90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Eurodance Forever
http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=agapase&id=1199647077
Eurodance Forever
Egy kis csemege....
Dream Dance Vol. 6 (CD 1) 1997
Da Hool - Meet Her At The Love A Parade 3:30
Kosmonova - Ayla 3:36 192
Tank - Can U Feel The Bass 3:27
Elvissa - Oh La La La 5:32
Space Frog - I Feel Ur Pain 4:04
DJ The Crow - Fly Away 3:42
DJ Sammy - Prince Of Love (feat. Carisma)
Object One - Typewriter
Sequential One - Dreams
Brooklyn Bounce - Take A Ride 3:38
La Voix - Up (la, La, La) 3:06
G. Park - Come Down 3:56 192
Three 'n One - Soulfreak 3:56
Ramirez - Chupa, Chupa 3:37 192
Beam & Yanou - On Y Va 3:53 192
Encore - Le Disc Jockey 3:33
De Leon & Myra - I Am What I Am 3:58
Nalin & Kane - Beachball 3:50
SM-Trax - Climb On Top (feat. Sweet Pussy Pauline) Dolphin's Mind - The Flow
Deep dance
Eurodance Forever
Reggy_o-move_my_body_extended_version
Odyssey-into_the_light_the_shining_mix
320kbps
<#mf1>#mf1>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Keresem Sipos F.Tamás: Táncolj playboy cimû számát! Thank you
Eurodance Forever
Eurodance Forever
Link
Köszönet a feltöltõnek !
Dylia Brown & Papa Ronnie - Baby I Need Your Love
DJ Miko - Hot Stuff
Fanny - Élj a Maximumon
192 kbps
csak akkor rosszul fejezted ki magad, a használt ikon nem azt sejtette,leírom,miért nem értettük viccnek,bár lényegtelen, "mert hülye azért nem vagyok" <#eplus2>#eplus2>, csak 1 példa:
<#confused>#confused>=nézek ki a fejembõl, de semmi nem ugrik be
<#confused>#confused><#hehe>#hehe>=nézek ki a fejembõl bambán (játszom a butust) + de persze hogy ismerem, csak jókat ironizálok
<#kacsint>#kacsint>
<#integet2>#integet2>
a "vindóz média pléjer hüje" és sosem volt normális vagy beszámítható, tehát tökmindegy mikor és mit ír ki, kuka az egész program még a tizenikszedik változatnál is, valamikor a 6-osnál leálltak az ésszerû fejlesztésekrõl,azóta csak baromkodás van vele, én még soha senkinek sem ajánlottam,csak megpróbáltam lebeszélni róla, de szóval a lényeg, hogy a szám lame 3.93-as kódolóval készült és 99,9%-ban (56 és 44%-os elosztásban) 224 és 256 kbites blokkokból áll, a maradék rész 32kbit-es blokk, ebbõl jön ki a lejátszók által saccolt (illetve a fájl fejlécében szereplõ) 238kbit-es átlagolt VBR bitráta. ennyi. van még kérdés?<#vigyor>#vigyor>
Magyarországon az a gond, hogy senki sem meri felvállalni, amit mondott. De ezt nem tőlem hallottátok! LOL
What about the forests?
Szerintem hallgassátok meg!Szerintem.<#taps>#taps>
Magyarországon az a gond, hogy senki sem meri felvállalni, amit mondott. De ezt nem tőlem hallottátok! LOL
köszi
A Deff Boyz muzsika igazán kiváló és általam régóta keresett darab. Köszönet érte holdem!
(Felhívom a figyelmet az ismerõs zenei alapokra, csak tudnám honnan<#confused>#confused>?)
The Deff Boyz feat. Tony Mac - Swing 320k
Egy albumot keresek!
Marcellina - Elmegyek
Parancsolj! <#wave>#wave>
Eurodance Forever
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
Mivel, a költõ szavaival élve ""...nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek... ", a speedyshare.com törölte a fáradságos munkával, idõmet nem kímélve feltöltött, mások által is kívánt zenéimet, itt speciel a East Beat Syndicate - 1000 Nights And One 95-ös maxijára gondolok, ezért mivel jelezték, hogy már nem elérhetõ, kikiáltom: <#nevetes2>#nevetes2>
East Beat Syndicate - 1000 Nights And One (Maxi Cd) 1995 VBR
Töltsd le!<#finom>#finom>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
A 90-es évekbõl keresek videókat jó minõségben ( legjobb lenne videomix ).
Letöltöttem a Pool Mix DVD-t , de gyakorlatilag használhatatlan , szaggat a hang alatta . Azért meg tudtam nézni , de nem olyan jó , mint amire a zenei mixek alapján számítottam .
Ha ebben tudnátok segíteni .
Thx .
Eurodance Forever
Jó éjt!
Eurodance Forever
Itt letöltheted Sipos F.Tamás - Nincs baj baby(1994) album
http://rapidshare.com/files/126985889/Sipos_F._Tam_s_-_Nincs_Baj_Baby__1994_.zip
Jó letöltést és jó éjszakát mindenkinek!
Eurodance Forever