90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
95 ből kedvencem <#nyes>#nyes>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
mint mondjuk ez 😊
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
van itt egy jó kis nóta
valamikori Jean Michele Jarre alapon
Akkor ezt kapd el 😊
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Fell a hangerőt <#nyes>#nyes>
Az egyik legjobb Trance verzió amit valaha hallottam <#szeret>#szeret>
Masterboy meg hát Forever !!!!!!!!<#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.09.20. 15:27:01
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
el kapni a hangeröt
<#eljen>#eljen>
ma már inkább tekernek a srácok amit tekerni kell<#nyes>#nyes>
mi inkább itunk 1 kolát valamivel<#buck>#buck>
A sok nagyszerű nóta közül az egyik, egy igazán jó kis remixben.
Tormesz barátom, neked főleg a 21. másodperctől ajánlom figyelmedbe.<#nevetes1>#nevetes1>
Jó az az Activate nóta!<#eljen>#eljen>
Nekem nagy kedvencem a Save Me tőlük. Van belőle egy Masterboy remix, amin sokan vitatkoznak, hogy az, vagy nem.
Lemezen Masterboy remix van, de van aki Skywalker remixnek mondja.
A lényegen nem változtat, szerintem nagyon jó, bármilyen remix is legyen.
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.09.20. 13:41:41
<#finom>#finom>
nem hallotam még igy
van itt nekem is 2 szöszenet igy vasárnap délelötre
Free & Happy - Feel It (Extended Mix)
Két nagyon nagy kedvencem most igy délelöttre <#szeret>#szeret>
TNT' Beat - Gonna Dance The Night Away
K. Da'Cruz - Love is Lifting Me Higher (Alexsey Style Remix)
<#szeret>#szeret>
EURODANCE POWER!!!!!!!!!!!
D.I.P. – Give Me Your Lovin ( John.E.S remix )
jó ez a kis remix <#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
X-Change Feat. Helena - Broken Angel
2011 <#eljen>#eljen><#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.09.20. 01:53:14
Keresem a FREEE magazin első 15 számát. Valamint DEE ZONE TRAXX, Hungarian House eredeti cd-ket. Továbbá régi magyar dj-k eredeti cd-it (Dj Junior, Dj Budai, Sterby, Jutasi, Dan von Schultz ....)
Esetleg lenne valakinek, írjon?
Elérhetőségem: [email protected]
Köszönöm
Üdv
2 The Point - Take Control (House Version)
Egy nagyon jó zene 96 ból <#vigyor2>#vigyor2>
föleg 3.05 nél bejövő effekt miatt
<#circling>#circling>
Hogy megcsináltam neked!<#vigyor>#vigyor>
<#wink>#wink>
na ezért küldök neked egy jó nótát
kösz<#vigyor2>#vigyor2>
Ez mindent visz!
Tormesz barátom! Ehhez nincs fogható! <#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.09.19. 17:45:22
de becsülek mert megtartodtad én már nem sajnos
tudom nem 90 s de ez nagyon tetszett és ez jutott eszembe mikor meglátam a magnót
zalrobto ne haragudj<#eplus2>#eplus2>
Sirius - This Is My Life
<#szeret>#szeret>
<#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.09.19. 11:51:33
Piros International magnó................<#vigyor2>#vigyor2>
2008 ból jó kis 90s hangulatú verzióju zene <#vigyor2>#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.09.19. 02:15:11
NAGYSZERÜ ÉV HATALMAS ZENE
<#nyes>#nyes><#worship>#worship>
Ezzel a verzióval nem nagyon tudok betelni!
Ha olyan a hangulatom mindig meghallgatom. Zseniális! <#eljen>#eljen>
meg talán ez sem <#smile>#smile>
X-Poz - Live 2 Gether (Short FM Mix)
<#eljen>#eljen>
egész jó zene még talán nem volt <#vigyor>#vigyor>
ez meg Dr Albannal közösen <#eljen>#eljen>
jó lenne egy ilyen verzió szerintem
<#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.09.16. 23:55:54
Remélem ősszel a Total Dance-en is hasonló előadásban lesz részünk!<#hehe>#hehe>
Semmit nem változott a hangja! Zseniális!
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.09.16. 18:06:40
Igaz, nem konkrétan eurodance, de ettől ez fenomenális zene!<#finom>#finom>
Black Rose - If I Could Only Be With You (Over Home Mix)
Nekem a legjobb <#szeret>#szeret>
Solid Base feat MC Sar - Colours of Your Jam (D-BASE REMIX)
<#szeret>#szeret><#nyes>#nyes>
Love Dove Feat. Maryelle - Say You Want Me (D-work Version)
<#szeret>#szeret>
Scooter - Cosmos
<#mf1>#mf1>
E-Rotic - Sexual Madness
<#vigyor2>#vigyor2>
akinek még ismeretlen lenne 97 ből a kedvenc verzióm <#szeret>#szeret>
Eszembe jutott egy 1991-es, Techno, Euro-house muzsika: SAKE STABS-Let's Go Back.
Valaki tud-e segíteni: a 12" maxi változatot szeretném, amiben ha jól emlékszem van rap -betét is.
Előre is köszönöm.<#help>#help>
<#nevetes1>#nevetes1>
egész jó