_Sky_High__Digital_Boy_Remix_Part_1
Culture_Shock_-_My_Enemy__Revenge_The_Enemy_Mix
DJ_Igo_--_Pleasure_In_The_Air__DJ_Movie_Mix
Drumatix_I_Thank_You_Express_Mix
Eku_-_The_Secret_Of_Love__Picante_Version
Electricity_-_You_And_Me__All_Night_Long
Eternal_City_-_Get_What_You_Want__Eternal_City_Mix
Fast_Rise_Feat_Kathy_-_One_Step__Easy_One
Fast_Rise_Feat_Kathy_-_One_Step__Through_The_Space
Fits_Of_Gloom_-_To_Love__Club_Mix
Fresh_trends_feat_tamo_carry_light_to_my_dreams
Fun_Factory_-_Groove_Me__The_Darth_Vader_Remix
Goddess_-_Spirits_In_The_Night__Techno_USA_Mix
Kangaroo_-_Promises
Power_Nation_feat_Kurtis_Blow-_Calling_You__special_dance_mix
Sbam_-_You_Got_Me_Burning_Up__Radio_Edit
Steinberg_-Interactive_Phrasedance__Radio_Video_Cut
Sunkry_-_We_Stay_Together__Radio_Edit
X-Cell_-_My_Dream__Original_Mix
Outline-Just_Remember_Club_Mix
Fishbone_Beat_-_Je_Le_Fais_Express__Club_Mix
további jó napot mindenkinek -
EuroMage #14809 Szia!
Szerintem erre gondolsz:
Minnesota - Without You (Female 12 Inch Mix) 6:10 (224 kbps)
Üdv! -
nandika22 #14808 Köszönöm! -
Chris 2000 #14807 Sziasztok!
Megmondom őszintén, kellemes meglepetésként ért a Culture Beat - Crying in the rain c. számának Chill Out verziója! Mostanában eléggé elkapott az Unplugged feeling. Én már jó náhány évvel ezelőtt is gondolkodtam egy olyan projectben, ami Unplugged formába önti kedvenc Dance slágereimet a 90-es évek eleje-közepéről... Majd egyszer megcsinálom őket...:)
Tetszettek a "házi készítésű" verziók is! Én személy szerint örülnék még ilyen home keveréseknek...
Üdv: Chris
-
apollo13 #14806 Helló!
Én ennyit tudok Neked segíteni:
tuff twins - dirty disco (origi.)256 kbps
Tuff Twins - Jacked up (Tuff Boys mix)128 kbps -
#14805 na igen. ez igaz. próbálták felvenni a korral a versenyt. de minek... ők mind úgy voltak oké, ahogy anno elkezdték. most épp egy dr alban & haddaway maxi-ra találtam rá. hát, igen messze van azoktól a 90-es évektől... -
apollo13 #14804 Help!
Mariah Carey - Without You
A fent említett zenéből készült egy feldolgozás,ha jól emlékszem '94-ben.Elég pörgősre sikerült.
Emlékszik rá valaki?
-
apollo13 #14803 Masterboy - Baby Let It Be
Masterboy - Feel The Fire
Masterboy - Get It On
Masterboy - Give Me Your Love
160 kbps -
apollo13 #14802 4 Majo - I Got a Pleasure
Arkadia - Now (Kaycee Remix)
Bad Boys Blue - I Wanna Hear Your Heartbeat 1998 (Disco Stomp Rmx)
256 kbps -
apollo13 #14801 2 Brothers On The 4th Floor - Heaven Is Here (Sweet Melody Remix)
Captain Hollywood Project - Over & Over (Cappella Remix)
Tom Wilson - Let Your Body Go (Bouncin' Mix)
320 kbps -
EuroMage #14800 Szia!
Örülök hogy tetszik, én is nagyon szeretem. Nem az én érdemem a feltöltés, csak belinkeltem, de akkor ezek szerint volt értelme
Üdv!
-
EuroMage #14799 Szia!
Köszönöm a zenéket! Ha kell neked is valamilyen zene, írd meg, talán tudok segíteni!
-
#14798 na ne mááá, a rövid válaszod most olyan "ááá f@szom kiwan, inkább nem is mondok semmit sem ennek a makinak,mert úgyis felesleges" érzéssel tocsogósan átitatott reakciót sugall!
vigyázzál,mert megérzésben is jó vagyok! -
atiapuka #14797 Jó kis zene, köszi! -
#14796 :))))
-
#14795 akkor lehet engem értettél félre,mert én még egyszer mondom nagyon örülök a kis infóidnak és a feltöltött zenéknek is, bár a minőséget tényleg hagyjuk, nem is szóltam erről egy szót se....., de hisz majdnem jó is az.....
csak a példádat nem tudtam hová beilleszteni a mondanivalód és prezentációd közé, csupán erre ironizáltam picit. tényleg biztos jó ez a dbIZÉ, de most őszintén, melyik részéhez lényeges a témának akár a 2 mag kihasználása (rippeléshez nemegészen fél mag is elég),akár a dsp effektek (mert riphez az sem kell) vagy a verziószám, hogy a 3D-ről ne is mondjak semmit sem.....
na érted már imyke! én bírlak téged!
és kőkeményen dolgozok már azon, hogy ne holmi rom 30mbites neted legyen, hanem közvetlen direkt optikád egyenesen a BIX-be, hogy csak ULTRAHDTRUERDTSAUDIO-ban nyomassadazanyagot!
-
nandika22 #14794 Kösz! -
#14793 Már hiányoltam az iróniát, és kezdtem örülni, hogy nem kapok kis homokt a szemembe... tévedtem.
Az infókat pont azért írtam be - simán megtehettem volna, hogy nem pötyögöm le -, hogy megelőzzem azokat, akik vádaskodnak (voltak páran), hogy csak link huszároskodom, illetve, hogy miért nem töltök fel... és azokat is, élükön veled (minden tiszteletem a Tiéd, tehát ne értsd félre az egészet!), akik minőség őrültek, és csak a valódi forrásról rögzített, digizett, lehetőleg csak egy módon hozzányúlt verziókat létesítik előnyben.
A dBpowerAMP igen tisztességes munkát végez, tökéletesen kihasználja a két magot és emelett DSP effektekkel hajlandó együtt működni a rekódolás során stb. stb. amit nem tudok róla.
Egy szónak is száz a vége: csak ízelítőnek szántam őket, nem tanári vesszőzés tárgyának, és azt szerettem volna bemutatni velük, hogy a tömegzenében is lehet találni olyat, ami akár 10-15 évvel később is szól úgy, mint egy "mai" (idézőjel a sok feldolgozás miatt).
Nekem, sok-sok-sok szám mellett, ezek tetszenek - minősítenek engem, de hát miről ismerszik meg az ember?
Sajnálom, hogy megint nem WAV-ben tettem fel az anyagokat, de hát mit tudok tenni, én, elmaradott, falura visszakényszerült kis senki...?
Városban, 30 MBites nettel ontanám a kevéske gyűjteményemről készített komplett kopikat WAV-ben, FLAC-ben, APE-ben, vagy amiben csak akarnád/tok... így... ez van, ezt tudom nyújtani.
-
#14792 hát igazából már meg sem lepődök az olyan és hasonló eseteken, hogy egy számnak vagy előadónak többszörös és áttételes előélete is van, vagy százféle alias néven jelent meg ugyanaz vagy valami nagyon hasonló!
a midnight express nekem a bbe -féle változatban jött be igazán már akkor is, úgyhogy jó, hogy még időben átgondolták a témát!
egyébként ez a
"Mindet magam rippeltem, dBpowerAMP Music Converter 13.1-el, saját Audio CD (DDD)-kről! A netem korlátozottsága miatt mind csak 192 kbit/s (CBR)."
nekem elég nagy paradoxonnak tűnik most, de biztos valakit vigasztal, hogy otthon DDD-ben is megvan neked! bár szerintem tökmindegy, hogy mivel rippelted, a gyakorlatban nincs túlzott jelentősége,bár lehet, hogy a 13.2.1.1 build 2364-essel már jobban jártál volna!
egyébként a zenei szöveges és dallamos ősbemutatód is nagyon tetszett! a bbe-es elődön kívül nekem még 2 jött be, bár igazából ezek is és a többi is pont olyan dallamos trance,mint amilyent akkortájt megatonnaszámra nyomattak megjegyezhetetlen sok álnéven (főleg) a németek, meg olaszok és hollandok is. -
Kool Cut - Gangster s Paradise Extended Mix 5:45 -
#14790 Nincs ertelme felnyomjam a maxit mivel mar a "Single Edit"-t
fennt van,igy hat akkor felnyomom az Extended Mix-t,ami 5:45 perces...
A Rave mix pedig nem olyan jo(de ha kell valakinek akkor azt is nyomom utanna -
#14789 Nincs ertelme felnyomjam a maxit mivel mar a "Single Edit"-t
fennt van,igy hat akkor felnyomom az Extended Mix-t,ami 5:45 perces... -
#14788 Bocs ugy latszik nem mukszik -
Itt megtalalod -
nandika22 #14786 Nem baj, valakinek hátha...
A TUFF TWINS nevezetű formációtól keresnék zenéket! Köszönöm... -
#14785 Sajna, nekem nincs meg. Pedig szívesen felküzdeném neked a netre... -
nandika22 #14784 Hosszúban is jó lenne egy 320as... -
nandika22 #14783 Vak vagyok... -
#14782 #14759?
-
#14781 Örülök, hogy tetszenek. :)
Nos, kábé, az ilyen zenéket hallgatom Trance stílusban, fordítások és más PC-s munka ideje alatt...